Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kampania reklamowaa

czy wasi faceci maja swoje kolezanki/przyjaciolki??

Polecane posty

Gość mezczyzna nie potrzebuje
onnn, i nadal nie odpowiedziales na pytanie po co Ci takie zenskie przyjaciolki??

przecież napisałam mój facet ma znajome i koleżanki i sąsiadki stare babki to wszystko ;) bo zawsze szczery wypalił nie da ci ojciec nie da ci madka te go co może sąsiadka a ja na to że przeciez w tym wypadku (domyśl się z kontekstu) jak można być zazdrosnym o babcie ;P czytajcie ze zrozumieniem

Gość onnnnn
tak... poza tym komu mam ufać jak nie sobie ;) ?

onnnn, a gdzie odpowiedz na pytanie po co Ci takie zenskie przyjaciolki?? co Ci to daje??

Gość onnnnn
aha, juz odpowiadam. po co mi przyjaciolki. Z kobietami sie dobrze rozumiem, lubie ich towarzystwo co nie znaczy, ze mam jakies niecne zamiary :D. Czesto slysze, ze jestem przystojny i nie narzekam na powodzenie ale jak jestem w zwiazku to jestem w zwiazku i tyle :P

Gość onnnnn
a no i, o pewnych rzeczach wole rozmawiac z kobietami i tyle :P nie rozumiem czemu mam tylko przyjaCIOL miec.

chyba jestes nadczlowiekiem, jesli znasz sie w 100% :]

Gość onnnnn
nie bylo czy ZNAM sie tylko czy sobie ufam :)

a dlaczego nie mozesz o tym rozmawiac ze swoja partnerka?? w czym problem, przeciez tez jest kobieta :P??

Gość onnnnn
Ojezu, ale odwracasz kota ogonem, lubie z ludzmi rozmawiac wieloma nie zamykac sie i z 1 osoba ciagle, rozumiesz ?

to samo z zaufaniem, zeby ufac sobiew 100%, musialbys byc w stanie przewidziec kazda swoja reakcje w nawet zuplenie nieprzewidywalnej konstelacji :P

12:17 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery o nie to ,tym razem to TY nie rozpoznałleś mojej prowokacji ja zawsze rozpoznaje nie zawsze --ale to moje zdanie wynikające z obserwacji twej interesującej osoby ;)

sama nie lubie sie zamykac, ale mozna rozmawiac tez w grupie, z kolegami i kolezanki, nie potrzeba do tego koniecznie przyjaciolki :]

Gość onnnnn
jak bym tak myslal to bym nie mogl wychodzic z domu bo sie cos moze wydarzyc.. Ty tez zreszta :D bo przeciez nie mozna przewidziec co sie stanie/ swojej reakcji..

akurat ja nie odwracam kota ogonem, lubie jasne sytuacje, a nie krecenie :P

ale to moje zdanie wynikające z obserwacji twej interesującej osoby na szczescie nie potrzeba gruntownych obserwacji by wiedziec jak czesto sie mylisz ;-)

Gość bojabojaboja
Chyba mu chodziło o koleżankę. Przyjaciele to ludzie, którzy muszą się trochę wykazać, żeby zasłużyć na takie miano, najczęściej to wymaga dużo czasu. I tak sobie myślę, że jakbym usłyszała coś takiego od faceta, to bym stwierdziła, że chce mi powiedzieć, że czegoś mu w naszym związku brakuje. Z tego co wiem, a trochę znam facetów bo dorastając zdecydowanie wolałam towarzystwo kumpli, to mężczyźni nie mają problemu z tym, żeby jeśli chcą to gadać ze sobą na poważne i najintymniejsze problemy z innymi facetami. Różnica jest taka, że my to potrafimy z koleżankami o tym gadać, oni potrzebują do tego być w bliższych relacjach z kumplami. Więc raczej niekonieczna jest do tego płeć damska. Znam natomiast przykłady facetów, którzy mają mnóstwo przyjaciółek, po prostu wolą damskie towarzystwo. I zdecydowanie chodzi w tym wszystkim o coś więcej. Tak samo jak mnie chodziło o coś więcej otaczając się kumplami w okresie dorastania, a mianowicie o nic innego jak o dowartościowywanie się. Myślę, że powinnaś bliżej przyjrzeć się Waszemu związkowi, bo ewidetnie facet daje Ci pewne sygnały.

a teraz probujesz przejaskrawiac, ale nie udalo Ci sie :P nie ma tu nic do rzeczy wychodzenie lub nie z domu, kazdy jest wolny :P jesli ktos nie moze obyc sie bez zenskich przyjaciolek, moze z nimi zyc, droga wolna, kazdy robi jak lubi :P

zs--ja się przyznaje do tego że się CZASEm mylę ,ty niestety nie;)

mam szukać,zapomnij wystarczy ze pamiętam,ale bez dowodów w postaci Twych postów nie możesz przyznać ze się mylisz i do tego ze mam rację w ocenie Twej osoby;) :D

Gość onnnnn
masz racje, kazdy robi to co lubi a jesli sie nie dogadujecie w tej kwestii to zastanowcie sie nad tym, pogadajcie a moze rozstancie sie, nie moja sprawa w sumie ale ja mysle jak ja bym zrobil. Z drugiej strony po co sie kisić w zwiazku jak sie chce hasać z "przyjaciolkami" ?