Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojny23

Chętnie poznam dziewczynę

Polecane posty

Gość przystojny23
twoja interpretacja wynika z tego, ze nie potrafisz docenic czyiś zainteresowań i nie uważasz ich za talent, smutne to troche.

Gość mam 24 lat
Uzdolnienie (talent) wrodzone albo nabyte predyspozycje w dziedzinie intelektualnej lub ruchowej, przejawiające się większym lub mniejszym stopniem sprawności w danej dziedzinie.

Gość Wkurzona złotowłosa
Cukierku, a czego powinnam zażądać? Może... Autor! Poka fote!

przystojny23 smutne to troche. :( ojej Autor ma powod do smutku:( po raz kolejny juz dzisiaj........ moze idz do szafy z ciuchami mamy i wez jakis sweterek z kaszmiru i sie przytul :)

Gość przystojny23
właśnie przygotowują poprawioną listę wymagań, którą mam nadzieję, uda mi sie opublikować jak tylko wstane rano dzisiejszego już dnia ;)

mam 24 lat Uzdolnienie (talent) wrodzone albo nabyte predyspozycje w dziedzinie intelektualnej lub ruchowej, przejawiające się większym lub mniejszym stopniem sprawności w danej dziedzinie. Dziekujemy w imieniu autora :) za definicje... z wikipedii :D Wkurzona złotowłosa Cukierku, a czego powinnam zażądać? Może... Autor! Poka fote! oczywscie! poka fote! :P proponuje dla lepszego zapoznania sie z sylwetka kandydata ujawnic foty twarzy z bliska, calej sylwetki. i dla wstepnej weryfikacji umiejętności zdjecie bez ubrania :D

Gość Wkurzona złotowłosa
Chociażby. Idę szukać ciekawszych prowokacji, gdyż widzę, że nikt już się nie udziela.

przystojny23 właśnie przygotowują poprawioną listę wymagań, którą mam nadzieję, uda mi sie opublikować jak tylko wstane rano dzisiejszego już dnia 🖐️ bede czekac z niecierpliwoscia :D

Gość dodam ci gratis
punkt do listy-musi być bezgranicznie zachwycona toba ,nawet jak z wdziekiem i gracją będziesz siedział na kiblu

Gość a hoooj
talent to wybitna umiejętność w czymś, a zainteresowania to zajęcie swojego wolnego czasu i to wszystko. złotowłosa ja sądzę że dużo fajnych dziewczyn ma takie "listy" do segregacji kandydatów a przystojny 23 szanuje tylko porządne kobiety, tak mi się wydaje

dodam ci gratis punkt do listy-musi być bezgranicznie zachwycona toba ,nawet jak z wdziekiem i gracją będziesz siedział na kiblu a co z tolerowaniem odglosow? typu: gazy, bekanie? ;> wazny postulat! nie zapomnij dopisac :)

Gość przystojny23
dziękuje będe pamiętał

Gość gruba monika
przystojny23 monika nie spełniasz bo jesteś gruba a kto ci powiedział że jestem gruba? nie napisałam że jestem gruba tylko podpisałam sie "gruba monika" to jest zasadnicza różnica, jesteś ograniczony myślowo. Zastanów się nad sobą czy rzeczywiście jesteś taki jak ci się wydaje, bo może być zupełnie odwrotnie