Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xmonikax24

STARACZKI ŁĄCZMY SIĘ:)

Polecane posty

Gość xmonikax24
CARMEN** witamy:)jak długo sie już starasz? trzymamy kciuki żeby ten cykl był udany:)

Gość xmonikax24
u mnie do owulacji zleci ale od owulacji do @ to dostaje na głowe:)

ja mam 4 cykl staran... a nie myśle o tym bo raz że mam remont na głowie po drugie mojego synka za którym teraz trzeba chodzić krok w krok a po trzecie moja chrzesniaczka miała operacje

Gość xmonikax24
ja jestem tuż po albo w trakcie owulacji. Starmy sie przytulac co 2 dni czasem codziennie zależy jak mamy ochote:)chociaż jak zaszłam w pierwszą ciaze którą straciłam, to było raz potem dzień przerwy, potem 2 dni pod rząd:)no i zaskoczyłam:)wierze że teraz tez tak bedzie:)mam takie przeczucie:)

Gość xmonikax24
oj to ja najdłużej sie staram:) co sie stało Twojej chrzesniaczce??

Gość xmonikax24
w pierwszą ciąże zaszłam za pierwszym razem także brałam clo i metformax, w 9 tyg byłam czyszczona i ponownie zaczełam brac clo i tak przez 7 miesiecy potem hsg wszystko drożne, gdy przestałam brac clo zaczełam brac castagnus po tym @ miałam 14 dni bardzo obfity, nastepny przyszedł po 30 dniach i trwał 9 dni potem trafiłam do kliniki, i okazało sie ze nie mam jajeczkowania i cukier za wysoki dosytałam na wywołanie @ i brałam clo i metformax tak to u mnie wygląda:)

Gość bomba_bomba
Czesć Wam, dołączam do tematu :) Ja co prawda już dwa razy w swoim życiu widziałam 2 kreski, ale niestety w obu przypadkach poroniłam - moja skrócona historia. Teraz powoli zaczynam myśleć o kolejnej ciąży, czekam tylko jeszcze na wyniki paru badań, bo przechodziłam cały szereg... Dodam, że te co robiłam dotychczas sa w porządku :) Ale myślę że już od następnego cyklu będzie staranko :) Juz teraz do was dołączam żeby być na bieżąco :) Zuzzak dzieki za info o lekarzach.

a niezamaco ;) ja mam dzisiaj jakiegoś doła z niewiadomych jeszcze dla mnie przyczyn ;/ eh. do tego męża nie zobaczę pewnie do 21 bo ostro pracuje ostatnio... a co wy kobiety robicie teraz oprócz siedzenia na kafeterii? ;P ja właśnie miałam pogadankę z dzieciakami których pilnuję za granie piłką w salonie..

Gość xmonikax24
ja ogladam jakis tak filmik i woskuje sobie nóżki:P mężus dzis wraca no to trzeba popracoawc nad sobą:)zaraz idę cwiczyć na orbitreku:)

Gość bomba_bomba
ja właśnie przyszłam z pracy, mąż na rybach hehe, więc mam wolne. Obiecałam mojej Cioci że do niej wpadne więc sie zaraz zbieram... Ale jakoś nie moge się oderwać od forum. Szukam kogoś kto mnie zrozumie, bo ja tez mam dziś nie najlepszy humor... Zuzzak trzymaj się, fajnie że jesteś z Łodzi, może będziemy razem rodzić hehehehehe:)

Gość xmonikax24
Witamy bomba_bomba :) cieszymy sie że dołaczyłąs do nas:) u jakich lekarzy sie leczycie ja u prof pawelczyka w poznaniu.

Gość xmonikax24
bomba_bomba rozumiemy Cie uwierz mi...wiem co przeżywasz...

z pierwsza ciążą zaszłam za 3 razem kocham Remika i Norbusia Jesteście moim zyciem!!! kocham Remika i Norbusia Jesteście moim zyciem!!!

Gość bomba_bomba
No co tak szybko się zmyłyście, ja już się melduję:) Jeśli chodzi o lekarza to ja jeszcze nie mam konkretnego. Byłam u kilku, zlecili różne badania i nie wiem na którego się zdecydować. Jak to kobieta hihi :)

Gość xmonikax24
Dzieńdobry wszystkim:) zastanawiam sie czy jestem już po owulacji czy przed...prawa strona troszke jeszcze pobolewa...zobaczymy we wtorek co powie profesor:)

Gość bomba_bomba
Cześć Moniko :) Ja owulacji nie sprawdzam więc nie wiem co mam Ci powiedzieć. Na pewno masz :) Może już plemniczki biorą się do roboty hehehe :)

Gość xmonikax24
Mam nadzieje ze już sie biorą do pracy:) ja dzis do 13 mam wolne potem jade pomalowac 3 klientki na slub i wolne do srody:)

ja wychodzę do dzieciaków po 11, do tego czasu wypadałoby posprzątać ale paskudnie się czuję ;/

Gość xmonikax24
wiem ze to głupie:)ale dzis chce zamówić komplet śpioszek:) jestem pewna że teraz bedzie dzidzia:)

Gość xmonikax24
zuzzak co Ci jest?? mnie jakos dzis mdli:(

Gość xmonikax24
a skad wiesz ze sie nie udało??trzeba myslec pozytywnie:)pamietaj ze pozytywne myslenie sie spełnia i to negatywne również...

sutki mnie bolą :( a przecież okres mam dostać 26-27.04 więc to pewnie zwiastun okresu bo jestem po owulce jakieś 3-4 dni

Gość bomba_bomba
Ja dziś mam wolne... Zuzzak musisz myśleć pozytywnie bo z takim nastawieniem to nic dobrego nie będzie!!!!!!! Ja dziś się lepiej czuję słońce świeci a to wróży dobry dzień i bądź tej samej myśli!!!!!!! To że nie od razu się uda to wiadomo, a zresztą Zuzzak musisz na mnie poczekać bo ja dopiero od przyszłego miesiąca :) A tak na poważnie to im mniej bedziemy o tym myśleć tym lepiej. Wiem że sama też tylko o tym myśle jak to bedzie... no ale musimy się wziąść w garść!!!!!