Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja.a.a.a.

Dieta proteinowa Dukana

Polecane posty

Gość buahahahahahahhaahahah
duc debilu co to znaczy "bustwo"???????????????????????????????????????????

Gość do duk
czy istnieje możliwośc ,wysłania Ci wiadomości prywatnej? Jak nie chcesz podawac meila , napisz na ten biedrzynska_77@o2.pl

Gość kdjkj
Duc :) nigdzie nie pisz, pewnie to ta sama osoba , co Cię wyzywa, a pozniej będziesz dostawała głupie wiadomości na maila :o

ojojojoj!!!! jaki ze mnie "debil", pomyliłam "u" z "ó".... no taki błąd to tylko jakaś ..... mogła popełnić....jak ja mogłam??? straszzzzzneeeeeeee!!!!!! ja już po maratonie, obkupiłam się w ciuchy, że ho ho!! Byłam też w spożywczym i mój wzrok przyciągnęła piękna rzodkieweczka, chyba czas na warzywka :-)

do duk a możesz jaśniej?? wydaje mi się, że spokojnie możesz pytać o wszystko tutaj, najwyżej odpowiem na maila, jeśli tego będzie wymagała sytuacja.

Hej duc25 Miło że komus brakuje tu mijej obecności :D:D:D Ja byłam cały dziń poza zasięgiem. Ale sie obzarłam dzisiaj warzywami, mmmmmm pycha, ale piersi z kurczaka oczywiście nie odpuściłam :P pozdrawiam :) do jutra

hej dziewczynki :) sorry ze tak pozno ale moj synus niedawno zasnal dal mi dzisiaj popalic ehh :/ powiem wam ze ogolnie czuje sie fatalnie ciagle odbija mi sie jajkami :( mam nadzieje ze to tylko chwilowe! wypilam dzisiaj ok 2l i chyba z 5 zielonych herbat. dostalam fajny przepisik na placuszki dukana : do miseczki wbijasz jedno jajko i troszeczke solisz i wszystko "rozbejtujemy". pozniej daje tak " na oko" 2 lyzki otreb pszennych i 3,5 otreb owsianych i lyzeczke serka naturalnego homo. wszystko mieszamy (nie moze to byc za rzadkie). na koniec daje albo pokrojony swiezy koperek albo szczypiorek. Pieke na malej pateleczce (bez tluszczu) i z tego wychodza mi 4 placuszki (takie malutkie), wiec mam je na 4 sniadanka jutro zrobie to dam wam znac jak wyszly :)

ja też dziś robię placuszki ale chyba na słodko :-) miałam już przejść na warzywa, ale....się okaże, na razie warzyw w domu brak.

no i zaktualizowałam stopkę, po 7 dniach jest - 2,8 kg nie mogę się doczekać, kiedy zobaczę na wadze 56 :-)

Cześć dziewczyny, wreduszka.. Mi sie pierwszy dzień też tak jakoś odbijało białkiem, nawet pisałam że już mam dość, ale na 2 dzień mi przeszło i w ogóle całkiem fajnie znosze proteiny :) Co jecie na śniadanie dzisiaj? Ja zjem serek z rzodkiewkami i szczypiorkiem... miodzio :D I jeszcze mam pytanko malutkie, czy zamiast serka wiejskiego może być twaróg chudy? Od wczoraj przeszłam na twaróg ma mniej tłuszczu niż serek wiejski :P

zrobiłam na śniadanie te placki otrębowe w wersji na słodko - pychota :-D jem je właśnie posmarowane homo ze słodzikiem :-) w sam raz w taki pochmurny, zimny dzień takie śniadanko!!

witam dziewczyny :), ale z was ranne ptaszki :) jestem w SZOKU od wczoraj schudlam 1,5 kg WOW :D dzisiaj moje sniadanko wygladalo inaczej niz zakladalam, mianowicie 100 g twarogu 0% tluszczu z plasteriek polendwicy drobiowej i jajowa z dwoch jajek na mleku 0,5% nigdzie nie moge znalezc otreb owsianych wszedzie sa tylko pszenne :(

Hej, ja tylko na chwilke pochwalić się co jadłam na obiad :) Mianowicie pierwszy raz od dzieciństwa odwazyłam się zjeść szpinak :) Do tego dwa jajka na twardo... Nie było tak źle jak wtedy gdy miałam 5 lat :):):) Pozdrawiam :D

Gość olabogaaaa
wreduszka:D nie schudlas tylko pozbyłas się wody z organizmu! wykluczenie węglowodanów=odwodnienie organizmu dodasz węgle z warzyw i woda znowu zostanie :D wiec moze naciesz się na zapas bo niebawem mina ci zrzednie:D

tak tak, węglowodany to przyjaciele naszej pomarańczowej koleżanki, dlatego wygląda jak wygląda i wylewa frustracje na forum :-) wreduszka bardzo miły początek :-) woda nie woda, jeśli to ona jest przyczyną moich obwodów to niech spływa :-D ja właśnie smażę sobie kurczaczki :-) dziś ostatni 8 dzień proteinek

duc ale ci zadroszcze tego ostatniego dnia P i oczywiscie wagi moja wymarzona :D ja dzisiaj na obiadek mam rybke konkretnie panga pieczona w folii przed zawinieciem foli klade na rybce pol plasterka cytynki polecam :)

eee tam, ja ostatni dzień miałam mieć 3 dni temu, ale jakoś mnie nie ciągnie. jednak zrobię sobie teraz 3 dni z warzywami, a potem będę lecieć systemem 4 dni protein, 3 dni warzyw , przynajmniej tak mi się to teraz widzi. A co do wagi, no nie będę pisać, że kurde źle wyglądam itp. bo waga 57 kg przy moim wzroście zła nie jest. Ale ja też mam swoją ulubioną i do niej mi jeszcze trochę brakuje :-)

hej dziewczyny, mnie mój spadek wagi nie satysfakcjonuje tak do końca, chociaż są też plusy- jak wolniej będę zrzucać lepiej będę później wyglądać :) Jedno jest pewne, jeszcze nigdy nie udało mi sie wytrzymać tak długo na żadnej diecie, a co dopiero tak restrykcyjnej :) Widocznie Dukan jest dla mnie :):):)

jesteśmy ja byłam na zakupach i mam już warzywka na juro, teraz czas na małe słodkie co nieco :-) jem serek homo ( został ze śniadania ) ze słodzikiem

ale mam smaka masakra :D jutro sie musze obowiazkowo zaopatrzyc :) ty wiesz ze nie slyszalam o slodziku w proszku ale wstyd :(

ja też nie słyszałam , dopóki nie zaczęłam Ducana stosować. Wcześniej się słodzikami nie interesowałam. Są w proszku i w płynie nawet. Ja kupuję w Kauflandzie. Można je używać również do gorących dań - wypieków, placków bo nie gorzknieją pod wpływem temperatury. ja mam taki: http://www.nokaut.pl/oferta/sussina-gold-proszek-slodzik-200-g.html