Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman

ILE CZASU ZAJMUJE SIĘ WAM WYBRANIE SIĘ RANO DO PRACY????

Polecane posty

:O:O:O Bo ja nie wiem jakim cudem ale potrzebuje 2 godziny a i tak muszę lecieć do busa. Ile zajmuje wam kąpanie, malowanie (a nic tylko zazwyczaj puder i tusz do rzęs zdążę), ubieranie i pakowanie? Od zadzwonienia budzika do wyjścia za drzwi?

Różnie, ale zazwyczaj 3 godziny, w końcu puszki i butelki nie uciekną :classic_cool:🖐️ Chyba, ze lokalne menele mi je podbiora 😭

Gość gorący 35latek z Olsztyna
a po co kąpiesz się rano? idziesz spać brudny, czy jak? :-o

Gość y nono
ze sniadaniem jakies 50min + czasem mycie i suszenie dlugich wlosow + makijaż

przeciętnie zajmuje mi wszystko około 50 min. czasami 1h, w zależności od wielu czynników :classic_cool: :P

20 min- do pół godziny, szybciej już nie dam rady :D

Gość zadbana kobieta i
zorganizowana, ja 45min, od6.45 prysznic ulozenie mokrych wlosow sniadanko,papieros lyk kawy, malowanie sie 7min tusze cienie pudry itd (kwestia wprawy). ubranie, obudzenie dziecka, mycie dziecka, pomoc w ubraniu sie, o 7.30 wychodzimy z domu gotowi i super.

ok... to jak wy to robicie wytłumaczcie mi? Jak ograniczacie to do 45 minut, ba nawet do 20! JAK???? przecież ja tak wstaje, pozbieram się, poprzeklinam świat, zaświecę światła, włączę kompa, i ide do łazienki i już mi 20 minut minie :O

Gość mi tez z 1,5-2h
tez sie rano kapie - jakoś lepiej sie czuje - zdarza sie ze w nocy sie spoce.... sniadania z regóły nie zdązam ale kawa musi byc. najgorsze jak nie mam pomysłu na ubior - dzis 3 razy zmienialam bluzke - wszystkie musialam poprasowac a itak nie czulam sie w tym stroju najlepiej :(

Gość boy boy boy....
Ok. 1,5 godziny. Beż śniadania, ale za to z przeczytaniem kafe i dwiema kawami przed wyjściem.:D

Gość buzkaaaaaaaaaaaa
mi 1,5 godziny. Pierwsze pol godziny zeby spokojnie wstac, poscielic, zrobic sniadanie do zjedzenia w domu i w pracy. Kolejne pol godziny mycie i takie tam:P i ostatnie pol godziny na ubranie sie, spakowanie sniadania, na koncu malowanie (zajmuje mi 10minut maks) i relaks kilku minutowy i dopiero wychodze:) ps. dzien wczesniej zawsze pakuje torbe i prasuje ciuchy i czyszcze buty, zeby rano sie o to juz nie martwic.

Gość y nono
a po co ci ten komp z rana ;)

Gość jedna moja kolezanka
45 minut ze śniadaniem. Czasem, jak sie sprężę to anwet 20 minut. Szybkie mycie, makijaż, ubranie- 15 minut, kanapka herbata 5 minut i w drogę

mi czasami czas się wydłuża, gdy zastanawiam się zbyt długo nad ubiorem :( 😭 czasami kosztem śniadania:(

A po co kopma przed pracą włączać? Wstaje- ubieram się, myję buźkę, nakładam krem, zakładam soczewki, myję ząbki, podprostuje troszkę włoski, łyczek herbaty, szybki makijaż i cóż więcej.... Good bye home

mi tez z 1,5-2h ->-> oooooo tak! Normalnie wiem o czym mówisz! Z ciuchami jest najgorzej, i zmienisz 3 razy i już ci 20 minut mija.

Gość jest to danse macabre
jak ktos ma do pracy na 10 to moze sie szykowac 1,5 - 2 godz, ale jak mam do pracy na 7 lub 8, to nie wyobrazam sobie, zebym wstalala o 5 czy 6!

Gość gorący 35latek z Olsztyna
wstaje zazwyczaj wcześniej od budzika, więc włączam sobie tv i oglądam jakis kanał informacyjny robie śniadanie i jem, to jakieś 15 min. siku, mycie zębów i buzi to jakies 10 min. aha, myje sie też pod pachami :classic_cool: ubieram się, to jakies 5 min. i moge iśc do roboty - pieszo mam 15 min marszem :) czyli 30 min. żeby sie przygotowac do wyjścia to maks, nawet jak robię rano kupę, to dojdzie raptem 5 min. :classic_cool: