Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce mi sie logowac

jak wyglada poronienie?

Polecane posty

a ktora chetna do pomocy heh;)? mialam auto na przegladze a ze mam b jasne siedzenia to oczywiscie mi je troche wysmarowali hehe musze je wyczyscic tylko nie wiem czy zdaze wyjsc z domu przed deszczem bo wieeeelkie chmury wisza heh;)

Gość Ewelina@@@
Tu w uk. Służba zdrowia naprawdę brak słów ,,nie chce mi się logowac w którym jesteś tygodniu???macie już podane terminy porodu Moj na 24.12 superrrr prezent pod choinkę :))

Gość Ewelina@@@
Umnie cieplutko padac nie powinno :))) tak bym chciała by to było już po USG :((

to trochę jakbyś przydział lekarza na kartki miała ;) (pamiętasz te czasy w PL??) a ja dziś wściekła, jutro młodego urodziny a ten mi takie akcje i histerie odwala że szok :( miałam dziś posprzątać, upiec tort itp ale przy tym diable nic nie zrobiłam i oznajmiłam że pierniczę wszystko urodzin nie robię, nie mam zamiaru po nocy siedzieć i się zaharowywać i to tak naprawdę dla jednego gościa, mojej "ulubionej" teściowej :O

co do ruchów to ja takie jakby motylki poczułam koło 13 tygodnia, ale ja od początku miałam duży płód wiec może to dlatego na przełomie 5/6 mc mój facet już poczuł przez brzuch

Ewelina jutro zaczne 11 tyg nie mam jeszcze terminu porodu z usg, 12 sierp sie dowiem ale z wlsnych obliczen to bedzie luty Franka tak pamietam ze cos takiego bylo smiesznie ale dobre i to bo zeby miec swojego ginekologa tutaj to trzeba na prawde dobrze trafic, sie okaze czy bedzie badal itp mam nadzieje:) szkoda ze tak daleko jestem bym wpadla i pomogla Ci hehe ale jak chcesz brata Ci podesle hehe on studiuje tam i chyba wlasnie z praktyk wrocil i jeszcze w w-wie siedzi hehe;|)

Cześć dziewczyny!! Ewelina,witamy na forum :) Jeśli chodzi o ruchy dziecka,to ja poczułam-tak jak Franka-takie motylki,tyle że w 14 tyg. ale znam osoby,które czuły cokolwiek dopiero w18 lub nawet w 20 tyg. tak więc nie ma się co martwić.. zobaczysz,na USG wszystko będzie ok. Też trzymam kciuki

Niedawno od położnej wróciłam,ale jestem zła na tą babę!!!! Szok. Powiedziałam jej wszystko o skracającej się szyjce i nisko położonej ciąży i że mam skurcze,a ona nic,nawet nie zajżała i stwierdziła że nie trzeba,a o szwie nie mam co marzyć,bo też nie potrzeba,co za ...... Spławiła mnie w tępie błyskawicznym... "nie chce mi się.."jesteś szczęściarą,że masz "własnego" gina,mnie powiedzieli że jakby się coś działo,to do szpitala mam jechać i tyle.

wiesz,że kilka godzin temu,jak wyszłam od położnej,pomyślałam o tym samym!! chyba tak zrobię,tylko przeraża mnie to czekanie kilka godz. w poczekalni,aż się ktoś zlituje i mnie przyjmie.

wiesz co idz od razu na oddzial u mnie ja chodze na early pregnancy unit . jak tam bylam za pierwszym razem to powiedzieli ze jak cos bedzie sie dzialo to od razu do nich mam isc i tak robilam bylam tam lacznie 3 razy.sprobuj moze sie uda.powiem Ci szczerze ze ja tez troche naklamalam i poszlo bo tak jakbym powiedziala ze np krwawienie jest koloru braowego ilosciowo nie tak jak okres i brzuch nie boli to by mi pokiwali bye bye a tak troche wyolbrzymilam i mialam juz 2 razy usg w szpitalu i badanie ginekologiczne. mialam tu kolezanke ona juz urodzila ale jak byla w ok 4 mies poszla do lekarza z krwawieniem to jej kazali do domu isc bo to normalne, tak dlugo siedziala w gab i az sie rozplakala az jej jakies tabl dali, potem zaraz na urlop jechala do pl i sie okazalo ze miala jakas infekcje i jej cysta pekla czy jakos tak,mysle ze tutaj to trzeba ostro z nimi, byc upartm wtedy musza pomoc

dzięki za radę,masz rację,innego wyjścia nie ma. Teraz tylko muszę poczekać na dzień wolny od pracy (chodzi o mojego Mężulka) bo sama nie dam rady jechać taki kawał. Franka,upiecz jeden tort extra,to my się zgłosimy na wirtualną kawkę ;)

upieke diabelkowi tort :) ja tylko duzo gadam ;) bedzie smietanowo ananasowy :) wsciekla jestem bo ja zawsze przed wizyta tesciowej mam podwyzszone cisnienie ;) kurcze chetnie bym jej powiedziala o slubie zeby zobaczyc jej mine ale nie moge bo zaraz bedzie chciala pzyjechac ;)

Gość Ewelina@@@
Witajcie....) gratulacje Ja nie wyjdę za maz nikt mnie nie namowi Moj to od miesiecy truje i jego mama teraz przyleciala i to samo hehe... Sto lat dla Twojego synka i dziękuje kobitki za takie miłe przywitanie na forum

Witajcie Nie chce mi sie logowac czytam twoje wpisy od dnia kiedy sie tu pojawilas zawsze zagladam i mocno trzymam za Ciebie kciuki bo tak jak Franka z warszawy jestem ateistka:D ja staram sie od 8 miesiecy i ciagle mam nadzieje...przygarniecie mnie na troche?

mam 30 lat dwoje dzieci z pierwszego malzenstwa wyszlam za maz w zeszlym roku a staramy sie od grudnia i nic sie nie dzieje.Czytam wasze wpisy i naprawde ciesze sie waszym szczesciem wtedy mozna wierzyc ze sie uda.Mam nadzieje ze kiedys i ja bede mogla wymieniac z wami uwagi dotyczace ciazy bo troszke juz zapomnialam jak to bylo moi chlopcy maja 12 i 8 lat a ja czuje sie jakby te ciaze nigdy nie zaistnialy obie przyszly bez trudu a teraz jest problem coz nikt nie mowil ze bedzie latwo;) 🌻 dla was

kurcze nawrzeszczałam do telefonu swojemu chłopu że nic nie mogę zrobić przez szatanka na jutrzejsze urodziny i mam w d... urodziny i..... powiedział mamie że jutro imprezy nie ma :D a ja się balonów nadmuchałam ;) ale w sumie to i dobrze, poród miałam koszmarny to chociaż raz, rok po wydarzeniu spędzę ten dzień miło z synkiem i przyszłym małżonkiem ;) a teściówka niech w w niedziele wpadnie (najchętniej to w ogóle niech nie wpada;)) mój chłop ma jej powiedzieć jednak przed ślubem o ślubie ale oczywiście nadal nie będzie zaproszona ;) będzie pewnie afera jak po porodzie (zabroniłam jej pokazywać się w szpitalu i wnuka w ogóle zobaczyła 25 grudnia jak miał 5 miesięcy)

i nie mam pojęcia jak nagrać :) ja mam dvd z usg 3d i 4d ale w uk raczej takich luksusów nie ma jak film z wizyty :( a szkoda bo tor rewelacyjna pamiątka

tez sa ale Franka mi chodzi o cos innego-mam detektor tetna plodu i je zlapalam mam funkcje zeby to tetno nagrac ale nie wiem jak, podlaczylam do mp3 i funkcja nagrywania ale nie lapie bo lapie dzwieki z poza kabla a ja chce kablem przeslac dzwiek do mp3 i zapisac a to tak nie dziala:(

o to jak dla mnie zbyt skomplikowane ;) a co do usg jak masz możliwość to niech angol-gin-z przydziału ;) ci nagra :) jak byłam w ciąży to kupiłam na allegro taką książkę gdzie się wkleja się zdjęcia wpisuje się różne informacje i wzroście wadze, zębach kiedy wychodzą itp :) to też bardzo polecam, super sprawa:) mam tam wklejony test ciążowy i włoski z pierwszego strzyżenia, dużo zdjęć, obrysowane stopy i dłonie :) za parę lat fajnie będzie pooglądać :) a teraz trochę medycyny??? wiecie co to test papp-a??? myślałyście o nim??? ja miałam robiony dlatego promuję ;)