Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojny23

Chętnie poznam dziewczynę

Polecane posty

Gość przystojny23
do kolegi co nie miał dziewczyny widzisz masz swoje wyobrażenia i powiem ci, że to tak nie wygląda różowo jak ci sie wydaje, może pierwsze 2-3 miesiące no chyba, że lecisz tylko na sprawy łóżkowe, bo nigdy nie miałeś partnerki.

Gość ła ha hahahahah
najbardziej to mnie rozbawiły ubrania z kaszmiru i jedwabiu ło matko hehehhe sikaaammm

Gość Jestes nienormalny koles
Czlowieku, Ty wymagasz od dziewczyny zeby byla Twoja sluzaca "ma znac dowcipy zeby mnie rozbawiac jak bede smutny" to moze sobie blazna zatrudnij ?? Naprawde nie badz debilem. Ja bym chcial po poprostu zeby dziewczyna mnie kochala. Napisz jeszcze, ze ma Ci spiewac przed snem to spadne z krzesla.

Gość Wkurzona złotowłosa
Problem polega na tym, że żadna normalna kobieta nie chciałaby być z takim sukinsynem bez serca jak autor. Kobiety na pokaz się wynajmuje, albo dużo im się płaci za ich towarzystwo plus jeszcze więcej za ewentualne późniejsze (po ślubie) usługi seksualne. Mam piękna koleżankę. Jest bardzo inteligentna, delikatna, ale zdecydowana, ambitna, uczciwa, skromna. Spełnia wszystkie twoje wymagania i spełniałaby nawet o wiele wyższe. Zapytałam, czy zdecydowałaby się do ciebie odezwać i napisała mi, że przenigdy. Więc albo szukaj dyskretniej albo poszukaj kogoś, kto będzie wystarczająco głupi, żeby polecieć na resztę twoich zalet, znośnych teściów i tak dalej.

Nie lece na sprawy lozkowe, naprawde seks nie jest dla mnie najwazniejszy bo naprawde nie mysle jajami i nie szukam kobiety myslacej dupa. Nieznajde nikogo takiego? Trudno, bede sam.

Gość przystojny23
nie chce aby dziewczyna chodziła ze mną do kina w trampkach, albo na impreze w pół naga to chyba normalne ?

przystojny23 oj wy nic nie rozumiecie ;( naprawde aż takie wygórowane te wymagania ? bez przesady... oczywscie, ze nie! mow dalej Autorze... to pozowli odrzucic kandydatki, ktore nie nadaja sie dla Ciebie. to zawezi troszku ich liczbe:P i nie bedziesz musial tracic cennego czasu bo jak sam powiedziales "jestem osoba zajętą w ciągu dnia." a kandydatke moim zdaniem moze byc duzo :O :D

Gość przystojny23
nie wiem po czym mogłaś ocenić, że jestem głupi i nie uczuciowy, uważam sie za osobę uczuciową i bardzo przywiązaną do kogoś kogo kocha, nigdy bym sam nie zdradził kobiety z którą jestem, ani nie zranił no chyba, ze dałaby mi do tego powód.

Gość on szuka gadzetu
laska ma byc dodatkiem do jego wizerunku ale top mnie rozbawil

Gość przystojny23
nie szukam gadżeu, ale osoby z którą mógłbym spędzić miłe chwile, a może nawet coś więcej...

Gość Wkurzona złotowłosa
A co jest złego w pójściu do kina w trampkach, bo tego to nawet ja nie rozumiem?

pewnie,że nigdy byś nie zdradził bo zanim ją znajdziesz to już nawet Ci nie będzie stawał:D radze skrócić liste albo pogodzić się z samornością:D

nigdy bym sam nie zdradził kobiety z którą jestem, ani nie zranił no chyba, ze dałaby mi do tego powód. Powod? Utyla by 200 gram, a Ty lecisz do innej ? Zdradzasz bo poszla do kina w trampkach? Bo nie opowiedziala Ci kawalu jak byles smutny? Przerazajace jest to co piszesz i potem kobiety mowia, ze faceci to swinie. Przez takich jak Ty dostaje sie tez normalnym facetom. Nie jestem bez wad, jestem bardzo niesmialy, ale nie traktuje kobiety jako wlasnosci, tak jak Ty.

Gość przystojny23
19. acha nie lubie jak ktoś wydaje pieniądze na "pierdoły" nie ważne czy wydaje swoje czy moje pieniądze.

I nie pisz, ze Jestes uczuciowy bo to bzdura. Jestes pierdolonym egoista.

Gość Wkurzona złotowłosa
Ok, czyli taki a nie inny masz ideał. Ale czy nie sądzisz, że lepiej zatrudnic kogoś kto za ciebie te kandydatkę znajdzie? Z tego co kojarze wiele z nich mieszka w indiach i czeka na oferty.

19. acha nie lubie jak ktoś wydaje pieniądze na "pierdoły" nie ważne czy wydaje swoje czy moje pieniądze. Acha pisze sie przez same H. Jeszcze chcesz kontrolowac pieniadze zarabiane przez dziewczyne? Za swoje to bys pewnie kwiatow nie kupil na jej grob...

Gość przystojny23
powód, który podałeś jest kuriozalny i nigdy bym takiego czegoś nie zrobił, chodziło mi raczej o poważniejsze, rzeczy, sam też mam wady, ale uważam je raczej za drobnostki, które nie przeszkadzają w związku.

walnij się w łeb porządnie,przeczytaj to co nawypisywałeś:D bajki możesz pisać:D pewnie jakiś wielkomiastowy panicz co mu się w dupeczce poprzewracało zejdź na ziemie ,bo spadniesz na pysk:D

Gość kuźwa popłakałam
się ze śmiechu :D :D :D

Gość Wkurzona złotowłosa
O Kurwa, i jeszcze zabronisz jej wydawać własne pieniądze? Ja pierdole, jakie to jest cudowne prowo. Otóż słuchaj, przemądrzalcu - podajesz cechy, które się wykluczają. Ergo - nie ma takiej kobiety. Ergo - już przegrałeś życie.

Powiem Ci koles, ze pozalujesz kiedys... Nawet jesli znajdziesz kogos kto Cie pokocha to jesli bedziesz traktowac ja jako wlasnosc to ona Cie zostawi. Ty bedziesz sam i kiedy bedziesz mial 50 lat, nie bedziesz mial sie do kogo odezwac. Ja wierze, ze mimo, iz teraz nie moge nikogo znalezc to za pare lat spotkam kogos z kim spedze moje zycie, bardzo mocno wierze, ze tak bedzie. Jednego jestem pewien na 100 % nikomu zycia nie chce zatruwac...

Gość a hoooj
do przystojny 23 ...... jeżeli dużo dajesz to myślę że możesz dużo oczekiwać i cie rozumiem, ale czy masz dużo do zaoferowania dziewczyną?

kuźwa popłakałam A ja sie wlasnie, nie moge smiac... Potem przez takich debili duza liczba kobiet traktuje wszystkich facetow jako swinie. Smuci mnie to bardzo tym bardziej, ze wiekszosc z nas jest normalna. Szkoda, ze takie debile sie wyrozniaja :(

"Ja wierze, ze mimo, iz teraz nie moge nikogo znalezc to za pare lat spotkam kogos z kim spedze moje zycie, bardzo mocno wierze, ze tak bedzie. Jednego jestem pewien na 100 % nikomu zycia nie chce zatruwac..." Brawa dla tego pana:)👄

Dziekuje pyskacz jadowity :) :*

Gość przystojny23
tak jak pisałem mam troche wad, nie jestem paniczem, nie jestem tez bogaty, ale biedy nie klepie, mieszkam z rodzicami, aczkolwiek stac mnie na mieszkanie samemu, poprostu tak mi wygodniej jak narazie, acha i nie lubie jak dziewczyna leci na pustaków z czapeczką w samochodach typu golf 3, opel calibra czy inny pordzewiały rupieć z rurą wydechową od odkurzacza, albo o zbrozo z rurą od rynny.

Gość las de la ntucion
moze napisz co taka dziewczyna moze otrzymac w zamian

ła ha hahahahah najbardziej to mnie rozbawiły ubrania z kaszmiru i jedwabiu ło matko ojjj zle zinterpretowalas to. Autor ma najprawdopodbniej delikatna skore..byc moze jest uczulony na cos..nie wiem. i on po prostu chce sie przytulic do kogos ubranego w cos milusiego i miekkiego :) Jestes nienormalny koles Czlowieku, Ty wymagasz od dziewczyny zeby byla Twoja sluzaca "ma znac dowcipy zeby mnie rozbawiac jak bede smutny" znowu nadinterpretacja! Autor mial na mysli zapewne "dziewczyne troskliwa"...wieice taka, bedzie razem z nim w chwilach kiedy bedzi emu smutno :) przystojny23 nie chce aby dziewczyna chodziła ze mną do kina w trampkach, albo na impreze w pół naga to chyba normalne ? tak. jak najbardziej normalne! moze dodaj punkt o tym ze ma byc wierzaca? przystojny23 nie szukam gadżeu, ale osoby z którą mógłbym spędzić miłe chwile, a może nawet coś więcej... zobaczcie drogie panie jaki on jest czarujacy... "moze cos wiecej"... mhmmm "Ja wierze, ze mimo, iz teraz nie moge nikogo znalezc to za pare lat spotkam kogos z kim spedze moje zycie, bardzo mocno wierze, ze tak bedzie. Jednego jestem pewien na 100 % nikomu zycia nie chce zatruwac..." Bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego, aby........... :)

Gość a hoooj
ale o co wam chodzi ? ładne dziewczyny też mają duże wymagania i co mamy się obrażać na dupy? w życiu nie ma nic za free ko