Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znajoma nieznajoma .....

facet z którym zaczęłam się spotykać powiedział

Polecane posty

że chciał mieć kiedyś w domu węża (bo rozmawialiśmy o zwierzętach między innymi) i że wtedy kupowałby mu chomiki, kroliki i świnki morskie do jedzenia. Mówił to calkiem poważnie:O:O:O:O i na moje oburzenie czy naprawdę miałby serce tak robić, tylko się śmiał. to mnie tak obrzydziło, że chyba nie będę się już z nim widzieć:O

Gość a ile ten koleś ma lat
?

ale z drugiej strony zawsze marzylam o węzu w mojej norce . Wiec chyba zaprosze go na kolejną randke .

30 lat ma:O może i interesujące, tylko jak na fakt że to pierwsze spotkanie nie był taktowny, wie że uwielbiam zwierzęta i nie zrobiłabym im nic złego, a on z takim tekstem:O Poza tym obrzydzają mnie węże i pająki patykiem bym tego nie tknęła i ludzie którzy się tym fascynują jakoś niespecjalnie mnie pociągają:O do postu wyżej - jestem wegetarianką

Gość argoss
ale to naturalne że węże karmi sie małymi gryzoniami, tak robia hodowcy i ogrody zoologiczne moze cie to zniesmacza ale on nie robi nic dziwnego

Ona sie nie zna na zwierzętach , pomylila weza z jaszczurka ;) Myslala ze waz bedzie wpieprzal pasikoniki albo inne takie hehehehhe

Gość do ano
jestem wegetarianka , ale miesem z mojej dziurce nie pogardze

Gość znajoma nieznajoma ....
ja lubie kabaczki w norce . Miesa nie toleruje

Gość kachazmazur
trzymanie węża w domu to bardzo nieodpowiedzialne :o co za człowiek

Moze zaskronca trzymac tez nieodpowiedzialne ? :D Nieodpowiedzialne to jest trzymanie wilczura w bloku :P

Gość kachazmazur
facet chce go karmić świnkami morskimi więc to ma być raczej duży wąż i tak to jest nieodpowiedzialne.

Czesto posiadanie dzieci jest nieodpowiedzialne..... chocby z powodow finansowych, ale zawsze sie mowi "jakos to bedzie". A wlasnie gowno prawda.

patyki to sobie wkadam w dupci ale weze sa jakies nie takie twarde

Gość o ja pierniczę
a co miał? zagłodzić węża na śmierć??? o jacy ludzie są głupi. Lubisz zwierzęta? a wąż to co? roślina? takie życie. Proponuję, żebyś założyła topic o tym, jakie niedobre są węże, bo jedzą niewinne małe świnki.

Gość pannamlodda
a jak ty sobie kupujesz schab na obiad, a psu mięsne puszki to cie nie obrzyda??? gdzie twoje serce, jak mozesz jesc krowy,swinie, kurczaki i indyki :o

Gość ksieznaa_dajaana
faceci nie mają wyczucia :O, gadać o takim czymś na pierwszej randce to prawie jak puścić bąka na pierwszym spotkaniu...

Gość pannamlodda
ja pierdziele no bez przesady.. nie wypada na pierwszej randce rozmawiac o zwierzętach? przeciez on tylko powiedzial jakie zwierze mu sie podoba i jakie chce miec.. jak go autorka zapytala czym chce go karmic to odpowiedzial poprostu na pytanie. co mial powiedziec? bede go karmil salata, poniewaz na 1szej randce nie wypada wspomniec o mięsie

Gość o ja pierniczę
no, dokłądnie. Tez mi temat zakazany:) a jakby chodziło o karmienie psa?! toć to w takich puszkach i mięso jest. A fee, wogóle o tym nie wypada gadac:)