Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sumatra kalamon

Co sądziscie o Miedwiedwiewie?

Polecane posty

Gość sumatra kalamon
Marta nie może go teraz zostawić, muszą się wspierać. Żal mi go strasznie :( Że nie ma rodziny własnej. Dlatego tak bardzo kochał brata i jego żonę :(

Gość Pani Bovary
A co do Marty i jej męża. To jakiś zimny ten związek. ANi razu nie widziałam żeby złapali się za ręce czy żeby ona wzięła go pod rękę. PRzecież to jest coś czego człowiek potrzebuje w takiej chwili - bliskość drugiej osoby. Ona nie musi się ukrywać z uczuciami skoro są małżeństwem. Miała przykład w rodzicach przecież. Dziwnie to dla mnie wyglądało i myślę, ze pewnie i tak długo nie wytrzymają.

Gość mnie szkoda strasznie Jara
ale ja mowiac, ze moja babka nie rozponawala, to nie mialam na mysli, ze to przez chorobe psychiczna, po prostu tez z powodu serca juz byla tak slaba, miala smierc klinczna, odratowali ja i pozniej jeszcze jakis miesiac lezala w takim beznadziejnym stani, zanim umarla.

ale ile można mieć wymówek dlaczego syn i synowa nie odwiedzają jej,było napisane że Lech był bardzo związany z matką-żal mi tej rodziny(innych też)jak długo można żyć w nieświadomości?sama bym pewnie nie przeżyła takiej wiadomości

Gość sumatra kalamon
do ggggggg: BEŁKOT.

Gość sumatra kalamon
Lech Kaczyński i Maria byli katolikami. Obchodzili Boże Narodzenie i Wielkanoc jak wszyscy normalni ludzie.

dzieki za link! to naprawde przykre:( a co do pani ggggggggggg, nie odpisujcie tej kobiecie. rozwali kolejny topik:( ja po jednym jej wpisie ja rozponaje.. to ta od Bachledy:o

Gość aaaagaaa78885
ggg bełkoczesz ;) ni ładu ni składu... Poziomka też nie wiem co za wymówki .. i skąd ich tyle wymyśleć.... ehhhh

oni chyba "licza" ze ona niedlugo tez zejdzie z tego swiata:( bo inaczej to chyba jeszcze wiekszy bylby szok i szkoda dla jej zdrowia. kiedy nagle mowia: Leszek i Marylka nie zyja, tydz temu pochowalismy ich na Wawelu:o no nie, to nie do pomyslenia. mysle, ze maja konkretne powody, ze nie powiedzieli jej o tym.

Gość aaaagaaa78885
nie wnikajmy już :( humor nam zszedł idę poszukać fajnych fotek polityków ;)

no i po topiku:o jak zwykle przez te sama osobe:( ale i tak dziekuje Wam dziewczyny za te krotka wymiane przemyslen. strasznie samotna sie czulam z ta mysle, ze tak mi zal Jaroslawa:( jestem nadwrazliwa;) dzieki! dobranoc niech spoczywaja w pokoju...

Gość aaaagaaa78885
ja olewam posty gggg ;)

już dawno wiedziałam że ggggggggggggg to nie kto inny jak ta osoba co nawracała,owca itd.ta baba ma tyle nicków ze nie idzie nadążyć-pisze o Bachledzie a później obgaduje córkę prezydenta

Gość iktoilkaaaaaa
gggggggggggggggggggggg..sp*****laj stad!!!!!!!!!!!!!!!

Gość haha fajny temat
olejniczak ma ładne oczyska ;) a tusk takie wilcze spojrzenie troche... ;) probuje przywrocic topik!

Gość no dobra ale
zwykly kacap

Gość można za darmo
Miediewiec owszem bardzo przystojny ,ale oprOcz tego to Rosja to najlepsi nasi perzyjaciele pokazali to i to co mój dziadek ktory walczył na dwóch wojnach zawsze to powtarzał

Gość ale ja aa
mam fote z olejniczakiem :classic_cool:

Gość aaaagaaa78885
Poziomka dziś cytowali pierwszą damę i mówiła że chciała z nim umrzeć....rrazemm i się spełniło...

Gość heh no okładka fajna
ale jednak te włosy na klacie mnie odstraszają :P

Gość aaaagaaa78885
ja jeszcze nie zasnę ale tv odpalę :D fajnie się z Wami pisało miłej nocki!!!!!!!!

jakie moro :D co do "wprost", któż tego nie pamięta. przecież to był w pewnym sensie skandal, że polityk a tu takie zdjęcie, że nie wypada, ale wg mnie wypadło bardzo dobrze ;]