Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja.a.a.a.

Dieta proteinowa Dukana

Polecane posty

mrumrumru będąc na tym forum piszesz ze wszystkimi!!! Co chciałaś to powiedziałaś, wydaje mi się że to nie miejsce dla Ciebie.

Gość ktośśśkaa
mrumrumruu jesteś żałosna :-D nie widzisz, że ona jest autorką tematu i temat jest dla zwolenniczek Dukana?? jesteś ślepa czy niezbyt bystra???? ja.a.a. prześlę dziś wieczorkiem teraz lecę pichcić :-)

Gość ktośśśkaa
to ja duc, tylko mi się nei chce logować

Gość mrumrumruu
polecam czytanie ze zrozumieniem :D a z reszta zegnam towarzystwo...dukanowskie oszołomstwo mnie przeraza... byeee:)

Gość yessssssssssssssssssss
wreszcie dotarło ,a może patrzałi założyła i sie biedna połapała że to nie to polecam wątek: Brzuch mi wisi po ciązy i niechce mi sie ćwiczyć :P bay

Gość mrumrumruu
do yesssssssss ,,, nie bełkocz śmieszny człowieczku:D

Gość mrumrumruu
a jednak chyba tu posiedze niecpo dłuzej...fajnie tak posmiac sie z oszołomów do tego tłusciutkich:D

Gość ja.a.a.a.
W sumie jeśli ma Ci to poprawić humor to siedź Mama mnie nauczyła zeby na ludzi upośledzonych nie zwracać uwagi

Gość a mnie
A mnie ktoś kiedyś nauczył że rozmawia sie z" kimś" :D

Gość a mnie
to oczywiście niebyło do j.a.j.a.

Gość mrumrumruu
no, a mnie ktos kiedys nauczyl, ze "nie było" pisze się osobno:D

Gość mrumrumruu
a ciebie co jeszcze??? uczyli wysyłac puste posty??????

A Ciebie facet zostawił bo nie mógł znieść ilości Twojego sadła na brzuchu, że taka sflustrowana jesteś?

Gość mrumrumruu
SFLUSTROWANA??? SFLUSTROWANA??? a co to znaczy "sflustrowana"?????? kochana,moj mezus ma sie swietnie wlasnie otwieramy winko bo dziec spi i idziemy szalec we dwoje:D:D:D

Gość mrumrumruu
hahahaha..no wazac 59 zamiast jak przed ciaza 54 to wiesz, mam tego sadła po kolana:D:D:D:D:D

mrumrumru idź szaleć i to na maksa:) Niech Cię mężuś do swojego mózgu podłączy i to jak najszybciej bo widzę, że własnego Ci brakuje:) pozdrawiam i przyjemnej zabawy życzę i oby mąż Cie uleczył:)

Gość a mnie
Dolorcia :D

Gość a mnie
O nie to cos próbuje nam się zwierzać :P ,tego niezniosę

Gość a mnie
I o to chodzi ,nam też coś sie z tego szow należy :D Albo mi proteiny mózg wyzarły albo niemogę pojąc jaki ma problem, może faktycznie coś z mężem nietak

Gość Pozytywniezmotywowana!
Dziewczęta czy w ksiażce jest mowa o spożywaniu zdrowych tłuszcy typu omega3 bądź jakiegoś rodzaju oliwy, bo wiem, iż grają one istotną rolę w odchudzaniu, a korzystam ze strony internetowej, a tam jest dosc mało informacji. Dziękuję i pozdrawiam wszystkie zacięte Dukanki-Protalki :*

pozytywniezmotywowana oliwa, oleje oraz tłuszcze zwierzęce są zabronione. dozwolone są wszystkie ryby, nawet tłuste właśnie ze względu na to, że posiadają kwasy tłuszczowe OMEGA-3:)

Gość Pozytywniezmotywowana!
Aha, dziękuję serdecznie za odpowiedż :) to dobrze, że zaopatrzyałam się dzisiaj w dwie śmierdzące makrele, ale i tak je lubię :)))

Cześć. mam prośbę do duc25!! Czy mogłabyś mi przesłać też książkę Ducana?? Tez stosuję tą dietę a nie mam podstawowego źródła, więc mi jest troszkę ciężko zgadywać które produkty w której fazie są dozwolone - a inf na necie jest tyle roZbieżnych informacji..... :( Bardzo dziękuję za pomoc - bo śledzę sobie Wasze dyskusje i widzę że Twoje wypowiedzi są b. żetelne :) Pozdrawiam i mam nadzieję, że nie będzie to dla CIebie problem!

przepraszam, ale wczoraj ksiązki niewysłałam bo już do kompa nie siadałam, zaraz to nadrobię u mnie po 3 dniu dokładnie - 2 kg :-) było 60,1 jest 58,1!!! - tą wiadomość dedykuję w szczególności koleżance "mrumrumruu" :-) pichciłam bezy ale..... że żadna ze mnie kucharka to wyszło coś przypominajacego bardziej bułki :-D upiekłam też kurczakowego cycoszka, wyszedł pyyychaa!!! a na koniec zrobiłam ptasie mleczko, ale chyba dodałam za mało żelatyny i wolno tężało, a ja w swojej nieskończonej pomysłowości włożyłam je do zamrażarki no i dziś jest kamień :-D właśnie sie rozmraża, ale smak ma bardzo fajny :-)

Duc, ty jestes serio taka głupia czy tylko udajesz? Komu chcesz zaimponowac 2 kilogramami po 3 dniach na białkowej diecie? Nikomu,kto wie ze wykluczenie węgli powoduje odwodnienie organizmu. U mnie po 3 dniach dukana polecialo prawie 4 kilo. No i co? Weszlam na ten topik z ciekawosci ale widze, ze macie tak marne pojecie o tej diecie, ze trzeba szukac dalej innych madrych babek :) ps. dukanowskiego ptasiego mleczka i bezów nawet nie ma sensu komentowac bo nawet poczatkuja osoba wie co mozna w I fazie a czego nie.

mam ksiazkę z przepisami na I fazę i tam są właśnie te desery :-) rozumiem, że czujesz się mądrzejsza od ksiażek :-D poza tym nie chcę nikomu imponować tylko informuję, co jest normalne na topikach o dietach. a podkreśliłam to, żeby koleżanka mrumrumruu wiedziała zanim kolejny raz nazwie nas grubasami. i masz rację - szukaj innych babek :-) papa!