Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xmonikax24

STARACZKI ŁĄCZMY SIĘ:)

Polecane posty

Gość xmonikax24

witam wszystkie starające sie, ja staram sie już 10 cykl mam nadzieje że ostatni:)obecnie biore clo i metformax bo okazało sie że mam problemy z cukrem i brak jajeczkowanie. A jak wygląda to u WAS? Zachęcam do opisywania swoich historii:)

witaj :) wreszcie jest jakiś temat w którym mogę byc od samego początku :P staram się 6 cykli, od nast zamierzam brać castagnus i wiesiołek. narazie bez wspomagaczy ;) ale nic z tego :( wyleczyłam się właśnie z grzybicy pochwy więc teraz starania pójdą znów pełną parą :)

Gość urzekla mnie twoja historia+
"Temat w ktorym moge byc od poczatku" :D hehehehhe Jakie sa nagrody za 2 kreski na tescie ?

Gość BuRak PastEwnY
" A jak wygląda to u WAS" A nie widzialas jak to robia pieski na trawniku ?

nagrodami za 2 kreski są" opuchnięte stopy, bóle w krzyżu, brzuch jak balon, a na koniec płaczący, krzyczący i czerwony maluch ;P czyli to czego wiekszość z kobiet które tutaj są bardzo pragnie :P ;)

Gość BuRak PastEwnY
"czyli to czego wiekszość z kobiet które tutaj są bardzo pragnie " Do pierwszej nieprzespanej nocy i dziesiątego opakowania fluidu na rozstępy (ktory ni cholery nie dziala)

niestety jak wiadomo każdy medal ma dwie strony ;) trzeba tylko się zastanowić nad tym, czy ta dobra strona sprawia, że jesteśmy w stanie złą jakoś przeboleć

Gość BuRak PastEwnY
75% staraczek ma taką jazde ze zapominają co je czeka po pozytywnym wyniku rozgrywek łóżkowych ;)

hahah, pewnie masz rację ;) zresztą my kobiety mamy talent do wmawiania sobie różnych rzeczy niekoniecznie związanych z ciążą i wierzymy w nie do momentu aż nasza cała ideologia nie pier***nie pewnego pięknego dnia. ja mimo to chcę mieć dziecko. na pewno nie raz będę bluźnić, marudzić, narzekać i jęczeć ze zmęczenia [nie wspomnę już o tym co zrobię jak zobaczę siebie w lustrze].

Gość BuRak PastEwnY
A jednak istnieje normalne staraczki :D Uciekaj zanim zwariujesz :P

Gość xmonikax24
podejrzewam jak to bedzie wyglądac jak sie uda ale tak bardzo pragnę dziecka że nic nie jest mi straszne:) castagnus brałam i byłam z niego zadowonona tyle tylko że nie miałam owulacji... a jesli chodzi o te pieski na trawniku to troche nie stosowny komentarz...widocznie nie wiesz co znaczy takie poswięcenie przeżyc poronienie, hsg, a przyjmowanie tylu hormonów też nie jest przyjemne...

ja już zwariowałam ;p mam taki charakter, że uwielbiam mieć wszystko pod kontrolą, a niestety zajścia w ciążę nie da się skontrolować i jak kolejny raz dostaję @ to mnie coś bierze.. powinni wymyślić taką tabletkę cud, którą bierzesz, pół godziny później się kochasz z mężem, zachodzisz w ciążę, robisz test po 2 godzinach i wychodzą 2 kreski ;D

Gość BuRak PastEwnY
Uwazaj, dziecko jest jeszcze bardziej nieprzewidywalne jak te 2 kreski na tescie ;)

Gość xmonikax24
Zuzzak zgadzam sie z tobą:) może pomyslimy nad taka tabletka:)

Gość BuRak PastEwnY
WIecie, tabletka co dziala calkowicie odrwotnie juz istnieje ;) WIec kto wie :D

to by było odkrycie XXI wieku ;) xmonikax24 kiedy spodziewasz się @/testujesz?

Gość BuRak PastEwnY
Powstanie takiej tabletki moglo by miec katastrofalne skutki.

pewnie tak... tak sobie tylko żartuję bo jak narazie dostaje fioła..

Gość Też bym bardzo chciała
"Do pierwszej nieprzespanej nocy i dziesiątego opakowania fluidu na rozstępy (ktory ni cholery nie dziala)" Pieprzysz burak jak potłuczona. Mam już dzieci i bardzo pragnę następnego. Mam więcej nieprzespanych nocy za sobą niż możesz sobie wyobrazić.

Gość hahaha hahahaha
BuRak PastEwnY " A jak wygląda to u WAS" A nie widzialas jak to robia pieski na trawniku ? buahahaha ten tekst mnie rowalił hahahahahahaha!!!!!!!!! the best

Gość xmonikax24
30 kwietnia powinnna przyjsc@ ale kiedy dokłanie to dowiem sie w srode po wizycie u profesorka czy jajeczkowanie już było czy nie. a Ty na kiedy masz??

teoretycznie 26ego ale jest ryzyko że przyjdzie wcześniej przez leki które brałam... tak powiedział lekarz. zobaczymy jak będzie.

Gość xmonikax24
ja tez moge dostac szybiej ale zobaczymy co powie profesor. A u Ciebie jaki jest problem?? wiadomo cos??

a u mnie jest ok, wszystko drożne, hormony w normie, nasienie męża też ok. prawdopodobnie blokada psychiczna albo cuś... ale dopiero staram sie 6 cykl więc nie boję się że coś ze mną nie tak [jakieś ukryte choróbsko], bo dopiero podobno jak nie będę mogła zajść rok moge zacząć się poważnie martwić

a te leki co brałam to na grzybicę pochwy która mi sie przyplątała przez antybiotyki które brałam [miałam zapalenie oskrzeli w tamtym miesiącu]

no to ja też sie podłączam u mnie jest 24 dzień cyklu i właśnie oczekuje na wyniki starań dziś strasznie boli mnie lewy jajniki piersi jakieś mam bardzo wrażliwe na dotyk

Gość xmonikax24
a ile masz lat i jak długie masz cykle??

w takim razie CARMEN** bedziemy trzymać kciuki :) ja tez bym chciała byc w tym dniu cyklu bo kurcze to czekanie mnie dobija a rozciąga sie jak cholerka