Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sumatra kalamon

Co sądziscie o Miedwiedwiewie?

Polecane posty

ta żona Miedwiediewa taka średnia...wygląda trochę jak taka pani domu z małego miasteczka, co piecze ciasta i plotkuje a tu żona putina ta stara i nowa http://deser.pl/deser/1,83454,5125070,Alina_Kabajewa_vs_Ludmila_Putin.html i nie wiem jak Wy , ale mi sie wydaje że ta Ludmiła w mlodości była ładniejsza niż ta obecna. Ta Alina...ech brzydka! tyle że młoda. co do Donalda "Donald Tusk ma mieć 174 cm"tak mówi dziennik.pl Wzrost polityków to tajemnica? - Foto - Dziennik.pl Kazimierz Marcinkiewicz twierdzi, że prezydent ma 168 cm wzrostufot. Paweł Supernak ... Z kolei Donald Tusk ma mieć 174 cmfot. REUTERS / Jim Young ... dziennik.pl/.../Wzrost_politykow_to_tajemnica_.html?... - 10 godz. temu - Kopia

Gość aaaagaaa78885
wszystkich szkoda :( dziś mnie rozczuliła malutka Marty Kaczyńskiej ;)

Gość aaaagaaa78885
no no Huberta Urbańskiego miałam na myśli ;)

Gość ja wole wadę wymowy Tuska
niż mlaskanie Kaczyńskich.Przepraszam,ale tak jest A mi sie podobał w TV niedoszły zięć Mariusza Kazany,nie znam faceta,raz go tylko widziałam ale przystojny.Może ktoś wie jak sie nazywa?Chciałabym go znaleźć i zweryfikować moje odczucie :P

Gość gorąca czekolada z bitą śmieta
mi się podoba najbardziej Miedwiediew... normalnie oczu nie mogłam od niego oderwać

o właśnie! a propos Kurtyki! on to był przystojny! 100% męskości http://images.google.com/images?hl=pl&q=janusz%20kurtyka&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi a jego syna w googlach nie mogę znaleźć :( co do Urbańskiego który prowadzil milionerów to podobno jego mama czy tam ktoś z rodziny był pochodzenia...hmmm Bułgarem? Hubert Kirył Urbański - haha tak mówi wikipedia. o rany. Kirył :o to na polski Cyryl? no w każdym razie niektórzy faceci ładnie wyglądają w siwych ale Urbański to jest drażniący :o tak jak Hajzer

Gość sumatra kalamon
a mnie wczoraj Jarosław Kaczyński jak mu łza poleciała i do 23 czuwał przy trumnach w Warszawie. Ta jego smutna mina...aż się płakać chciało :( Jak raz na mieście z koleżanką stałyśmy na przytanku i patrzymy w tym samym kierunku po czym ona do mnie: " Ale niezły co?" Ja mówię: "Jasne, że tak. Świetny jest" ...okazało się, że ja patrzyłam na dojrzałego faceta a ona na stojącego obok niego nastolatka;/ Ja mam 20 lat.

Gość aaaagaaa78885
no Jarek mizerniutki strasznie mi go żal.... widać że dużo schudł do tego chora mama, która chyba do dziś nic nie wie...:(

Gość mnie szkoda strasznie Jara
zorganizujmy narodowa akcje swatania Jaroslawa z poslanka Szczepinska:P cos zawsze miedzy nimi bylo, a teraz w tych tragicznych chwilach byla przy nim i pocieszala go;)

Gość haha fajny temat
taak, Jarosław schudł że szok! na twarzy szczególnie.. tez zapadnięte policzki... a właśnie: jego mama naprawdę do dzisiaj NIC nie wie?

*Szczypinska

Gość sumatra kalamon
tak nie wie nic. myślicie że będzie miał wsparcie w Marcie? A ten jej drugi, obecny mąż do jest z SLD i jest ateistą. Boję się, że wybije jej z głowy to co mama i tata starali się ją nauczyć, m. in właśnie wiary w Boga.

Gość aaaagaaa78885
ze 3 dni temu nic nie wiedziała i chyba jej nie powiedza może ma policzone dni... :( ehh będzie miała "niespodziankę" w niebie ... ;)

ten maz to przystojniaczek, ale przepraszam za wyrazenie, ale sprawial wrazenie 'zimnego chuja':o Marta strasznie cierpiala, ale w nim raczej oparcia nie miala. jak bylo "przekazcie sobie znak pokoju" to zawsze sie na poczatku zwracala do Jara nie do meza:(

Gość ale ja aa
o tak jarka mi tez szkoda :(

Gość aaaagaaa78885
no taki burak z niego ale widocznie się kochają a nie chcą publicznie się tulić itp wiecie jak w mediach :/

Gość ja nie wiem jak to jest możliw
że matka do tej pory nic nie wie.Przecież na pewno dziwi sie że Lech i jego żona nie przychodzą i dlaczego Jarek tak dziwnie wygląda.... Naprawde łza mu poleciała?A ja sie zdumiewałam jego kamienną twarzą...

Gość aaaagaaa78885
temat od Ruskiego spadł po Polaków ;)

Gość aaaagaaa78885
lekarze mają zabronione jej mówić o tym pewnie ma ochronę przy drzwiach itd...

ja mysle, ze ta matka jest w tak oplakanym stanie, ze za bardzo nie kontaktuje, ani nie rozpoznaju, ktory to blizniak:o chyba jest w szpitalu:( po raze pierwsze dzis wspomniano (a moze to wczoraj wieczorem bylo?:o) w czasie mszy, ze lacza sie w bolu z matka. ale chyba i tak nie wie. tak jak wyzej ktos napisal: bedzie miala "niespodzianke" w niebie

Gość aaaagaaa78885
we wtorek już w prasie pisali że pyta o syna czy już wrócił z Katynia... :( na pewno coś podejrzewa bo il można mieć wymówek że jej nie odwiedza?

Gość haha fajny temat
przecież mama Jarosława MUSI się kiedyś dowiedzieć... miną kolejne dni... tygodnie... a Lech nie będzie przychodził... Jarek w końcu jej powie.

Gość ja nie wiem jak to jest możliw
Moja babcia też miała taka "niespodziankę",do końca nie wiedziała o śmierci córki,no ale ona była po wylewie i nie mówiłą

naprawde sie o niego pyta?:o jak moja babka umierala tez pytala o niektorych, ale jak przychodzili to i tak nie bardzo rozpoznawala. moze ona tez juz jest u progu smierci.. tym bardziej Jaroslawa mi zal:( zostanie zupelnie sam. jedyna nadzieja w poslance Szczypinskiej;)

Gość haha fajny temat
Matka podobno jest zdrowa psychicznie całkowicie. tylko fizycznie nie - coś nie tak z sercem. też myślę, że będzie mieć żal do Jarosława ze jej nie powiedzial.

Gość aaaagaaa78885
Poziomka jej stan jest na tyle poważny że mogłaby nie przeżyć tej wiadomości... też myślę że jak się dowie to mu nie przebaczy ale możenie zdąży się dowiedzieć....to starsza Pani już, chora poważnie na serce... tak pytała zaraz poszukam linku