Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzz

chrzestni dla picu i teraz komunia-co robic?

Polecane posty

Gość ciociiiaaa
autorko myslalam,ze zbierasz juz ta makulature .....?

Gość hiiii
no toś głupia starterko ,bo ja bym wolała spalić stowkę a nie obcym dawać i dodam ,że do biednych zdecydowanie nie należe.I złotówki z koszyka pod marketem też nie oddam żadnemu brudasowi,wolę w szparę w ścianie wcisnąć :))

sarewet ale ja cie nie obrażam i nie używam takich niekuturalnych określeń wobec ciebei no ale każdy mierzy swoją miarką z kutura u ciebie na bakier ale mysle, że nadrobisz sowje braki

Gość ciociiiaaa
znalazlas juz sposob jak najtanszym kosztem wykrecic sie od tej komunnii ?

u mnie z pisownią bo pisze szybko a u ciebie z kulturą no ale widac każdy jakies braki może miec

Gość ciociiiaaa
autorko a Ty sama mialas komunie ?

Gość sarewet
onk3 ----ja to z miłości napisałam ,celowo gupolu było ,bo miało być słodko ,a ty się kochana obrażasz jak stara baba

Gość hiiii
do podcieranie mam dobrej klasy papier ,ty pewnie też ,na pewno ma napis cocco szminel

Gość senk w tym
ciociaaa ----ale ty jesteś nuuuudna ,ty chyba jesteś tą żebrząca matką.I nie odpisuj mi ,bo prawdopodobnie już tu nie zajrze

Gość fssssshdfffffffgjfjfjfjjf
ej nie idzicie w ogole jakby mamusia tego dzieciaczka byla w parzadku to by przychodzila z bachorkiem do chcrzestnvyh na imieniny zlozyc zyczenia raz w roku i tez by pamietala o nich a nie teraz po prezencik laki wyciaga

nie nie obrażam sie nie jestem taka obrażalska ale u mnie miłośc ma inne określenia

i jeśli juz to nie gupolu tylko głupolu bo to od głupoty - tak na marginesie nieomylna istoto

Gość godderdxjjjj
A weź olej hołotę ,bo jeszcze będą chcieli ,żebyś się do zdjęcia ustawiła z ich patologiczna rodzinką i dopiero będzie wtopa.Nie rób sobie wstydu kobieto ,miej godność .Jak matka nie potrafi się z umowy wywiązać to jej problem i tyle.Kwiaty lepiej pocztą kwiatowa wyślij ,bo jak pojdziesz je zaniesc to cię będą na imprezę nagabywać.

Gość sarewet
właśnie gupolu jest szczytem słodyczy

Gość yyyyyyyyyyyopel lodu
Oj będą cię nagabywać ,więc lepiej się nie pokazuj .A matka cwaniara ,że az przykro.Najlepiej powiedz ,że prezentu nie kupiłaś ,a że bez prezentu nie pozwoliła przychodzić ,więc cóż ,postanowiła za ciebie.

Gość nie hce słóhać głópih
swoją drogą to ciekawe na co ta matka liczyła.Na cyfrowkę? rowerek? czy kompa? od obcych życzliwych jej przed laty obcych ludzi.A na chrzest musieliście coś dać ?? byliscie na kawie?

autorko- ja widzę że ty decyzję juz podjełaś bo piszesz tylko te negatywne strony tej sprawy mówiace za tym zeby jednak nie isc na komunie!szukasz tylko usprawiedliwienia dla swojej decyzji!! nie potrzebnie się tu wszyscy wypisujemy na ten temat:) ale chociaz poznasz zdanie innych a wiec i moje- otóz ja bym poszła na komunie ale tylko do koscioła , kupiłabym słodycze( bo sadzac po sytuacji tego dzieciaka jaka opisujesz napewno nie czesto ma okazje ich smakowac) do tego jakis niedrogi prezencik np.zegarek i ewentualnie karteczke z zyczeniami! nie wysyłałabym zadnych kwiatów bo dzieciaka napewno one nie ucieszą, szybko zwiędna i tyle a koszt wysyłki kwiatów nie jest taki mały jeżeli juz wiecej radosci dadza mu słodycze! biblia w twoim przypadku to tez nie najlepsze wyjscie skoro jestes niewierzaca to byłoby troche nie na miejscu! szkoda dzieciaka nie jego wina ze ma taka matke, a moze twoj prezent bedzie jedynym prezentem jaki dostanie! dzieciaki zawsze sie potem chwala co dostały zwykle sa to jakies rowery, gry, telefony -wątpie zeby on miał tyle szczecia więc miej troche dobrej woli i spraw dzieciakowi chociaz troszke radości!

Gość tuter
Jestem dorosłą osobą ,chrzestnej nie widuje i dobrze mi z tym .Jako dziecko widywałam kobietę z rzadka ,a na komunii myslalam o tym ,co dostanę ,a nie kto przyjdzie.

Gość iopwer
nelka-----jak nie dostanie telefonu to sobie gdzies zwędzi ,bo widać na takiego rośnie

Gość iopwer
a trzecia menelica bez grosz przy duszy ,na zasiłku z opieki twierdzi ,że stówami szasta na lewo i prawo

Gość iopwer
* grosza

Gość elerpew
starterka ma wybitnie wprost wybujałą fantazję

iopwer - nie masz takiej peności że dzieciak musi byc taki jak matka! ja to wogole nie powinłam sie wypowiadac na takie tematy! zawsze bronie dzieci z rodzin patologicznych,jest mi ich tak szkoda:( miedzy innymi dlatego studjuje resocjalizacje żeby patologie zwalczać, ale wiem ze całemu swiatu nie pomoge :( smutna jest ta nasza rzeczywistosc!

Gość serwetka na noszach
Obca baba poprosiła o chwilowe przytrzymanie dziecka w chwili polewania wodą święconą i człowiek ma za to płacić całe życie? nie no weźta się uspokójta .Jak widać nie warto przysługi ludziom zrobić.Swoją drogą nie wiedziałam ,że niewierzący może zostać chrzestnym podczas katolickiego obrządku chrztu.

Gość serwetka na noszach
nelka----- ja jestem po resocjalizacji i pracuję jako kurator od 8 lat i nauczyło mnie to ,że rzadko jabłko różni się od jabłoni.Praktycznie się z tym nie spotkalam .Małe dzieci potrafią być tak cwane i wredne ,że aż nie można w to uwierzyć .Ja już nawet u moich "podopiecznych" boję się torbę na chwilkę puścić,bo koleżankę dziecko podopiecznej okradło i jeszcze się głupio śmiało.To naprawdę bywa samo dno dna niestety

Gość godderdx
nelko ----ja sądzę ,że dziecko jada słodycze częściej niż myślisz ,tacy zawsze sobie radzą ,maja obcykane ,które caritas kiedy ma wysyp.Skoro matka nawet siostry nie zaprosiła bez prezentu wiadomo jakim jest człowiekiem cwanym i przebiegłym

Gość godderdx
*który