Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdzietna344567sd

Kto Nie chce miec meza i dzieci?

Polecane posty

Gość bezdzietna344567sd

Ile macie lat?Piszcie Ja mam 24l nie chce miec w ogole dzieci ani meza Jestem 6 lat w zwiazku i zastanawiam sie czy to normalne w moim wieku bo wszyscy zadaja pytania kiedy dziecko kiedy slub ,ale ja nie mam tkaiego parcia w wy?

Gość bezdzietna344567sd
hmm tylko ja nie chce?

no jak nie chcesz to ok , tylko poinformuj partnera że chcesz związku bez legalizacji ;) i nie chcesz dzieci czy to normalne? hm... normą może nie ale odrębnością również

Gość stanik twój wróg
Mam 33 i chcę mieć męża, ale dzieci - niespecjalnie. Ntb ślub już zaplanowany, a mnie to zaczęło z lekka przerażać. Może to normalna schiza przedślubna, a może nie...

Gość bezdzietna344567sd
do myszka83 moj facet nie chce sie nigdy zenic za to dzieci chce ja chcialam kiedys wyjsc za maz ale nie bede go zmuszac wiec doszlam do wniosku ze nie chce tego z nikim i dzieci tez nie chce

przesadzasz,w tych czasach rzadko kto w Twoim wieku wychodzi za mąż i pakuje się w dzieci.

Gość bezdzietna344567sd
do sami: no nie wiem prawie wszystkie moje kolzanki ze szkoly maja po 2,3 dzieci i meza

czyli powiedzmy sprawa braku ślubu jest załatwiona hm..a dzieci skoro on chce ty nie ( choć kiedyś chciałaś to co zmieniło zdanie?) może być że on będzie naciskał na dziecko ,

Gość uuuoooo
widocznie nie spotkałaś jeszcze tego właściwego faceta - to jest kwestia tyllko tego ja nie chciałam do 30.stki, a potem poznałam mojego męża i zrozumiałam że to jest człowiek, z którym chcę spędzić resztę życia i mieć dziecko

Gość bezdzietna344567sd
Zmienilam zdanie bo siekiedys klocilismy o slub bo mowilam skoro juz tyle lat mieszkamy i jestesmy tak dlugo ze soba to moze wezmiemy slub ot on nie chce a chce zebym sie zachowywala jak zona jedynie co to powiedzial ze dziecko slub bedzie jak zajde w ciaze ,ale jak tka nie chcialabym najpierw slub a potme dziecko a nie na odwrot Przestalam naciskac i doszlma od wniosku ,ze nie chce w ogole miec meza ani dzieci

A ja za męża będę mieć najpiękniejszego - Chrystusa :) I gromadkę dzieci jeśli uda mi się pracować w przedszkolu :)

Gość kglgh
mejbiś A ja za męża będę mieć najpiękniejszego - Chrystusa Idziesz do zakonu?

ja męża chciałam mieć i mam ale dzieci nie chcę nigdy mieć

Gość uygg
Ja meza chce i bede niedlugo miec, a dzieci nigdy w zyciu, fee:O

Gość a ja nie chce miec męża
ale dziecko tak

Gość meza owszem chce miec
ale dzieci juz nie:O

To był żart :) Ja się kompletnie nie nadaję do zakonu ;] A męża i owszem, chciałabym mieć. A do tego dwójkę dzieci. Chłopca i dziewczynkę najlepiej ;]