Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojny23

Chętnie poznam dziewczynę

Polecane posty

Jestes nienormalny koles zeby mnie tyle lat oklamywac! rozumiesz to! toz to przez cala szkole podstawowa i liceum tak mi klamali! nawet brewka im nie tykla Widzisz szkola klamie , zawsze mozna sobie zrobic z przystojnym23 szkole zycia dobrze ze przynajmniej powiedzieli mi kiedy byl chrzest Polski (968), ze nie oblegali Czestochowy i ile dzieciakow mial Agust II Sas...... uf Pilsudskiego przezyje jakos... chociaz moge miec problem z zasnieciem :D co do szkoly zycia z przystojnym23-NIE DZIEKUJE :) :classic_cool:

Gość ło matko ogarnij sie
nie ubieram sie u diora i Prady, ale w markowe rzeczy mniej znanych producentów, zaczynam z małej litery uważam to za dyskusję i kończę swoje mysli w innym poście, zresztą nie chodzi w tej konwersjacji o błędy nieprawdaż ? prawdaż, prawdaż a co to konwersjacja? ale pomijając, musze ci powiedzieć ze każde rzeczy są markowe mniej znanych producentów, gdyż ponieważ każda rzecz ma jakiegoś producenta co za tym idzie mniej lub więcej znaną markę

Gość przystojny23
interesuje sie motoryzacją lubie grzebać w samochodach i nimi jeździć lubie mieć moc, pasjonują mnie wyścigi choć oglądam je tylko w telewizji, pradziadków nie znałem zostali wywiezieni do rosji ;(

Gość Wkurzona złotowłosa
Ale raczcie zauważyć, jak nasz kochany prowokant ignoruje kluczowe pytania. "Hrabina Wirnicka. Nazwisko panienkie? Koperczak".

Gość syllwwkkka
Proponuję wykreślić punkt nr 18, nie możesz zabronić chodzić jej w stringach przecież to niemoralne!!!

Gość przystojny23
pragnę powiedzieć iż nie jest to żadna prowokacja :) poprostu szukam dziewczyny czy to takie dziwne ? mam swoje wymagania i zasady, które wg. was są głupie ;( smutno mi może jakiś kawał :) ?

Gość karololo
Miałem nic nie napisać, ale nie mogę się powstrzymać! Ludzie! Luuuudzie! Ludzie? Dla niektórych z Was, lepiej byłoby, gdybyście nigdy nie nauczyli się czytać i pisać. Przynajmniej nie robilibyście sobie tutaj wstydu! Pozwolę sobie jeszcze tylko wyjaśnić (bo zakładam że niektórzy z Was mogą się nie domyślić), że bynajmniej nie chodzi mi tutaj o autora tego tematu.

Gość Ja sobie nigdy nie moglem
lece na razie, a Ty autorze OGARNIJ SIE.

Gość przystojny23
punkt 18 nie ja pisałem .

Gość uaaaaa ani pałki w herbie
ani mieszkania, :(((((a juz myslałam ,że hrabinią zostanę albo chociaż baronówną ,nie zostanę damom:PPPp

Gość Wkurzona złotowłosa
Nie pytałam o zainteresowanie (twoje są dość płytkie) a o talenty. Może sprawdź w słowniku jaka to różnica. Całą ósemkę wywieźli na sybir? To jak twoi dziadkowie, każde osobno, wróciło do Polski? A poza tym nie pytałam, czy ich znasz, tylko czy znasz ich nazwiska. Do tego obecność nie jest obowiązkowa. Ciekawi mnie również, czym się zajmowali.

Gość a hoooj
Wkurzona złotowłosa O CO CI CHODZI ? A KOBIETY TO NIBY JAK PATRZĄ NA FACETÓW? TEŻ BY SIĘ ZNALAZŁO WIELE KTÓRE MAJĄ TAKIE SAME WYMAgania JA PRZYSTOJNY 23 TYLKO ŻE W DRUGĄ STRONĘ

Gość Wkurzona złotowłosa
karololo, Przeczytaj moja pierwsza lub druga wypowiedz w tym temacie. Wiem, o co chodzi, ale dość mam głupich topikow o żałobie, pogrzebie, spiskach, przepowiedniach itd. Lepsze prowo niż nic.

Gość gruba monika
oświadczam że spełniam twoje wymagania i co dalej

Gość przystojny23
nie mam specjalnych talentów, aczkolwiek znam sie na paru rzeczach jak już wyżej pisałem na samochodach, znam sie tez na komputerach, taka pasja z młodszych lat, nie rozumiem dlaczego moje pasje są płytkie nie uważam je za takie mam wielu znajomych, którzy również interesują sie motoryzacją i nie mówie tu o takiej na poziomie wiejskiego tuningu golfa 3, nie napisze, ze pisze wiersze bo to nie prawda książek raczej też nie czytam, znam sie na ekonomii, bankowości, graniu na giełdzie, pradziadek prowadził lokal "piwny" w małym mieście drugi miał ziemie i uprawiał rolę. A dalej nie rozumiem co to ma do rzeczy ?

Gość wkurzona zgadzam się
z Tobą :) tepsze to prowo niż inne beznadziejne topy :D

Gość Wkurzona złotowłosa
Ahooj, o to, że podstawą każdego związku, prócz miłości, jest też szacunek i zaufanie. A ponieważ nie widzę szacunku, to nie okazuje go autorowi. Powiedzmy, że też mam wymagania i sprawdzam kandydata.

lepsze*

Gość przystojny23
monika nie spełniasz bo jesteś gruba :P

Gość a hoooj
wkurzona złotowłosa i inne o co wam chodzi????? czy facet nie może wymagać od kobiety, a kobieta moze od faceta ??????

taaaaa juz widze jaki byłbyś zadowolony jakby ci laska taka listę sporządziła :D

Wkurzona złotowłosa Powiedzmy, że też mam wymagania i sprawdzam kandydata. bardzo dobrze robisz! jak przejdzie Twoja probe to chyba mozesz uznac sie za szczesciare :D "kobiete wierz mi raczej zaspokoił bym seksualnie każdą, jestem bardzo otwarty na wszelkie rodzaje i seksualne propozycje, lubie eksperymentować, znam dobrze anatomię i budowe kobiety."

Gość Wkurzona złotowłosa
Autorze, po raz kolejny proszę, zajrzyj do słownika. Talenty, nie umiejętności. Płytkie, bo pospolite. Płytkie, bo nic nie znaczące w obecnym świecie. Przerażające, bo już się nim rozwiniesz.

Gość przystojny23
a jakie talenty nie są płytkie wg ciebie, ja mam takie i koniec. Podaj swoje typy.

Gość Wkurzona złotowłosa
Cukierku, na pewno by nie przeszedł, bo, jak wspomniałam, nie jest dżentelmenem, w ostateczności nie należy do inteligencji. Przykre. Jak diabli. Dobre prowo nie jest złe. I nie rozumiem oburzenia ohooja, bo przecież ja nie czepiam się samych wymagań, tylko faktu, że autor postępuje w taki a nie inny sposób przy szukaniu partnerki idealnej.

Wkurzona złotowłosa Cukierku, na pewno by nie przeszedł, bo, jak wspomniałam, nie jest dżentelmenem, w ostateczności nie należy do inteligencji. Przykre. Jak diabli. Dobre prowo nie jest złe. I nie rozumiem oburzenia ohooja, bo przecież ja nie czepiam się samych wymagań, tylko faktu, że autor postępuje w taki a nie inny sposób przy szukaniu partnerki idealnej. :) domyslam sie, ze odpadl by :P :D

Gość Wkurzona złotowłosa
Już sam fakt, że ten idiota nie rozumie różnicy między talentem, zainteresowaniem a umiejętnością, i nie wykazuje najmniejszej chęci, żeby to zmienić, mimo, że podjęłam się go dokształcic bezpłatnie, powinny go skreślić z listy większości dziewczyn. Jak mówiłam, zatrzymał się w rozwoju.