Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysterniceguyaaaa

Dlaczego dziewczyny wolą cwaniaczków i debili

Polecane posty

Gość omg!!!
Po pierwsze dziewczyny nie wolą debili moze cwaniaczków tak ale debili nie.........

Gość Michał1
Tak czytam ten temat i powiem, że daję dużo do myślenia.No niestety jest w tym prawda. Sporadycznie zdarzają się takie co wolą pożądnych. Większość leci na cwaniaczków inne na debili a jeszcze inne na niedo**bów którzy sprawiają wrażenie chorych umysłowo. Taka jest niestety prawda. Tylko szkoda, że dopiero w wieku 25 lat to się zmienia. Ja nie lubię jak dziewczyna przeklina, pali, ćpa itp. ale dziewczyny nawet te pożądne zwykle inaczej patrzą na chłopaków. Ciekawe, czy dawniej też tak było. Strach pomyśleć co dopiero będzie za 30 lat to już w ogóle będą leciały na bandytów i przestępców. A autor tematu może nie mieć szczęścia do dziewczyn i być nieśmiały.

Gość bardzo krótko i na temat.
normalny,grzeczny itp=nudny skurviel pijak zadymiarz daje emocje i "ciekawe" życie:P

Gość Michał1
Czytając ten temat wywnioskowałem, że dziewczyny dlatego lecą na złych ponieważ: To co ciągnie dziewczyny do takich chłopaków to: 1. Myślą, że tacy są silni. Chodź tak naprawdę nie jeden taki zimny drań dostałby od kogoś takiego spokojnego jak np. ja, ale spokojni nie lubią wykorzystywać siły i musiałby taki zły na mnie się rzucić. 2. Myślą, że go zmienią na spokojnego. "Z koszykarza nie będzie piłkarza" natury człowieka się nie zmieni, więc to jest mission impossible. 3. Myślą, że ją jako jedyną będzie kochać. Tacy są bardziej zmienni niż Ci porządni, więc złym nie można za bardzo ufać, a w dodatku nagle z niewiadomego powodu mogą zmienić zdanie. 4. Tacy są bardziej szaleni i wydają się mniej nudni. Jedyny argument jakiego nie potrafię obalić. A, żeby wszystkie negatywne wypisać musiałbym 2 godziny pisać.

Gość mysterniceguyaaaa
Kto odkopał stary top

Gość michellineee
A jakie dziewczyny nazywasz ładnymi i fajnymi? :D Jeśli wytapetowane blond solary to nie mam więcej pytań.

Gość Miichał1
mysterniceguyaaaa i jak zostałeś jaki byłeś, czy przerzuciłeś się na facetów lub jak ty to mówisz zostałeś facetem ch*jem? michellinee jak to pytanie jest do mnie to odpowiem Ci, że nie lubię wytapetowanych dziewczyn tylko naturalne. Popieram Helmuta 997 tylko, że moim zdaniem lecą najbardziej na chuligaństwo potem na wygląd. Poza tym we wszystkim się z Tobą zgadzam. Bo jak jest się przystojnym, ale porządnym( tak jak ja )to można mieć tylko kilka adoratorek i to one Cie wybierają, a jak do jakiejś się podbije to często olewają bo nie jest się chuliganem. A chuligani to mogą wyrwać większość lasek, bo na takich większość leci. Poza tym tapeciary i te najładniejsze, które mają najwięcej adoratorów zawsze lecą na debili i cwaniaczków. Brzydkie i te ładne co nie mają kandydatów rzadko lecą na cwaniaczków, ale takich jest mało.

Gość nyms
ja tez mam ten problem, przez to jakie dziewczyny sa przyplacilem swoje zycie, zostalem 30letnim prawiczkiem, rodzicie sie martwia ze taki chlopak wartosciowy, mily zdolny itd a tu nic, bo kazda z jakimis pijakami itd woli, oczywiscie nie wszystkie sa takie ale zeby znalezc jakas inna szkoda zachodu najlepsze jest to ze one uchodza za te myslace o milosci i dojrzale a my za tych bezmozdzkow i wszystko co złe, tymczasem jak sie tacy nie staniemy to pozostaje umieranie w samotnosci

Gość Miichał1
nyms współczuje i życzę powodzenia w znalezieniu tej jedynej.

Gość /FemmeFataIe/
Ja kocham ofermy.

Gość nyms
Jak chcecie wiedziec swiat to propaganda przeciw plci meskiej majaca dawac wszelki komfort kobietom, wszystko co sie dzieje jest za sprawa kobiet, od nich nic nie mamy, one od nas wszystko maja, potem gniją bo dlugo zyją ale je to wali

Gość Michał1
nyms a tak gwoli ciekawości to miałeś kiedyś dziewczynę czy należysz do tych co mają 30 lat i NIGDY NIE MIELI DZIEWCZYNY. Wszystkim co mają ten problem co my życzę, żeby tych dupków za przeproszeniem szlag trafił i nie mieli takiego szczęścia jak teraz.

może wcale nie są obibokami tylko Tobie się tak zdaje? i co to znaczy. że jesteś dobrze wychowany? może jesteś po prostu zbyt nieśmiały, moze nawet ciotowaty żeby poderwać którąkolwiek? sorry ale to faceci powinni startować do lasek; na pewno się niejednej podobasz i co z tego skoro nie okazujesz im najmniejszego zainteresowania? myślisz, ze będą na Ciebie włazić? po co? żebyś pomyślał, że są łatwe? laski myślą w ten sposób: gdyby był zainteresowany to by do mnie startował" a skoro tego nie robisz to się nie dziw że wolą odważniejszych i silniejszych

Gość IMO13246
I na chuj ten temat? Jeszcze laski przylezą i powiedzą autorowi, że to jego wina. Ah! Zaraz! Już mu to powiedziały. Ale "pożądni" koledzy nie macie się co martwić. Za parenaście lat te same laski dorosną (gdzieś po trzydziestce) i będą za wami wręcz szalały. A takie trzydziestki jak już się wyszumiały za młodu z palantami są naprawdę świetne. Bo przecięż każdy facet uwielbia podstarzałe baby z toną bagażu emocjonalnego i kilkoma bękartami (każde z innego ojca). Dlatego normalni faceci nie lamcie się - bedzie dobrze...?;)

Gość IMO13246
A propos. Dilanda a Ty tu co robisz?! Ja słyszałem, że masz prawiczków rozprawiczać, a zamiast tego szwędasz się po forum! ;)

Gość A powiedz mi
Skad jestes?

Gość moderster
mysterniceguyaaaa Faceci ch*je mają zawsze większe powodzenie u dziewczyn,nawet z tych dobrze wychowanych rodzin.Nie wiem co się dzieje ale wydaje mi się że jestem przystojny,mam maniery i kulturę,mam sporo kasy bo pracuję ale dziewczyny zawsze wybierają tych złych tępaków.Nie mogę patrzeć jak dziewczyna z mojej okolicy,dawniej moja miłość puszcza się z obibokiem który ciągle jara blanty i pije wódę, a ona jest bardzo ładna inteligenta i studiuje dwa kierunki.No po prostu żyć mi się nie chce.Mam 23 lata i nie mogę sobie znaleźć dziewczyny bo widocznie porządnych facetów mają gdzieś.W mojej miejscowości praktycznie każda inteligenta i ładna dziewczyna puszcza się z obibokami.Dlaczego tak jest ,dziś zdałem sobie sprawę że jestem największym pechowcem na świecie ,tak bardzo i mocno się starałem w życiu szanować innych i spinać się w górę .I co mi z tego teraz wyszło ?Ci wszyscy kolesie pijaki chodzą z tymi fajnymi dziewczynami a ja nie mam nic.Życie jest cholernie nie sprawiedliwe. ----------------------- Bo ty popierdolony jestes co widac w tym poscie , wiec lepiej tym dziewczyna miec i byc z takimi jak ich to opisujesz nizli z toba popierdolencem ! W czym jests lepszy od tych chlopaków ? uwazasz ponadto , ze wszystkie kobiety to idiotki bo ciebie nie chca a tych złych tak ? czyli wszyscy są pojebani tylko ty taki normalny i fajny szkoda , ze to tylko twoje zdanie , jak bys był takim za jakiego sie miewasz , opedzal bys sie od kobiet tak jak ja sie opedzam po dzis dzien !

Gość moderster
facet to ma byc facet ! a nie popierdółka ! nawet jesli owa jest zaradna i bogata nadaje sie tylko jako material do utrzymywania kobiety , ta zas szalec i tak bedzie z innym - z facetem - choc dla kazdego cos innego mamałyga przyciaga mamałyge

Gość faceci to złamasy
w większości tzw. dupy wołowe ale jakieś miłe zauroczenie mogłoby mi sie przydarzyć

Gość faceci to złamasy
fajne związki są na jakiś czas raczej krócej niż dłużej

IMO13246 "A takie trzydziestki jak już się wyszumiały za młodu z palantami są naprawdę świetne." zgadzam się że takie zużyte babsztyle nie zasługują na porządnych i facetów. Dlatego jeśli ci faceci potrafią myślec, to się z takimi wyszumianymi trzydziestkami nie uwiążą. chodzi o to kogo autor ma na myśli pisząc wartosciowi faceci. Bo mnie się zdaje, że to są dupy wołowe, co to nawet laski poderwać nie potrafią. Pełno takich jest, widać że im się laska podoba ale łajza nie podlezie, tylko będzie się gapić kątem oka przez całą imprezę. moderster facet to ma byc facet ! a nie popierdółka ! dokładnie tak! a jeśli autor pisze, że jest przystojny to totalny lewus z niego musi być w tych sprawach. Bo rozumiem, gdyby był brzydki i z tego powodu zadna by go nie chciała - niesprawiedliwa siła wyższa :( IMO13246 a ładny jesteś żeby Cię rozprawiczyć? ;)

Gość IMO13246
Dilanda ja niestety standardowym prawiczkiem już nie jestem (do mnie bardziej pasuje okreslenie "prawiczek wtórny"). :) Chociaz jesli jesteś chętna to moge takowego udawać :P

co to znaczy "prawiczek wtórny" - przedłużający się celibat?

Gość IMO13246
No widzisz...gdyby to chociaż przez pas cnoty było :P

Gość IMO13246
Oho! już wrzuciła mnie na stół operacyjny i w poszukiwaniu przyczyn "choroby", skalpel pójdzie w ruch. ;) A kysz! A kysz!

Gość Michał1
Ale niektóre laski ignorują tych porządnych, bo wolą debili i to, że ktoś do takich podejdzie i spróbuje poderwać to często takiego olewają i wiem to nie tylko po swoim przykładzie.

:) uff a bałam się, że się wkurzysz :) uważam, że zawsze jest jakiś powód, ale jak nie chcesz, to nie pisz:)