Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikkiitta

Zabawa w słoneczko

Polecane posty

Gość poslanka
Chce tylko przypomniec , ze jakies 2 miesiace temu partia powszechnej milosci przeglosowala w sejmie ustawe , w mysl ktorej m.in. krytykowanie zachowan seksualnych wlasnego dziecka jest p r z e s t e p s t w e m karalnym. Pytanie wiec : co w takiej sytuacji moga zrobic rodzice ? Czy maja prawo zabronic coreczce sie,,zabawic,,? Niestety nie maja.

Gość pobawimy sie razem
Nie maja tez obowiazku utrzymywac jej bachorka :D

Gość poslanka
Niestety maja taki obowiazek.Jak i rowniez ja sama musza utrzymywac. Nawet trzydziesto -czterdziestolatek moze wystapic z roszczeniami wobec rodzicow, kiedy np. nie ma srodkow do zycia. Jezeli rodzice maja emerytury to sad przewaznie takie swiadczenia przyznaje.

Gość szok szok szok
wspówinni są wszyscy rodzice...

Gość No dobra, jestem w szoku
Nigdy wcześniej nie słyszałam o takiej zabawie. Skąd ta moda? Z Ameryki? Ten kto to wymyślił, powinien teraz płacić na te dzieci :-(

też syszałam o tej zabawie ale to nie jestm jedyna hmmm erotyczna zabawa gimnazjalistów, bo ja znam( ze suchu oczywiście) jeszcze dwie, choc w tych przypadkach o zaplodnieiu przynajmniej nie ma mowy. W takich zabawach biorą udział ludzie( ych nie wiem czy mozna ich tak nazwac...) ktorzy się nie szanują. zarowno jak faceci tak i dziewczyny. mam zero! szacunku dla jednych i drugich... I co zrobią rodzice tej 15latki? pomoga wychować jej to dziecko. a tak na prawde nie powinni bo napotykając trudności w zyciu poprzez swoją ciąże i posiadanie dziecka dostrzeże co w tym jest zlego.

lina a jakie to zabawy, az sie nie chce wierzyc, my co najwyzej w butelke sie bawilismy, ale i tak ze wstydem

Gość pobawimy sie razem
Z postępem trzeba iść.

dzieci bawią się w dorosłych a jak trzeba ponieść tego konsekwencje to ciekają bo "przecież jesteśmy dziećmi" lub jeśli mają jakieś obowiązki to od nich uciekają "bo mam dziecko"

Gość czekac tylko na nagrania
Na redube, jak w polsce wyglada zabawa w sloneczko buhahahaha.

Gość dduch
"No dobra, jestem w szoku Nigdy wcześniej nie słyszałam o takiej zabawie . Skąd ta moda? Z Ameryki? Ten kto to wymyślił, powinien teraz płacić na te dzieci" Kończyłem podstawówkę w "epoce wczesnego Gierka" i już wtedy bawilimy się w "gwiazdę". Ale zawsze jeden z chłopaków miał bojowe zadanie zaopatrzyć pozostałych w prezerwatywy. No i zabawa była na trzeźwo - niech no który/a spróbowałaby wrócić do domu z zapachem alkoholu. Nie wyszło nam to na złe, bo każda i każdy z tamtej paczki jest w stałym i to jedynym związku już ponad trzydzieści lat

Gość
Słyszałam o tym :o

gimgówna muszą mieć fajowską zabawę więc wymyślili słoneczko koorva jak takie tępaki pozniej będą rzadzić naszym krajem za ileś lat to az sie boje a swoją drogą skoro te gimnazjalne patafiany tak sie teraz dobrze bawią to co będzie za kilka lat?

Myślałam, że ktoś sobie jaja robi z tym 'słoneczkiem', że to jakaś bzdura wyssana z palca. A dzisiaj czytam w gazecie, że to prawda. Przerażające, co się z dzisiejszymi nastolatkami dzieje. Kurde, narzekacie teraz na władzę, a pomyślcie co będzie tak za 20-30 lat, jak tacy ludzie zaczną dochodzić do władzy.

Gość xxXDX
to niemogli w kondonach sie ruchac;p

Gość jacekiplacekhej
fajna zabawa polecam :classic_cool:

Gość gość
Mam dla was rade(rodzice) przestancie karac i umoralniec swoje dzieci . Jak myslicie dlaczego one to robia??? Nie dlatego ze sa zle... !!!!!!!!!!!!!!!! To WY JE ZLE WYCHOWALISCIE!!!! WYCHOWANIE TO NIE TYLKO KARMIENIE I UBRANIE I SZKOLA. ALE TAKZE ROZMOWY, SPEDZANIE WSPOLNIE CZASU I INTERESOWANIEM SIE TYM CO DZIECKO LUBI CZYM SIE INTERESUJE JAKIE MA PROBLEMY . jESLI CHODZI O ROZMOWY TO NIE KRYTYKUJCIE DZIECI TYLKO SPYTAJCIE SIE CO sadza o np. zabawie w sloneczko , lub wyzywajacym stroju. Pokarzcie im ze sa wartosciowi i ze sa rzeczy ktore powinni pokazac ale nie wszystkim tylko swojej prawdziwej milosc****owiedcie jak sie zabezpieczac. ...Wpajajcie jej wlasciwe wartosci takie jak 1. rodzina 2. szacunek do siebie i innych 3. edukacja . Pieniadze sa wazne ale nie najwazniejsze . Pracuje sie by zyc a nie odwrotnie... Poswietcie im czas...To co dajemy wraca z podwojona sila!! jak chcecie pogadac to macie mojego e-maila czarna1993@interia.eu

Gość gość
W co się teraz młodzi bawią?