Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19831983r

Wyjsc czy nie wyjsc????

Polecane posty

Gość 19831983r

Rano budzilam sie w ramionach mojego mezczyzny. Poprzedniej nocy w dosc chlodnej atmosferze polozylismy sie spac. Jednak przebudzajac sie mialam ochote przy nim polezec, milo mi bylo gdy obejmowal mnie swoimi ramionami. Wiecie co? Obejmowal mnie tak moze z 5 min i wstal z lozka, a to tylko po to bo zaczynalo sie studio F1 !!!!!!!!!!!!!!! Poczulam sie naprawde okropnie, taka naprawde malo wazna, wlasciwie gowno warta. Teraz on siedzi w drugim pokoju juz od godziny czasu i ani razu z niego nie wyszedl :( Mam ochote wyjsc z domu, nie mowiac mu nic. Smutno mi jest.

Gość dziecynkaaa
nie masz sie czym przejmowac faceci z reguly tacy sa

Eeeeeeeeeeeee poprzytulać się jeszcze zdążycie, a Kubica drugi raz jechał nie będzie :D Mój jak jest u mnie to wstaje o 7 rano na Kubicę, daje mi buzi i idzie do drugiego pokoju oglądać, a ja jak się obudzę to idę do niego i przytulam się na kanapie - czemu tak nie możesz zrobić? Podejść i siąść koło niego :)

Gość 12345654321
guzik prawda faceci nie sa tacy tacy to sa gnoje podrobki mezczyzn zmien sobie dziewczyno faceta na kogos wartosciowego ja tez kiedys bylam z takim gnojem zostawilam go a teraz jestem szczesliwa z kims porzadnym kto nigdy by sie tak nie zachowal :)

Gość 19831983r
Bo dla niego liczy sie tylko sport, nie wazne jaki, bo oglada wszystko. Teraz 3 godz bedzie siedzial, a ja bede robic to co musza robic kobiety w domu. Inaczej bym podchodzila gdyby on powiedzial np. ze teraz sobie obejrzy cos tam a potem spedzi ze mna czas, ale on tego nie robi. Teraz obejrzy a potem wlaczy kompa i bedzie kolejne 3 godz siedzial i czytal wiadomosci sportowe. Mimo ze mieszkamy razem to czuje sie jakbym mieszkala z obcym facetem, bo wlasciwie nic nie robimy razem.

Gość 19831983r
Gdyby dzisiaj nie bylo kubicy to pewnie rano mialby ochote na sex, ale nic nie jest dla niego wazniejszego od tego durnego SPORTU!!

Gość dziecynkaaa
dziewczyno to wez Ty z nim pogadaj i opoiwedz mu to co nam piszesz

12345654321 może twój facet nie lubi F1, nie musisz przez to źle oceniać innych. Najlepiej jak Ty jesteś pępkiem świata, wtedy wszystko jest cacy, prawda ?

Gość asasdasd
Ona.. ile masz lat? pytam z ciekawosci

Gość 19831983r
Jak chce z nim pogadac to on i tak to oleje. Widzi ze jestem zla, ale nic z tym nie zrobi. Nie raz juz rozmawialam na ten temat i nic sie nie zmienilo.

Gość dziecynkaaa
nie jestescie malzenstwem jak sie domyslam a zareczeni jestescie?Moze on poczul sie juz tak pewnie ze stwierdzil iz nie ma potrzeby sie starac. Proponuje ostatni raz pogadac ale naprawde szczerze a jak nie to wyprowadzic sie na kilka dni i zobaczyc jak zareaguje

Gość 19831983r
Nie jestem dzieckiem, chce sie czuc tylko dla niego wyjatkowa i wazna. Nie jestesmy malzenstwem, o zareczynach byla kiedys mowa, ale jest cisza z jego strony.

Gość 12345654321
to zależy Nie chodzi o to co lubi a co nie poprostu mnie szanuje nie wyobrazam sobie ze sie przytulamy on zabiera swoj tylek i cos oglada sam w drugim pokoju zawsze pyta czy mam tez ochote poogladac i ewentualnie razem idziemy do 2 pokoju i on mimo ze oglada to mnie przytula i na 1 miejscu my jestesmy najpierw wspolne sniadanie itd

Gość hmmmmmhmmmmhmmhmmhmhmhmh
ja z moim chcialam uzgodnic na gg co dzis bedziemy robic ale napisal ze nie wejdzie narazie bo oglada F1...i co mam sie poplakac z tej okazji?

Gość 19831983r
Poradzcie mi co mam teraz robic, jak sie zachowac? Jestem teraz zla i rozgoryczona :(

Gość dziecynkaaa
a juz Ci napisalam co powinnas zrobic decyzja nalezy do Ciebie.Poczekaj narazie az opadna emocje

Gość 12345654321
hmmmmmhmmmmhmmhmmhmhmhmh Nie wyobrazam sobie takiej sytuacji ani z mojej strony ani z jego strony ale kazdy ma zwiazku tak jak chce nie ma dla mnie niczego i nikogo wazniejszego od narzeczonego i wzajemnie i tak tez sobie okazujemy szacunek

Gość dziecynkaaa
ale to ze ktos lubi ogladac sport to nic nie znaczy kazdy moze miec swoje zainteresowania.przeciez zwiazek nie powinien konczyc normalnego zycia.oczywiscie ze mozna sobie porobic cos samemu ale trzeba znalezc czas tez dla tej 2 osoby. Takie zycie tylko we dwoje i nie robienie nic innego tez jest meczace

Gość 19831983r
Zgadzam sie niestety

Moim zdaniem sztuczny problem... ja bym wskoczyla do niego na kanape, pomiziala, zrobila jakies dobra sniadanko i wyciagnela na spacer... trzeba im dac czasami odsapnac...:)

Gość 12345654321
dziecynkaaa A niech sobie kazdy ma swoje zainteresowania ale niech tez zachowuje sie na poziomie a nie ze wylazi z lozka i zostawia kobiete sama.

Gość hmmmmmhmmmmhmmhmmhmhmhmh
Jezu no bez przesady, my sie po prostu wzajemnie NIE OGRANICZAMY kiedy mam ochote poczytac to czytam, a on np. oglada TV nie musimy wszystkiego robic razem, jestesmy razem 5 lat i gdybysmy sie tak bez przerwy trzymali za rece to byloby jak klatka :? nie stanie sie nic wielkiego jak zamiast na gg umowimy sie przez telefon :)

Gość dziecynkaaa
ja z 2 str nie ywobrazam sobie pytac sie mojego kochanie moge obejrzec cos w tv?przeciez to glupie tak jak bym byla jego wlasnoscia.oczywiscie pytam sie czy chce cos ze mna obejrzec jak nie to ogladam sama chyba ze jest cos wazniejszego to juz inna sprawa.

Gość dziecynkaaa
12345654321 hehe to Ty sie pytasz swojego kochanie moge wyjsc z lozka?to juz chyba troche smieszne sie robi

Gość 12345654321
hmmmmmhmmmmhmmhmmhmhmhmh ok to co innego juz myslalam ze on oglada F1 i nic innego na swiecie nie istnieje a ty masz sie stracic nie pisac nie dzownic