Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania22p

Czy on już nie zadzwoni ??

Polecane posty

Gość Ania22p

Koleś sam poprosił mnie o numer telefonu wręcz nalegał .. podałam mu.. obiecał że zadzwoni.. w ogole nazywal mnie aniolkiem itp. nie dzwoni od trzech dni.. nie rozumiem tego to po co nalegał zeby podac mu numer.. i dlaczego w ogole byl taki mily... a teraz nic :( co wy o tym myslicie? olac go? bo i tak juz nie zadzwoni?

niewiadomo, moze po prostu chce sprawic byś trochę o nim pomyślała :P tak jak teraz, wziął numer a nie dzwoni już 3 dni :) a Ty się głowisz dlaczego ? ;p faceci mają różne pomysły :) no, ale jeśli wkrótce nie zadzwoni to nie zaprzątaj sobie nim głowy, a nóż Cię zaskoczy i zadzwoni w najmniej spodziewanym momencie:):)

Gość Ania22p
widze wlasnie sorry i pomylilam sie w pisaniu w ogole sorry :(

Gość Ania22p
kretyn oleje go i tyle :(

Jak mu się zechce to zadzwoni, teraz najwyraźniej nie czuje potrzeby kontaktu z tobą. Hmm nie czekaj na niego tęsknie wpatrując się telefon bo nie traktuje tego poważnie. Oczywiście zawsze istnieje inny powód np. pies zjadł mu komórkę, lub ukradli albo i coś jeszcze o czym się dowiesz jak zadzwoni... kiedyś ;)

Gość być może, że
źle zapisał numer i teraz rwie se włosy z bańki, że nie może się do Ciebie dodzwonić, Aniołku :)