Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sumatra kalamon

Co sądziscie o Miedwiedwiewie?

Polecane posty

Gość haha fajny temat
zapomnialysmy o kims - Obama ! tylko nie mowcie, ze wam sie nie podoba... chcialabym kiedys spojrzec mu w oczy..

Gość haha fajny temat
Sarkozy teeeez fajny ^^ Boze, wlasnie obejrzalam filmik zatytulowany "Obama is Osama" - czyli dowod na to, ze Barack i Bin laden to ta sama osoba... Czego to ludzie nie wymysla...

w putinie podoba mi sie "cos"ale nie wiem co...bo nie cierpie blondynow:pchyba ta stanowczosc:) a Mied......mniam ciacho szkoda,ze "małe"

Gość mnie szkoda strasznie Jara
Miedwiediew ma przyciagajacy wzrok, w ogole dobrze mu z oczu patrzy;) za to Putin mi sie nie podoba i mu nie ufam:P Sarkozy nie kreci mnie. podnieca mnie wladza Obamy:P ten caly jego anturaz:D ale bez tych bajerow to nie bardzo, juz wole Donka:P dobrze lezy na nim garnitur, az nie chce sie wierzyc, ze jest niski:P

Gość mnie szkoda strasznie Jara
napisze tylko, ze przed chwila na tvn24 powiedzial Miecugow, ze podobno mana Kaczynska jednak wie juz o smierci... ale czy to prawda... hmm ide juz spac... ciezki to czas dla Polski:( dobranoc

ciezki czas, i wspolczuje rodzinom. ale nie zbaczajmy znow z tematu. obama tez jest niczego sobie. ja lubie czarnoskorych :D miedwiediew jest bardzo przystojny, tylko ma jedna podstawowa wade- jest rosjaninem ;] choc osobiscie nie znam zadnego i wiem ze nie kazdy jest tzw choojem ale nasza mentalnosc, tzn polakow, jest taka, ze jak swiat swiatem rosjanij nigdy nie bedzie polakowi bratem ;) a poza tym jak widze Rosjan czy tez ukraincow, to musze przyznac ze urodziwi sa ;] w koncu slowianie ;p

Gość jest przystojny i ...!
"... tylko ma jedna podstawowa wade- jest rosjaninem ;] choc osobiscie nie znam zadnego ..." :D:D:D jakaś "wada" zawsze musi być

dla mnie wada to , że jest niski...ma ciało jak...dziecko nie jak facet (chodzi mi o Miedwiediewa) a ten z okładki wprost to Olejniczak? uff dobrze, że go nie wzięli do tej Brukseli , szkoda by takiego ładnego...lepiej niech Buzek tam straszy (i ta jego szpetna córka :o ) a co do Marty Kaczyńskiej (sorry za offtopic) nigdy nie pchala się na afisze, jak inne córeczki polityków, a jest bardzo ładna...no ale przynajmniej ma klasę , że nie tańczyła w tańcu z gwiazdami czy innym cyrku. a co myślicie o Pawle Poncyliuszu? http://images.google.com/images?hl=pl&q=poncyliusz%20pawe%C5%82&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi zapamiętałam go dzięki dziwnemu nazwisku , ale był całkiem całkiem

Poncyliusz nie jest zły:)Mi sie podoba jeszcze Napieralski;)

Gość Alexxxxxxa
Tak nie na temat, ale kim była ta kobieta, która siedziała koło Kwaśniewskiego?

Gość monaga
putin wygląda (bądźmy szczerzy) jak psychopatyczny morderca- ci którzy oglądali przynajmniej jededen ruski kryminał , wiedzą o co chodzi

Gość monaga
mam pytanko , czy mied... ma żone???????????????? mnie on wygląda na ciepłego brata

Gość monaga
nigdy nie widziałam , żeby się z nią pokazywł

Gość ronjjja
Politycy są dla mnie z reguły aseksualni ale oglądając transmisje z pogrzebu nagle mnie olśnilo ze Miedwiediew mnie kręci :P Ma w sobie to coś wydaje sie taki władczy i silny mrrrrrrrr ;) Niestety jego wzrost - 162cm to jakiś żart :< .... Ja jestem od niego wyższa i w ogole podobaja mi sie wysocy faceci :) Jeszcze spotkam swojego Miedwiediewa :P

Gość anaisxxx
Czy Miedwiediew ma żonę to nie wiem. Putin ma żonę i...kochankę która urodziła mu dziecko

Gość anaisxxx
alina kabayewa

Gość monaga
FUJ rosjanie mi się nie podobają. wszyscy.

Gość sumatra kalamon
hej! wróciłam już ze szkoły! co prawda niedługo muszę zapieprzać do książek bo maturka, to jeszcze posiedzę chwilę tutaj. idę poszukać zdjęć fajnych polityków i prezydentów ;)

Gość lisii.
Na mnie zrobilo wrazenie jego wejscie do mariackiego kosciola ;) Jak go zobaczylam to ciarki mnie przeszly ,oczywiscie chodzi o Miedwiedwiewa:)

Gość dwegj
Miedwiediew ma w sobie to coś - kreci mnie ten facet..... ale chyba samo spojrzenie a nie jego sylwetka bo jak już któraś napisała ma posturę chołpca, wąziutkie ramiona i jest strasznie niski 162 cm - u faceta to niewybaczalne :P. Gdyby miał choć z 180 i szersze ramiona to mrrrrrrrrr......

Gość sumatra kalamon
ale jak to zmierzyła. na jakimś blogu było napisane : Dmitrij Miedwiediew- 162cm do 166cm. Czyli co nosi wkładki w butach jak Sarkozy? Nie no 162? 1 6 2 ?! To moja koleżanka ma 164 i wydaje się malutka. Dziś w szkole się mierzyłyśmy i odejmowałyśmy, żeby zobaczyć jaki byłby Miedwiediew. I wyszło kiepsko ;)