Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandruu

seks bez zobowiązan

Polecane posty

Gość sandruu

hej!.. Co myslicie o seksie bez zobowiazań?? od jakiegos czasu mysle nad tym bo spotykam sie zod ponad roku z takim kolesiem tzn ..znamy sie tyle i czasem sie spotykamy on chce coś wiecej ..ale tylko dlatego bo ma na mnie ochote ..nie ufam mu wogóle, i wiem,że w zwiazku by sie nie udało ..ale bardzo mnie kreci seksualnie czy takie spotkania tylko dla seksu to cos złego ..

Gość ja powiem tak......
jeśli Tobie odpowiadałby taki układ to czemu nie ...w końcu każdy ma jakieś swoje potrzeby najważniejsze żeby w tym wszystkim nie krzywdzić innych

Gość nie za dobrze
myślę, że jeśli nie masz nikogo to nic złego.

Gość sandruu
no jestem sama .. i on tez .. ale czy nie bede wtedy łatwa czy cos takiego

Gość Nie istnieje
coś takiego jak sex bez zobowiązań.

Gość nie za dobrze
przecież nie bzykasz każdego napotkanego faceta.. :)

Gość sandruu
no wsumie racja .. chyba zrobie to znim wkońcu ,,; p

Gość noooooooooooooooooo
tez kiedys mi się wydawało, ze może istniec sex bez zobowiązan, i było fajnie do czasu az się zakochalam, on mna pomiatał a ja się dawałam bo myslalam ze go tym zdobęde. Teraz mam depresję czuję się skrzywdzona i niekochana na własne życzenie. przestrzegam,

Gość kawa w necie
seks bez zobowiązań... ile razy słyszę to sformułowanie tyle razy zdumiewa mnie głupota ludzka ;(

Gość sandruu
dlaczego .. jak obie osoby nie beda sie chciały zaangażować i wg tylko seks bez zwizku to wydajke mi sie ze damy rade .. mogła bym z nim być ale mu nie ufam ..

.. mogła bym z nim być ale mu nie ufam " to jak juz bedziesz nadstawiała tyłka w imię '"przyjemnosci bez zobowiazan" to zabezpiecz sie chociaż porządnie no bo mu nie ufasz:)

Gość tak różnie, czasmi nic.
ja myślę że facetowi łatwiej się odciąć i nie angażować. Zobacz co sama mówisz - piszesz,że "mogłabym z nim być ale mu nie ufam .." jak się zdecydujesz na seks możesz się zaangażować i chcieć czegoś więcej. A on będzie miał cię w głębokim poważaniu. Ja bym się w coś takiego nie pakowała. No ale to twoje życie:)

Gość dla przykładu
Sandruu, może niezobowiązująco "wymień się płynami" z osobą chorą... na co chcesz niezobowiązująco zafunduj sobie malucha albo usuwanie ciąży albo chociaż doła psychicznego... zresztą i tak zrobisz co zechcesz, Twoje życie i mozesz spieprzyć je tak jak lubisz.

Gość sandruu
ej .. nie ufam mu poprostu żeby stowyc fajny zwiazek..ale włozku pewnie bedziemy sie dogaywać

Gość to jest dla dojrzałych
emocjonalnie jak jestes kobieta , która szuka faceta, miłosci , albo przez to że pojdzie z nim do łóżka ma nadzieje na miłosc itp to cos takiego nie jest dla ciebie jesli twoim celem w zyciu nie jest za wszelka cene posiadanie u boku samca na własnosc, a tylko od czasu do czasu mile towarzystwo i dobry seks to wtedy próbuj

ale włozku pewnie bedziemy sie dogaywać" to ty chcesz z nim w łóżku rozmawiać :) ? :P

Gość sandruu
no włąśnie etż sie troche tego boje ze sie zaangazuje .. ale wsumie on sie stara zeby ze mna byc juz jakis czas wiec może seks nas bardziej zblizy juz sama nie wiem ..

Gość sandruu
Regres.. ty wg chyba nie wiesz o co chodzi..

Gość oj jejku jejku
chcesz sobie namieszać w życiu? - to mieszaj:) ale nie wiem po co się tu radzisz, jak to taki dobry pomysł to powinnaś być do niego przekonana. Nie wiem co ty tu robisz, zamiast jeździć już na jego pałce:)

Gość sandruu
kurw...ale wy jestescie bezczelni z takimi tekstami nie jestem pewna dlatego napisałam .. atu odrazu jakies głupie teksty 'jeżdzic na jego pałce' co to wg ma byc..

no włąśnie etż sie troche tego boje ze sie zaangazuje .. ale wsumie on sie stara zeby ze mna byc juz jakis czas wiec może seks nas bardziej zblizy juz sama nie wiem ." i napisała kobieta pragnąca sexu bez zobowiazań :D:D:D

wyobraz sobie.... jestes ty i on, jest seks, potem on wychodzi .... jeśli po jego wyjsciu potrafisz zabrac sie za swoje sprawy nie myslac o nim i nie rozpamietujac tego co bylo , a tylko cieszysz sie z dobrego nastroju i humoru po dobrym seksie ;) ... to idz w to jesli bedziesz chciala po tym jak od ciebie wyjdzie dzwonic do niego , pisac, albo co gorsze bedziesz wyczekiwac az on sie odezwie ... absolutnie odradzam !!!

Gość Sex bez zobowiazan nie jest
dla dojrzalych emocjonalnie , ale dla osob, ktore maja problemy z zaangazowaniem sie w normalne relacjei boja sie zobowiazan.

niekoniecznie moze po prostu nie chca w takie relacje wchodzic z pewnych powodów

Gość sandruu
tylko ze my mamy ciagle ze soba kontakt albo on pisze albo ja .. nie chciałąm, sie tylko raz sie z nim przespać i nara.. tylko czasem spotykać sie i to robic jak on i ja bedziemy mieli na to ochote ..

... wiem, że niektórzy tak robią.... Ale pamiętaj: - zrób sobie + i _ całej sytuacji - żebyś potem tego nie żałowała - następnemu facetowi - w którym się zakochasz - nie gadaj o tym - zabezpiecz sie w 100%

Gość Sex bez zobowiazan nie jest
Z jakich powodow?

Gość sandruu
no właśnie .. chciałam to tak robic żeby nikt nie wiedział ..i żeby nam było fajnie ..

nie chciałąm, sie tylko raz sie z nim przespać i nara.. tylko czasem spotykać sie i to robic jak on i ja bedziemy mieli na to ochote .." i jak ty sobie to wyobrazasz? Ty bedziesz miała ochote , on nie i np z inna kumpela pojdzie sobie na piwo ... co wtedy zrobisz ? bo ja wiem :) bedziesz sie motała jak mól w szafie i zastanawiała sie co , jak i dlaczego ?

Gość sandruu
poprostu nie moge z nim byc..bo nie widze tego zwiazku ..