Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deskanka

Mój facet mi płaci za spotkania!!!

Polecane posty

Gość deskanka

Od 9 lat jestem samotną matką, dwa lata temu poznałam mężczyzne. Jest czuły,dobry,kochający. Na początku płacił mi za to że się do niego przytule, że z nim sypiam a teraz wyznał mi że jest bezpłodny. Płaci mi również za zabawy z moim synkiem, widze że ten mężczyzna bardzo mnie kocha. Zastanawiam się jak powinnam to wykorzystać?:)

Gość deskanka
Może i sponsora, ale sam mi kiedyś powiedział że jeśli bym kiedyś od niego odeszła to by mnie zabił. Czyli to dowód że on mnie kocha, ja go tylko bardzo lubie, czuje się przy nim bezpieczna.

Gość yyyyhhhhhhhh...
a ile ci placi?

Gość her komendante
co za wstyd i upokorzenie nie masz szacunku dla siebie wiesz jak się nazywa kobiety za kasę?

Gość deskanka
Różnie, za każdym razem gdy się z nim spotykam to sam wyciąga i daje mi pieniądze lub inne prezenty. Nie zawsze ze sobą sypiamy. Poza tym razem pracujemy, zawsze moge na niego liczyć. Jest kochanym człowiekiem, czasem wybuchowym ale sprawdza się w roli partnera, nawet w roli zastępczego ojca.

Gość deskanka
her komendante ale on mówi mi że mnie kocha, że jak od niego odejde to mnie zabije, to zdanie to najlepszy dowód na to że mnie szanuje i że nigdy nie pozwoli mi odejdź. Ja z nim pracuje , on jest moim szefem, wiem wiele na jego temat i nie sypiam z nim za każdym razem gdy prosi mnie o spotkanie.

Gość lili n.
to straszne, jak to placi ci a ty go nazywasz swoim facetem? helol!!

Gość lili n.
dziwny uklad to tak cicho powiedziane

Gość yyyyhhhhhhhh...
a on ma zone?

Gość her komendante
chory układ jak mówi ze cię zabije to ciebie nie kocha tylko kocha to co robi

Gość deskanka
Nawet wspominał o małżeństwie, to kolejny dowód że zależy mu na mnie. Nie moge powiedzieć o nim że jest zły, jest bardzo kochany, uprzejmy nawet w łóżku jest wobec mnie bardzo delikatny.

Gość deskanka
Nie ma żony, jest rozwiedziony, jego żona odeszła od niego 10 lat temu gdy dowiedziała się o jego bezpłodności.

Gość lili n.
czy ty w ogole widzisz co piszesz?jesli to twoj szef to niech ci da podwyzke i wrzuci na konto.za zabawe z dzieckiem tez ci placi? noooo,rewlacja!

Gość deskanka
Tak, płaci mi za to że przyjde i się pobawi z moim dzieckiem. Miał aż łzy w oczach jak mówił o tym że nigdy nie zostanie ojcem, nawet bierze mojego syna ze sobą na spacery, do kina, na lody. Zaproponował mi małżeństwo a ja zastanawiam się czy powinnam się zgodzić na ślub?

Gość yyyyhhhhhhhh...
a ja mysle ze to nie o to chodzi.. facet poprostu od tak jej daje kase... co w tym zlego!?! nie wierze ze jest jakas laska ktorej facet czy przyjaciel nie dal jakies 100 czy 200 zeby sobie cos kupila! facet nie ma dzieci, zony, jest sam! pewno nie ma co z kasa robic a ze kobita sama z dzieckiem to jej pomaga! jedyne co mi sie nie podoba to to, ze ty go chcesz jeszcze bardziej naciagnac i zastanawiasz sie jak go wykozystac.. nie ladnie z twojej strony..

Gość yyyyhhhhhhhh...
Jak to wyglada? on sie ciebie pyta czy moze przyjsc sie pobawic z dzieckiem to dam ci 100? czy poprostu przychodzi bawi sie pijecie kawe czy cos no i daje ci jakas tam kase i mowi kup cos malej/malemu?? bo chyba nie mowisz mu 100 za sex+50 za zabawe z dzieckiem+10 za obiad lacznie do zaplaty masz 160 i on wyskakuje z kasy i ci daje

Gość deskanka
yyyhhhhh... ja go bardzo lubie ale boje się za niego wychodzić za mąż, on wiele razy powiedział mi że mnie kocha. Rozmawialiśmy na różne tematy. To człowiek bardzo samotny, jest uczynny, nawet mój syn go polubił.

Gość deskanka
On daje pieniądze sam z siebie, w rodzinie nikomu nic nie powiedziałam o tym że mam faceta. Ja go nigdy o nic nie prosiłam.

Gość yyyyhhhhhhhh...
Ja go nie oceniam.. ani ciebie....slub- dlaczego nie jesli jest ci z nim dobrze.. staram sie tylko zrozumiec dlaczego chcesz go bardziej na kase naciagnac! chyba i tak juz duzo dla ciebie robi...

Gość yyyyhhhhhhhh...
no wiec daje ci kase z dobrego serca a nie placi za sex czy zabawe z malym... to nie jest zle... a rodzina dlaczego nie wie? facet duzo starszy od ciebie i boisz sie ze go nie zaakceptuja?

Gość deskanka
Czuje się przy nim bezpieczna. Rodzina nie wie, facet jest tylko 12 lat starszy ode mnie. Ja mam 30, on 42. Boje się ich reakcji, będą napewno się dopytywać kto to jest? nie chce się przed nimi tłumaczyć.

Gość yyyyhhhhhhhh...
czy to ze masz 30 lat i dziecko jest powodem ze nie mozesz juz nigdy byc szczesliwa i miec faceta.. z czego sie tu tlumaczyc! chyba rodzinka powinna sie ucieszyc taka nowinka co? nie widze przeszkod do przedstawienia ich sobie! to nic zlego a moze tez go polubia tak jak ty ;-)

Gość adasfv
Wyjdź za niego, druga okazja ci się nie trafi ;)

Jesteś pewna, że to nie pedofil? - on Ci płaci także za SPOTKANIA Z DZIECKIEM w sytuacji, gdy jesteś od niego uzależniona materialnie (bo on Cię sponsoruje), więc nie będziesz mu podskakiwać - i jesteś psychicznie nastawiona na to, żeby nic nie widzieć, nie słyszeć, nie rozumieć? Przecież opisałaś klasyczny trick w stylu "dobry pedofil", kobieto.