Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19831983r

Wyjsc czy nie wyjsc????

Polecane posty

Sama piszesz, że on najpierw ogląda sport, potem czyta wiadomości, a Ty w tym czasie zasuwasz w domu...zastanów się, czy napisałaś tak z rozgoryczenia, czy naprawdę jest między Wami tak źle-bo jeśli nic nie robicie razem (tak jak napisałaś) no to moim zdaniem jest tragicznie. Przeanalizuj sobie na spokojnie wszystko i zastanów się, czy popełniliście gdzieś błąd czy po prostu nie dobraliście się charakterami. Samo w sobie oglądanie F1 zamiast przytulania się do dziewczyny to żadna zbrodnia, ale jeśli jest tego więcej więcej i więcej, to faktycznie nic dziwnego że robisz z tego problem-bo w tle stoją wszystkie inne wasze problemy.

o dżizas, ja byłam przytulana i przytulałam się przez pół nocy do swojego chłopa i sama wstałam rano na F1, teraz oglądamy oboje :D

Gość 12345654321
dziecynkaaa razem wstajemy ewentualnie jedno informuje ze idzie robic sniadanie drugie troche lezy i scieli lozko albo idzie pomoc do kuchni ale nikt dupy nie zabiera bo cos w tv leci albo trzeba kompa wlaczyc

Gość kajtuś
no i na co sie wlasciwie skarżysz? Nie rób mu scen o byle gówno bo kopnie cie w dupe. On tez potrzebuje dla siebie przestrzeni a nie tylko przytulanko i patrzenie w oczka.

Gość dziecynkaaa
12345654321 dla mnie to jest smieszne.rozumeim to mile ze wstaje sie razem ale do chloery przeciez oprocz ,,nas,, jest tez inny swiat.Kazdy ma swoje zainteresowania.To ze chlopak wstal na formule to przeciez nie zadna zbrodnia.Ja pikole gdzie jest napisane ze trzeba wstawac razem.Moze jak idziecie sie wysrac to tez pytacie o pozwolenie

Gość 12345654321
dziecynkaaa nie rozumiesz dla ciebie szacuenk jest ograniczaniem i brakiem zainteresowan wiec nie bede tlumaczyla czy robimy tez cos osobno i czym sie interesujemy

Gość 19831983r
A gdzie moja przestrzen? Gdzie moja osoba? Ja naprawde czuje sie przez niego zaniedbana. On potrafi tylko sobie o mnie przypomniec jak czegos chce. Charaktery mamy inne, ale oboje jestesmy bardzo wybuchowi. Problem jest w nas i wiele razy juz z nim rozmawialam na ten temat. Bylo dobrze kilka dni, czasami tylko jeden dzien i znowu sie zaczynalo. Ja kiedys tez ogladalam F1, ale on sprawil ze mam do tego obrzydzenie, bo za duzo tego sportu w domu jest. Co chwile jakis mecz, co chwile laptop i wiadomosci. Gdyby chociaz zaproponowal mi choc raz obejrzenie wspolnie na kanapie jakiegos filmu to bylabym szczesliwa, ale filmy go nie interesuja. Nie mamy wspolnych pasji i tu rodza sie problemy, bo kazde z nas zyje obok siebie i robi co chce. Wszystko spierdolilo sie jak zamieszkalismy razem i to juz trwa 5 miesiecy. Dotrzec sie jest ciezko, ale nie sadzilam ze tak dlugo bedzie to trwalo.

Gość dziecynkaaa
szacyunek szacunkiem.nie powiedzialam ze dobrze zrobil ze polecial prosto do telewizora mogl powiedziec ze idzie ogladac i spytac sie czy ona tez by chciala.nie wiadomo czy tak nie bylo. wezmy pod uwaqge 2 sprawe ze sie posprzeczali wczsniej wiec wiadomo moze byl na nia zly.Jak Ty sie poklocisz ze swoim to tez sie Ciebie pyta czy moze to czy tamto.Wiadomo ze sa nerwy. Swoja droga ladny pantoflarz musi byc z Twojego kolesia moge to moge tamto moge siamto ach ech och .Sorry ale to dla mnie smieszne. Wiem czym jest szacunek ae nie wyobrazam sobie tego ze musze informowac mojego faceta ze wstaje np sie wysikac.

asasdasd 26 skończę w listopadzie, a co? Autorko, naprawdę nie masz się o co czepiać? Kubica jeździ raz na tydzień, mecze są tylko w weekend :o A jak chcesz żeby facet coś z Tobą robił w domu, to go o to POPROŚ i powiedz dokładnie o co prosisz, a jak zrobi to podziękuj, podnieś ego, a nie chodź po domu jak chmura gradowa żeby sam się musiał domyślić, nie wydawaj rozkazów wkurzonym tonem jak generał :o Do faceta trzeba miło, jak mu połechtasz ego to sam z siebie zacznie robić dla pochwał :o Z ludźmi więcej osiągniesz prośbą niż groźbą :o

Gość 12345654321
dziecynkaaa Wiem czym jest szacunek ae nie wyobrazam sobie tego ze musze informowac mojego faceta ze wstaje np sie wysikac. a gdzie ja to napisalam??

Gość dziecynkaaa
19831983r widze ze masz nieciekawa sytuacje.Bo wiadomo to ze ktos sobie cos oglada w tv oczywiscie nie caly dzien to nic zlego ale skoro piszesz ze on ciagle albo patrzy w tv albo w komputer,nie ma czasu dla Ciebie to co innego.Sprobuj z nim pogadac ostatno raz moze cos to da.Moj tez lubi sport ale zawsze ma czas dla mnie

Gość dziecynkaaa
podalam przyklad.Stalo by sie cos jak by wstal i Cie o tym nie powiadomil?Czy przypuszczalnie Ty jak bys spala a on by sie obudzil to tez musi Cie budzic i mowic milusim glosikiem ze wstaje?wedlug mnie okazal by Ci wiekszy szacunek wtedy jak by spokojnie wstal nie budzac Cie zebys sie mogla wyspac.

Gość 19831983r
Po 2 godz wyszedl z pokoju na 2 min do lazienki ;) Zapytal tylko co robie, widzac ze siedze przy laptopie i poszedl dalej nie czekajac na odpowiedz. A z lozka wstal nic nie mowiac. Nie bede chodzic nadasana, postaram sie zmienic troche zachowanie, chociaz nie wiem czy mi sie uda. Dobrze ze tu napisalam, bo mialam zamiar wyjsc z domu, a to znaczyloby tygodniowa wojne pewnie miedzy nami

"Nie mamy wspolnych pasji i tu rodza sie problemy, bo kazde z nas zyje obok siebie i robi co chce." To może spróbujcie znaleźć jakąś wspólną pasję, zacząć robić razem coś nowego. Jeśli oboje widzicie problemy w związku i oboje chcecie go ratować, to dacie radę. Tylko obawiam się, że Twój facet nie widzi problemu i dla niego jest wszystko okej...mylę się?

Mów mu że Ci przykro, a nie że jesteś zła... Jak Tobie jest przykro to jemu sumienie ruszy i mu wejdziesz na ambicję, więcej tym osiągniesz niż kłótnią i nieodzywaniem się :)

Gość 19831983r
try walking in my shoes ----> nie myslisz sie. Dla niego nie ma problemu i nie raz to podkreslal. Sport to jego zycie i dla niego tylko to sie liczy, nie patrzy na to czy ja mam ochote cos robic. Moim zdaniem jest egoista, ale jak mu to powiedzialam to stwierdzil ze to wlasnie ja jestem egoistka, a on nie widzi ze chcialabym tworzyc zwiazek razem, robic rozne rzeczy razem.

Gość dziecynkaaa
mysle ze w tym wypadku krotka separacja byla by najlepsza albo woz albo przewoz.Poqwiedz mu co czujesz i powiedz ze jak sie to nie zmieni to Ty rezygnujesz.Ja bym, przynajmneij tak zrobila

Gość 12345654321
dziecynkaaa Akurat tu problemu nie ma bo zawsze razem sie budzimy nigdy sie nie zdarzylo zeby ktos wstal wczesniej pozatym jak np ja ide do wc to on pyta czy cos sie stalo i czemu wychodze A co do pytania o rozne sprawy ostatnio doznwil z pracy i pytal czy moze isc z klegami na piwo zaraz po pracy i czy go nie potrzebuje czy nie mam jakis waznych planow i na 1 miejscu ja i gdybym go potrzebowala nie poszedlby i wlasnie z szacunku sie pytal Nie uwzam ze jest pantoflarzem i ja mu nie karze sie pytac

Gość dziecynkaaa
hehe z tym wc to mnie rozsmieszylas a po co sie chodzi do kibla za przeproszeniem hehe to co mowisz mu nie nic sie nie stalo ide tylko kupke?hehehe a co do piwa nr to u mnie tez oczywiscie moj sie zawsze pyta czy nie mam nic przeciwko zeby poszedl.Jesli chodzi o takie sprawy typu wyjscie gdzies to zawsze pyta o moje zdanie podkreslam zdanie a nie pozwolenie bo nie jest moja wlasnoscia.

"Moim zdaniem jest egoista, ale jak mu to powiedzialam to stwierdzil ze to wlasnie ja jestem egoistka" Takie przepychanki słowne to masakra... My tu na forum Ci nie powiemy co masz zrobić. Ty najlepiej wiesz jak wyglądają Wasze relacje. Ale z tego co piszesz, oboje macie inną wizję związku-Tobie coś przeszkadza, jemu to odpowiada. Ja Cię rozumiem, ale Twój facet zapewne uważa Cię za marudzącą bez powodu babę. Związek to zawsze kompromis, ale między dwoma osobami a nie dostosowywanie się jednej strony.

Gość 19831983r
Szkoda ze nie mozecie mi powiedziec co mam robic.

12345654321 informujesz ze wstajesz i idziesz robic to i tamto :O matko a oddychać bez pozwolenia możecie a jak ci sie siku chce to też pytasz

Gość 19831983r
Ale ja jemu moge :)

Gość dziecynkaaa
myszka widze ze masz to samo zdanie co ja juz sie zaczelam zastanawiac czy w moim zwiazku jest wszystko ok hehehe:D

Gość 19831983r
Formula sie skonczyla, jeszcze tylko studio i zobaczymy co bedzie dalej.

Gość dziecynkaaa
wiesz autorko mam wrazenie ze boisz sie mu powiedziec co na prawde czujesz

Gość 19831983r
A wiecie dlaczego? Bo powie mi ze odstawiam jakis cyrk, chyba nie licza sie dla niego moje uczucia

Gość dziecynkaaa
skad wiesz jak bedzie sprobuj nie masz nic do stracenia,wiecej styracisz siedzac bezczynnie i meczac sie w zwiazku w ktory uczucia schodza na dalszyplan.Pogadaj z nim a zobaczysz na czym stoisz.Wybor nalezy do Ciebie jesli chcesz sie meczyc w porzadku

Gość 12345654321
czytajcie ze zorzumieniem nie pytam nie informuje z eide do Wc on jak widzi ze wstaje martwi sie ze cos sie stalo i pyta dlaczego wstaje czy zle sie czuje czy co