Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Trelelele

Odzież ciążowa w Katowicach

Polecane posty

Czy może mi ktoś pomóc, gdzie najlepiej kupić odzież ciążową... z tego co wiem są dwa typowe sklepy ciążowe w Kaowicach, jeden w Ślązaku, a drugi to Brzusio Mamy na plebiscytowej, ale czy któraś z Pań może wie, czy warto do ktoregoś się wybrać, a może jakiś ciucholand? Dziękuję za odpowiedzi :)

Gość pikipiku
exclusive baby w sosnowieckiej plejadzie...ciuchy sa boskie:)

Gość pikipiku
albo w sieciówce C&A tez jest spory wybów albo w Carry

w scc jest specjalny dla kobeit w ciazy butik, w piotrowicach an armii krajowej tez jest specjalny sklep a ja i tak kupuje na allegro :) sa tez ciuchy ciazowe w FIDO u belga

Gość pikipiku
mysza ty z katowic jestes??

mysza ja tez jestem z katowic:) gdzie mieszkasz? ja jestem z piotrowic, tu jest sporo sklepów typu "piękna mama" własnie z ubraniami ciążowymi i chyba jest taniej niz w marketowych sklepach

tez jestem z piotrowic :) ale dla mnie te ciazowe sklepy ciagle sa za drogie :) na razie kupilam kilka spodnic i 2 pary spodni na allegro a tuniki to mam spzred ciazy :) na lato troche poluje po ciucholandach zreczy i styknie do wrzesnia :))

no prosze, ale fajnie:) ja mieszkam na tyskiej. dokładnie róg tyskiej i jankego. ja jeszcze nie odwiedziłam tych sklepów bo jakos czasu nie mam i puki co mieszcze się w to co mam (dopiero 13 tydzien). a ty kiedy masz termin? wiesz juz moze jaki szpital itp. ja mysle nad łubinową ale znów ta kasa..

hehehe to mamy do siebei jakeis 200m :D:D bo ja 2ga pzrecznica dalej :D ja mam termin na 20 wrzesnia i tez chce na lubinowa ale oczywiscie kasa.. napisz na gg do mnei moze sie spotkamy pogadamy ? 6968090

hej Jestem w 9 tyg ciąży i powoli rozglądam się za odzieżą ciążową najpierw bielizna a potem ciuchami. Poszukuje sklepow Chorzów Katowice, a ja z Siemianowic jestem

Gość aniaN85
Ja kupuje w sklepie internetowym www.maminakraina.pl bardzo fajny mozna tez odbierac osobiscie ciuszki w sosnowcu maja siedzibe, za niedlugo pewnie dokonam zakupu wyprawki do szpitala dla mam znalazlam u nich i sie raczej na to skusze polecam

witajcie, ciuchy ciazowe znajdziecie np w H&M, jest osobny dzial HM MAMA, mozecie nawet na ich stronie internetowej sobie zobaczyc jaki maja wybor. wiem ze w C&A tez sa ciazowki, tylko nie wiem jak duzy wybor maja teraz. A jesli szukacie czegos bardziej przystepnego cenowo to polecam poszukac czegos na allegro albo poczekac az w Lildu znowu pojawia sie ciuszki ciazowe :) nie sa dostepne caly czas, tylko jakby sezonowo. osobiscie kupowalam i te z HM i tez te z Lidla i bylam tak samo zadowolona :)