Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojny23

Chętnie poznam dziewczynę

Polecane posty

Gość Jestes nienormalny koles
Żebys się k**wa nie zdziwił. Kiedys pewna bliska mi osoba powiedziala "Niczemu sie nie dziw, zyjem y w czasach, w ktorych wszystko jest mozliwe". Niestety zyjemy w spoleczenstwie, (nie mowie o wszystkich), ktore atakuje ludzi mjacych jakies marzenia. Mowia" nie uda Ci sie", "bedziesz sam". Moze i bede sam, ale bede mial tez swiadomosc, ze nikomu zycia nie niszcze klamstwami. Boje sie samotnosci, ale jesli bede samotny to nic na to nie poradze i bede musial zyc dalej.

Gość McD
zastanawia mnie jedno. skoro szuka tutaj dziewczyny, to jak ona ma się do niego odezwać? napisać na ogół: "Hej, tutaj jestem!" ?

Jestes nienormalny koles Czlowieku, Ty wymagasz od dziewczyny zeby byla Twoja sluzaca "ma znac dowcipy zeby mnie rozbawiac jak bede smutny" znowu nadinterpretacja! Autor mial na mysli zapewne "dziewczyne troskliwa"...wieice taka, bedzie razem z nim w chwilach kiedy bedzi emu smutno Nie naditerpretacja,a cytat.... jest pewna roznica.

Gość Wkurzona złotowłosa
Zapewne dlatego że nie masz prawa jazdy? Jak rozumiem, ona powinna mieć, żeby odwozić cię z imprez. Przecież ona na nich pić nie będzie, bo za co, poza tym pijąca kobieta wygląda tak nieestetycznie... Kurwa :D

Gość mileennaAA
przystojny23 nie szukam gadżeu, ale osoby z którą mógłbym spędzić miłe chwile, a może nawet coś więcej... więcej to znaczy że będziesz jej zaglądał pod bluzkę sprawdzał metke jakiej marki ubranie i czy ma 100 czy 90 procent kaszmiru hehehhehehahahaihihii ale pamiętaj potem musisz pokazać swoją metkę, tą z peruki też więc jak oderwałeś już to kichaaa

Bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego, aby........... Pozwol, ze dokoncze: aby nie zwariowac wsrod ludzi.

Gość przystojny23
podobno nie ma tu takiej dziewczyny. Faktycznie pisze sie AHA co bardzo mnie zdziwiło, gdyż zawsze pisałem acha, a że uważam sie za osobę inteligentną sprawdziłem w słowniku i faktycznie mój błąd, winszuję - ponieważ rzadko robię błedy, a jak robie to raczej z pośpiechu

Jestes nienormalny koles Jestes nienormalny koles Czlowieku, Ty wymagasz od dziewczyny zeby byla Twoja sluzaca "ma znac dowcipy zeby mnie rozbawiac jak bede smutny" znowu nadinterpretacja! Autor mial na mysli zapewne "dziewczyne troskliwa"...wieice taka, bedzie razem z nim w chwilach kiedy bedzi emu smutno Nie naditerpretacja,a cytat.... jest pewna roznica. czasami ludzie maja problem z werbalizacja swoich mysli..................... :)

Gość kuźwa popłakałam
właśnie widzę jak rzadko robisz błędy :) co to jest pempek? :D

ponieważ rzadko robię błedy, a jak robie to raczej z pośpiechu Z glupoty...

Gość przystojny23
troszke nadinterpretujecie to co napisałem, nikomu nie zaglądam w metkę, ale nie lubie jak dziewczyna ubiera sie w lumpexie, ani w tanich sklepach, poprostu chciałbym, aby sie wyróżniała w pozytywnym tego słowa znaczeniu.

czasami ludzie maja problem z werbalizacja swoich mysli..................... Jesli autor napisal, ze dziewczyna ma mu opowiadac kawaly kiedy sie smuci, a chodzilo mu o troskliwosc to Pilsudski byl murzynem... ;P

Gość Wkurzona złotowłosa
A co reprezentujesz sobą? Jaką szkolę już ukończyłeś? Jak stara jest twoja rodzina? Czy pracujesz? Jakie nasz talenty? Czy potrafisz zaspokoić kobietę?

Gość przystojny23
chyba tu nikogo nie znajde i troche mi smutno sie zrobiło, może mam faktycznie za wysokie wymagania musze skreślić jakieś 2 z punktów jak myslicie które ?

przystojny23 troszke nadinterpretujecie to co napisałem, nikomu nie zaglądam w metkę, ale nie lubie jak dziewczyna ubiera sie w lumpexie, ani w tanich sklepach, poprostu chciałbym, aby sie wyróżniała w pozytywnym tego słowa znaczeniu. mowilam! problem z werbalizacja mysli. nie przejmuj sie... badz taki na zawsze. nie zmieniaj sie. :D

Gość kuźwa popłakałam
jakie wymagania:D czyżbyś ubierał się u Diora Prady i D&G ?

Gość McD
Do "przystojny23": Skoro rzadko robisz błędy, jak sam piszesz, to powiedz dlaczego każdą wypowiedz zaczynasz małą literą, choć kończysz przecież kropką?

chyba tu nikogo nie znajde i troche mi smutno sie zrobiło, może mam faktycznie za wysokie wymagania musze skreślić jakieś 2 z punktów jak myslicie które ? smutno Ci sie zrobilo :(? Opowiedziec CI teraz kawal trzeba ?

Gość przystojny23
kończę studia 3 rok, co ma wiek mojej rodziny bo nie rozumiem ? mam zainteresowania, potrafie zaspokoić kobiete :)

Gość Wkurzona złotowłosa
A co złego jest w lumpeksach? Znam taki, na zakupy w którym nie byłoby cię stać. Jeśli szukasz panny, z dobrego domu, wychowanej jak dama, to znów przegrałeś życie, bo ona zwiąże się tylko z dżentelmenem, a ty do tej grupy nie należysz.

Twoim marzeniem jest mieć dziewczynę? Cóż za ambicja. To jest jedno z marzen, nie dziewczyne na 2 dni, a partnerke na zycia cale. To jest roznica.

przystojny23 chyba tu nikogo nie znajde i troche mi smutno sie zrobiło, może mam faktycznie za wysokie wymagania musze skreślić jakieś 2 z punktów jak myslicie które ? nie wykreslaj! nie badz glupi :D Jestes nienormalny koles czasami ludzie maja problem z werbalizacja swoich mysli..................... Jesli autor napisal, ze dziewczyna ma mu opowiadac kawaly kiedy sie smuci, a chodzilo mu o troskliwosc to Pilsudski byl murzynem... ;P Ty nie gadaj! :O O_O zeby mnie tyle lat oklamywac! rozumiesz to! toz to przez cala szkole podstawowa i liceum tak mi klamali! nawet brewka im nie tykla :O a my mamy polskiego MJ ...............

Gość las de la intucion
a szacunek do kobiety wiesz co to? chyba nie .... bo wtedy nie pisał bys tyle beznadziejnych postow

przystojny23 kończę studia 3 rok, co ma wiek mojej rodziny bo nie rozumiem ? mam zainteresowania, potrafie zaspokoić kobiete Proponuje opisac w jaki sposb umiesz zaspokoic kobiete :) :classic_cool: to zjedna Ci wiecej chetnych ;)

Gość a hoooj
CO WY KURWA TAK WJEZDZACIE NA PRZYSTOJNY 23 ? KAZDY MA TAM JAKIEŚ WYMAGANIA. CO MIAŁ NAPISAĆ ŻE SZUKA KURWY KTÓRA DAJE ZA JABOLA?

Gość przystojny23
nie ubieram sie u diora i Prady, ale w markowe rzeczy mniej znanych producentów, zaczynam z małej litery uważam to za dyskusję i kończę swoje mysli w innym poście, zresztą nie chodzi w tej konwersjacji o błędy nieprawdaż ?

zeby mnie tyle lat oklamywac! rozumiesz to! toz to przez cala szkole podstawowa i liceum tak mi klamali! nawet brewka im nie tykla Widzisz szkola klamie :D, zawsze mozna sobie zrobic z przystojnym23 szkole zycia :)

Gość Wkurzona złotowłosa
Pytałam jakie, a nie w którym momencie jesteś. Jak to, co ma? Znasz chociaż nazwiska swoich pradziadków, czy niepiśmienni byli? Przecież to oczywiste, że musisz pochodzić z dobrej rodziny z tradycjami chyba? Jakieś choroby dziedziczne? Nadal nic nie przeczytałam na temat twoich talentów.

Gość przystojny23
muszę dopisać kolejny punkt do mojej listy: 21. nie lubie gdy dziewczyna/kobieta ma nie ogolone pachy, pamiętam to z czasów gdy jeszcze podróżowałem autobusem i w lato był to obrzydzający widok. dalej czekam na propozycje, które punkty odrzucić ;) kobiete wierz mi raczej zaspokoił bym seksualnie każdą, jestem bardzo otwarty na wszelkie rodzaje i seksualne propozycje, lubie eksperymentować, znam dobrze anatomię i budowe kobiety.

Gość Wkurzona złotowłosa
Błędy są natomiast niezwykle ważne, ponieważ poprzez swój język pokazujesz swoją wartość. A tu błędy, brak przemyśleń, niedokształcenie i problemy z formułowaniem myśli. Czyli nie całkiem dobrze. Ideał może szukać ideału. Zaś jeśli ideałem nie jesteś, powinieneś się zastanowić, co też za idiotyzmy wypisujesz.