Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość altka1986

chce sprawdzic faceta czy byłby zdolny flirtowac z inna.

Polecane posty

Gość altka1986

proszę o propozycje jak to sprawdzic? moj facet lubi patrzec na inne kobiety, ma wile koleżanek, przed tym jak się związaliśmy był kobieciarzem, teraz podejrzewam że flirtuje z kim sie da, szukam dowodów.

Gość altka1986
możliwe że nadal jest, tylko jesteśmy po ślubie wiec nie bardzo mi to odpowiada..

Gość altka1986
nikt nie doradzi?

Gość altka1986
raczej tego nie zniose;-) tym bardziej że mi niczego nie brakuje więc tym bardziej mnie to wkurza..

Gość altka1986
tylko za kogo ona by się niby miała podac? z taka nieznajomą piszącą smski to raczej nie wypali..może ty byś do niego popisała?

Boshhh kobieto ile Ty masz lat??? Skoro wyszłaś za niego za mąż to po co chcesz go teraz sprawdzać??? Dziecinada i tyle.

Gość hhiivv
Wiekszosc flirtujacych ze mna facetow to zonaci:D NIestety ale kobieciarz zawsze bedzie kobieciarzem bez wzgledu na stan cywilny

Gość kobieta z jajami
:) ja zrobilam tak: kupilam nowa karte tel, napisalam smsa jako pracownica silowni do ktorej chodzi, ze mi sie podoba bardzo i takie zaczepki do flirtowania..odp. ze nie jest zainteresowany bo ma dziewczyne ktora bardzo kocha:) a potem od razu odpowiedz na mój nr. cos w stylu, ze jestem glupiutka i zebym lepiej wziela sie za pisanie mgr, bo najwyrazniej mam za duzo wolnego czasu;) i ze na prawde nie jest zainteresowany kiedy zapytalam skad wie, ze to ja, odp, ze zanim spotkal mnie, nic takiego nie mialo miejsca, poza tym "po prostu wiedzial", czuł chyba.. sama niewiem skad? ale uwazaj bo to zdradliwe... kiedys, jeszcze w liceum siedzialysmy we 3 z kol, i postanowilysmy na wzajem napisac do swoich facetow.. ja wyszlam z tego najlepiej bo moj owczesny chlopak odp, ze mu milo ale jest zajety, wiec zeby dziewczyna sobie odpuscila. drugi delikwent ciągnął flirt kilka lekcji ale na propozycje spotkania wymiekl i odp ze nie, trzeci natomiast sam w drgim smsie zaproponował "kawe".. wyrzekl sie dziewczyny.. pech chcial ze siedziala obok mnie i widziala to dokladnie.. ogien potem byl ze ho ho.

Gość robie to bom monk
spotykam sie z facetem 2 miesiace on nadal ma konto na sympatii..jestesmy razem..a on nadal ma tam fotki..mówi ze po prostu ma bo ma ale nie korzysta i czy mu nie ufam? ja mówie ze ufam ale dla mnie to dosc dziwne! i zrobiłam mu prowokacje zamiesciłam zdjecia atrakcyjnej dziewczyny , pusciłam mu oczko i zagladałam na profil..wiecie co nie odpowiedział....ma szczescie!! nawet na jej profil nie wszedł chco co jakis czas tam zaglada