Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xmonikax24

STARACZKI ŁĄCZMY SIĘ:)

Polecane posty

Gość xmonikax24
zocha witamy:)napisz jak długo sie starasz i jaki problem jesy u ciebie. bomba brzuchol mnie boli, mam dużo sluzu białego no i piersi bola ale jak dotykam a same nie:) zobasczym narazie biore duphaston w piątek robie test jesti pozytywny to dalej biore a jesli nie to odstawiam i przychodzi@

Gość xmonikax24
wogóle nie wie wiem skad ale znalazłam u siebie w torebce smoczek:) jakis dzieciaszek musiał mi rzuciec:)może to znak:)

Gość xmonikax24
dziewczyny gdzie sie podziewacie??

Gość bomba_bomba
Widzę , że forum umarło, a może jednak się ktoś tu znajdzie? Monika co u Ciebie?

Gość natalka125
Witam jestem tu nowa, chę dołączyć do grupki staraczek:) Staramy się z mężem o dzidzię od paru m-cy, biorę dupashon, jutro będzie 16 dzień cyklu więc zaczynam 3 opakowani. Mam nadzieję że tym razem sie uda, chociaż mąż jest w tym m-cu zapracowany i dzisiaj zamiast się starać to pojechał do pracy:( ale jestem pozytywnie nastawiona musi w końcu się udać.

Gość natalka125
myślicie że dupashon to dobry lek? łatwiej się po nim zaskakuje? czy znacie coś lepszego

Gość bomba_bomba
Czesc Moni, co się stało???? Napisz proszę....

poronienie zupełne na szczescie obyło sie bez zabiegu, w przyszłym tyg ide na laporoskopie

Gość bomba_bomba
Moni , bardzo mi przykro :( Trzymam kciuki za laparo...

mi tez bardzo przykro:(z jednej strony mam nadzieje ze laporo cos wykryje, ale do końca wakacji dajemy sobie luz a jesienia inseminacje zrobimy, szkoda że forum zamarło:(

Gość bomba_bomba
No szkoda... Ale nie tak do końca zamarło bo na szczęście się odezwałaś. Moniczko ja przeżyłam 2 poronienie... były to ciąże obumarłe więc bez zabiegu nie obyło się.... Jestem po wielu badaniach i już nie daję rady. Starania o dzidzię odpuszczam na pewno na rok, a co dalej to się zobaczy, bardzo mi przykro z tego powodu, ale ja się już zamęczałam psychicznie. Najgorsze jest to że jestem coraz starsza... w listopadzie koncze 27 lat.... no trudno, musze sobie jakoś z tym wszystkim poradzić ;( Trzymam za Ciebie kciuki :)

pewnie to był zwykły pech:(musimy postawic na swoim zeby wkońcu mała istotka powiedziała do nas ,,mamo,,:)

hej jeśli ktoś jeszcze zajrzy to tu pokrzepieniu napiszę że we wrzesniu 2010 udało mi sie zajsc w ciąże i 12 czerwca 2011 przyszła na swiat moja córcia :) teraz staramy się o rodzeństwo dla niej :)