Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce mi sie logowac

jak wyglada poronienie?

Polecane posty

jutro wstawię to zobaczycie :) dziś się suszy bo ją do pralki wrzuciłam :) bo wy nie wiecie że ja maniaczką mycia się i prania jestem :) 2 razy dziennie włosy myję, cała tez oczywiście (w lato nawet 3-4 razy ) i ciągle piorę, nawet jeansy raz założę i do prania idą ;)

ale ja w ogóle jej unikam, to poniekąd przez nią i jej męża urodziłam wcześniej. Ona to jeszcze miała szansę przez rok zobaczyć 2 razy (w niedzielę będzie 3 raz) ale on to przeszedł sam siebie i nie widział wnuka i nie pozwolę mu nigdy zobaczyć :(

zmykam się myć i spać bo jutro dużo roboty mnie czeka, sprzątanie, zakupy i pieczenia ciach ;) no i jak pogoda dopisze do zoo straszyć zwierzaki :D mój synuś jak widzi zwierza (jakiegokolwiek) piszczy tak głośno że w uszach bębenki prawie pękają ;)

dzien doberek ja juz wstalam, wczoraj po poludniu spalam i dzis rano 7.00a ja juz spac nie moglam Franka z tym myciem i praniem podobnie mam hehe Z tym plamieniem nie wiem co teraz czy mimo iz ustapilo jechac na to usg?

no to dobrze że nie tylko ja taka wariatka ;) niektórzy się dziwią że roczne dziecko myję 2 razy dziennie (rano prysznic wieczorek długa kąpiel) a jeszcze większe zdziwienie że zęby ma myte ;) no ale w kraju w którym do środków komunikacji miejskiej lepiej nie wchodzić (szczególnie latem) bo smród zabije w drzwiach to co się dziwić że uchodzę za wariatkę :D kochana jedź na to usg, nieważne czy lepiej się czujesz, zawsze korzystaj jak możesz :) ja miałam kilkanaście razy w ciąży usg i bardzo się cieszę bo za każdym razem widziałam że wszystko jest dobrze i byłam spokojniejsza :)

Gość Ewelina@@@
A ja dziś poczułam prawdziwy ruch mojej maleńkiej cudowne uczucie:) kilka lat nosilam w pempku kolczyka i teraz boli mnie w tym miejscu bo dziurka się rozchodzi :( ale dla tego malenstwa warto z wszystkiego zrezygnować :)

Ewelinka to super:)ja no na razie zadowalam sie sluchaniem serducha;) ja tez mialam kiedys kolczyk ale chyba sie zroslo.wczoraj pierwszy raz od nie wiem kiedy wyszlam z moim na mala imprezke i nie zaluje troche przestalam myslec, fakt ze siedzialam przy soczku ale i tak sie bawilam niezle bo wiekszosc ludzi juz troszke miala wypite wiec smiesznie bylo;)

a ja właśnie pożegnałam teściowa ;) na szczęście długo nie siedziała ;) młody odwalił numer :D bo najpierw paluszka wsadzał w tort aż wreszcie nachylił się i ugryzł kawałek :) oczywiście wszystko mam na zdjęciach to wieczorkiem wstawię na fotke to zobaczycie

Franka ale lobuz maly hehe ale za to slodki ciekawe po kim..?;) dziewczyny trzymajcie kciuki jade zaraz na usg, zeby tylko krwiaczka nie bylo. w dodatku jade sama bo moj na nadgodziny musial isc a ja tego bardzo nie lubie bo jak zaczna do mnie gadac nie po "angielsku" to ja leze hahaha ta ich gwara czy co tam mnie powala czasami wtedy mowie-prosze powtorzyc ale po angielsku hehe;)

szybciutko daj znać co i jak :) ja właśnie wróciłam od gina (badanie piersi) i mam szybko załatwić endokrynologa i usg ginekologiczne (mam w piątek) i chyba usg tarczycy :( i oczywiście badanie krwi, ale cholerstw się przyczepiło

juz jestem...nie ma krwiaka nic czysciutko wiec pewnie to ze starego krwiaka jeszcze...dzidzia hehe duza wdzialam juz glowke ramionka i nozki hehe prawie sie rozplakalam...pytalam o wielkosc ale oczywiscie z nerwow zapomnialam-mowila ze 36mm albo 46mm sama nie wiem.22lipca mial 26mm z kawalkiem rosnie jak na drozdzach:) Franka naruszenie jakich zasad niby??

no widzisz :) z maluchem dobrze, zresztą po tym jak serducho puka trudno uwierzyć że jest coś nie tak ;) a cholera wie jakie zasady, nie wczytywałam się ;) zaraz znajdę inną stronę gdzie mogę wkleić zdjęcia :)

Hej:) jestem:D nie chce mi sie logowac to super ze wszystko z maluszkiem w porzadku ja powtorzylam test ciazowy i jest gruba ciemna krecha a jutro termin@, mam nadzieje ze nic sie nie zmieni bo troszke sie jednak obawiam i tak chce juz minac ten dzien @ zeby ten ostatni objaw dopelnil dziela wiem ze to glupie ale tak mam.

Czesc Mamusie:D @ nie przyszedl:D:D:D umowilam sie z lekarzem na 14 pytalam czy zrobic bete ale nie kazal, pytal czy potwierdzilam kolejnymi testami jesli byly wyrazniejsze to wszystko jasne.Teraz bede liczyc dni:D

walnelam dzisiaj bekse bez powodu az mnie to przerazilo troche ale to chyba dlategoze ciagle jestem sama M w niemczech i przyjedzie dopiero 14 juz mam dosc tej samotnosci:(

etero znam to ja tez wiekszosc czasu siedze sama bo moja to ciagle nagodziny bierze.w sumie jak nie bylam w ciazy to bylo ok ale zaczelismy odkladac na maluszka i w sumie tylko z jego wyplaty bo ja pracuje na 30 godz tygodniowo wiec mam praktycznie polowe tego co on a wiadomo jak sie chce wszystko to kasa potrzebna;)

a tu co taka cisza???? serducho wali wiec male chyba ok ale te plamienia wciaz sa, co prawda juz nie takie brazowe ale jakby zoltawo brazowe nie wiem co mam o tym myslec juz skoro krwiaka niby nie ma. Za tydz w czw usg juz sie nie moge doczekac, zaczelam dzis 12 tydz hehe a brzuszka jak nie ma tak nie ma ciekawe kiedy wyskoczy...;)