Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

2010/2011 Rozpoczynamy starania!

Polecane posty

tak coreczke :) bedzie miala na imie Hania :) ma nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze... bo dwa tyg temu okazalo sie, ze malej przy ujsciu z nerki gromadzi sie plyn... wtedy bylo go malo i lekarz twierdzi, ze jak sie urodzi to sie wysika i zejdzie... jutro ide skontrolowac czy sie nie powieksza... mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze...

monia ciesze sie corcia... ale nie chcialabym zeby moja radosc komus sprawiala przykrosc... :(

a w pierwszych tyg ciaży miałyście takie kłucie w szyjce macicy?? może głupie pytanie ale ja tak mam i troszkę się boję bo tak mam przważnie jak chodzę od ok 3 dni...

Rudzik dla mnie to takie proste nie jest.... znikne narazie,nie będe nikogo smucic. Nie moge pisać. Vi życze szczęśliwego rozwiązania. Rudzik Tobie wiesz czego. Anitia żeby brzuszek był coraz większy i żeby wszytko było dobrze pozdrawiam 🖐️

vi napewno wszystko będzie dobrze :) a monia_aa napewno cieszy się razem z tobą tak jak ja :)

rudzik ja na poczatku ciazy nie mialam w sumie zadnych objawow... ale tak na prawde kazda ciaza przechodzi inaczej... a klucie nie musi wcale oznaczac niczego zlego... zrob bete i jak cos idz do lekarza :) poki co trzymam kciuki :)

no monia nie rob tego i nie znikaj... :( pisz...

to nie Ty smucisz kogos tylko wyglada na to, ze ja smuce Ciebie :( takze przez mnie nie znikaj...

vi po prostu monia_aa potrzebuje więcej czasu to dla niej ciężkie :( a powiec mi ze starych staraczek której się udało jeszcze??:)

Vi prosze nie denerwuj sie przeze mnie. Ja po prostu musze ten trudny dla mnie czas przetrwać w samotności,jak minie styczeń może będzie lepiej.

kobitki ja ide spać we wtorek będę mieć wyniki to napisze o ile będę w stanie bo pewnie znów zobaczę

rudzik w ciazy byl nerwus, ale od dawna sie nie odzywa i od niedawna anitia :) no wlasnie kolezanko zamelduj co tam u Ciebie :) monia_aa nie bede naciskac... nie chcesz to nie zmuszam do pisania... co nie zmienia faktu, ze jest mi przykro, bo praktycznie jestesmy tu obie od samego poczatku i bardzo trzymam za Ciebie kciuki...

rudzik nie nastawiaj sie negatywnie...trzymam kciuki...

no poszlam spac ;) maz mnie sila juz zgarnal sprzed komputera ;)

Cześć dziewczynki:) dawno mnie tu nie było, a to przez te święta to całe zamieszanie. Powinnam mieć @ 26 ale nie dostałam. Właśnie 26 zrobiłam rano test i niestety jedna gruba paskudna krecha. Z tą moja @ to mi się po tej luteinie wszystko pomieszało. 2 cykl starań zleciał a ty nic, każdy zrobiony negatywny test, każda @ to taka przykrość:(:(:(

witam, dzisiaj pojechałam na badania ale się spóźniłam (laboratorium zamknięte) więc kupiłam test i go zrobiłam ... niestety 1 gruba krecha i nic nowego prócz tego że okres spóźnia mi się 2 dzień :(

Rudzik, nie zalamuj sie jeszcze, jak ja to zawsze powtarzam, dopoki nie ma okresu jest nadzieja. Jesli o mnie chodzi to na razie wszystko ok, martwi mnie tylko ciagly brak jakchkolwiek objawow ciazowych i gdyby nie milion pozytywnych testow i braku okresu to bym sie zastanawiala czy rzeczywiscie jestem w ciazy. Nawet bolu piersi nie mam. Vi a jak bylo z toba na poczatku?

dziewczyny nie zalamujcie sie... anitia ja na poczatku tez nie miala zadnych objawow... wszystko zaczelo sie tak kolo 3 miesiaca...

anitia po 8 miesiącach sarania się nie mam już sił i zawsze powtarzam sobie że to koniec starania ale zaraz mam taką myśl " może teraz się uda"... a tu dupa ;(

anitia gratuluję trzymam kciuki za wszystkie zaciążone, żeby wszystko było ok :)

rudzik bedzie dobrze :) nam udalo sie dopiero po 9 miesiacach intensywnych staran... zobaczysz, że w koncu sie uda... a robiliscie jakies badania ??

Hej rudzik. Ja w pierwsza ciaze zaszlam po 3 miesiacach od odstawienia tabletek anty, ale ta ciaze poronilam, no i mialam zabieg, a od zabiegu mialam straszne problemy z okresem. Tzn przychodzil jak w zegarku ale czasami sie zastanawialam czy to wogole okres czy tylko plamienie, a poza tym trwalo to zwykle z 2 dni. No wiec nie wierzylam w ciaze. I teraz nam sie udalo, dokladnie rok od mojego poronienia. Wtedy zabieg mialam 7mego grudnia, a w tym roku ok 16 grudnia dowiedzialam sie ze jestem w ciazy. Wiec troche nam to zajelo. Ale w tym miesiacu pierwszy raz bylam na Clo, zeby wspomoc jajeczkowanie. Mialam brac te tabletki przez 4-5 miesiecy, ale udalo sie za pierwszym razem.

hej hej dawno do was nie zaglądałam.. nie wytrzymałam i zrobiłam test przed @ niestety 1 gruba krecha po paru godzinach z ciekawosci spojrzalam jeszcze raz widac było cień drugiej kreski wiem ze nie powinno sie odczytywac testu po 5 min ale pomyslalam ze moze jednak sie udało:) zrobiłam drugi kilka dni pózniej i JEST 2 KRESKA:)