Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadżerka a ciąza

nadżerka a ciąża

Polecane posty

Gość nadżerka a ciąza

Hej. Byłam 2 miesiace temu u ginekologa i stwiedził u mnie nadżerkę,powiedział ze jezeli bede chciała miec dziecko to najlepiej jest ja wyleczyc calkowicie,ale niestety stalo sie inaczej i jestem w ciazy. Wiele czytałam ze dziweczyny majace nadżerke po stosunku krwawia,ja nic takiego nigdy nie mialam,ale martwi mnie jedno czy nadżerka nie zaszkodzi mojemu dziecku,czy bedzie zdrowe po urodzeniu wiele pytan przebija mi sie przez głowe sama nie wiem co mam robic martwie sie i to bardzo.Jezeli cos wiecie na ten temat napiszcie.

Też okazało się, że mam nadżerkę, a jestem przy końcu trzeciego miesiąca. W ciąży jej się nie leczy. Dopiero po ciąży. Dla dziecka to nie jest groźne, w żaden sposób nie zaszkodzi. Musimy przeczekać do porodu, a później weźmiemy się za leczenie nadżerki. :)

Gość saleminka8
u mnie nadżerka pojawiła się jak miałam 19lat(mam 23) moja ginekolog nie chciała nic z nią robić,bo powiedziała że przed zajściem w ciążę nic się nie robi z nadżerkami,zaszłam w ciążę,urodziłam i dopiero teaz lekarka chce coś z tym robić ;)