Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przygnebiony

Czy ktoś jest to w stanie pojąć?

Polecane posty

Gość przygnebiony

Nie ebde rozpisywac cale histori bo to nie ma sensu powiem w skrocie: Bylem z dziewczyna 8 miesiecy, spotykalismy sie bardzo czesto po pewnym czasie uznalismy ze ejstesmy sobie przeznaczeni, kochalismy sie, poprostu piekna milosc bez klotni, natomiast ostatnim nie dlugim czasem zaczyly sie pojawiac drobne klotnie, ale i tak mowilismy sobie ze sie kochamy nagle ona mowi ze mnie zostawia ze to koniec i ze mnie nie kocha juz... (a jeszcze 2 dni wczesniej lezelismy razem szczesliwi na lozku). Nawet jesli te klotnie ja lekko zabloaly to nie wazne... przeciez jak sie kocha to nie zostawia za nic... Nie znalazla innego, ma 21lat. Wiec jak to mozliwe tak odkochac sie? mam walczyc o nia? co robic? i w ogole O co chodzi bo jestem w ciezkim szoku

Gość taka sobie jedna ania
bo 8 miesiecy to za malo, aby stwierdzic, czy ktos jest nam przeznaczony... ja tego nie wiem po 2 latach...

Gość wirowka
"przeciez jak sie kocha to nie zostawia za nic..." no to masz odpowiedż - widocznie Cie nie kochała :(

Gość zetkamia
jestem kobietą i wiem jakie są kobiety;/ szkoda mi tych wszystkich dobrych,kochających facetów,którzy kobiecie oddaliby wszystko-to oni zawsze najbardziej dostają od życia w du.ę! ale mimo wszystko,proszę,nie zmieniajcie się!!!

Gość karmelek200
a napisze ktos cos sensownego? mowi mi ona ze juz nie teskni, nie mysli o mnie i w ogole. Dziwne przeciez gbyby bylo choc troche uczucia by mnie nie zostawila

Widocznie jej sie wydawało ze Cie kocha ale nagle sie rozmysliła - czyli chyba Cie wcale nie kochała... Ale spytaj ja dlaczego tak nagle zerwała i pogadaj z nia o co jej chodziło.

Gość Wacław Kopytko
Widocznie ta dziewczyna tak naprawdę nie kochała Cię od samego początku. Niestety, tak czasem bywa. To przykre, gdy jedna z osób mocno się zaangażuje, gra w otwarte karty, a ta druga ma to wszystko w głębokim poważaniu. Nie myśl o tym, co źle zrobiłeś, nie doszukuj się winy w sobie, bo szkoda Twojego czasu. Wiem, że łatwo tak napisać, ale zobaczysz, że za jakiś czas spojrzysz na to wszystko z innej perspektywy i będziesz dziękował losowi, że ta dziewczyna teraz Cię zostawiła, a nie przykładowo po ślubie. Głowa do góry! Wyrusz w miasto na poszukiwania rozsądnej dziewczyny. Powodzenia.