Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damianos kasiastos

Kącik młodych włascicieli firm: ile srednio miesięcznie zarabiacie

Polecane posty

Gość damianos kasiastos

ile zarabiacie, ile macie lat, jakie wykształcenie i jaki jest profil waszej działalnosci i od jak dawna prowadzicie biznes? wpisujcie sie, ja pierwszy średnio 17 tys na czysto miesięcznie mam 32 lata, wyższe marketing i zarzadzanie, doradztwo w zarządzaniu spółkami, firme prowadze od roku

Gość Marzena 28 wwa
gratulacje, ja mam 28 lat, prowadzę salon fryzjerski od 4 lat, srednio na czysto mam 13 tys. miesięcznie, skonczylam szkołę fryzjerska w londynie,

Gość kaktus niedorostek
doradztwo w funduszach unijnych, wrocław, firma od 5 i pol roku, mam 36 lat, teraz srednio ok. 26 tys, ale kiedys bylo troche lepiej, skonczylem prawo na uniwerku w bstoku

Gość kazda mozna kupic
mam 27 lat, mam własny interes od 4 lat branża:kulinarna ukończyłem prawo.. jak widać nie poszedłem w tym kierunku zarabiam miesiecznie koło 30 tys. na czysto

Gość buahahahahah
buahahahahah jawne ściemy.. ten temat powinien zmienić nazwę na : moje marzenia... hahaha jestem pewny ze kazdu wpisujacy sie tu jest jakims leszczem, ktory albo jeszcze studiuje albo robi w magazynie za tysiac złoty:) moze ja sie dołącze, jestem szefem firmy NIKE srednio zarabiam 100 tys miesiecznie buahahahahha

Gość konstanty kalasanty
33 lata, warsztat samochodowy od 8 lat, technikum mech., ale tez sporowadzam auta z niemiec, handluję czesciami, srednio ma miesiac do 15 tys ale nie więcej

Gość to jaaaaaa teraz napisze
mieszkam zagranica w Niemczech mam 24 lata dokanczam kierunek psychologi dorabiam w domu , narazie jestem swierza na rynku , wlasna dzialalnosc otwieram za 2 miesiace :D:D teraz zarabiam - okolo 100 euro na miesiac :D moze sie wybije :P:D aha zajmuje sie daradztwem zyciowym :)

Gość to jaaaaaa teraz napisze
dokanczam - koncze kierunek * wladam jezykiem Niemieckim i Polskim :) mam nadzieje ze sie mi poszczesci ;)

Gość perowo
Minimum 60 tysiecy ale wiekszosc idzie na długi.

Gość buahahahahah
ja jestem szefem firmy microsoft i zarabiam okolo 10 milionów miesiecznie

No a mówią że kryzys :D Ciekawe dla czego tak zajebiście ciężko z tych świetnych firm ściągnąć należności.... Ciekawe dla czego tak się szczypią z decyzjami o koniecznych modernizacjach.... :D Wiem tu same rekiny biznesy się wpisały :D Najlepszy jest ten "srednio ma miesiac do 15 tys ale nie więcej" średnio ale nie więcej :D a wiesz chociaż co to średnia?

Gość kornel z wielkopolski
śmieszą mnie te zgryźliwe uwagi nieudaczników typu: haha, chyba w marzeniach, jawna ściema itd., denne to jest ja prowadze firmę prawie 3 lata, jestem prawnikiem, doradztwo korporacyjne przy naprawianiu firm, mam miesięcznie ok. 30 tys na czysto, czasem bywa więcej, ale bywa tez trochę mniej. Nie wiem co za szok z taką kwotą? gdzie tu ściema? co za mlony siedzą na tym forum. widocznie dla was jest to naprawde nigdy nie osiagalne. Ja gdy skonczylem studia i nie mogłem znaleźć pracy i to jkaiejkolwiek zalozylem firme. Nie wyobrazas sobie pracowac dla kogos, kto spija smietankę mi dając ochłapy, skoro na niego zapierdalam. Mnie te zarobki nie dziwią. Wielu moich znajomych ma firmy i zarabia o wiele wiecej ode mnie, ja przy nich jestem leszczem. Ale nie jestem chciwy,. wystarczy mi to co mam.

Gość eryk zwycieski Warszawa
ja rzadko sie na tym form udzielam,ale lubie je czytac. Wieskzosc ludzi tutaj to cieniasy, bez nadziei na lepsze życie, skamlące psy. NIe dyskutujcie z nimi to nie sa partnerzy do rozmowy. Notabene, ja tez prowadzę firmę,ale nie mam takiej kasy jak wy, mam 35 lat, firme prowadzę od 4 lat, skonczylem prawo, prowadzę firmę spedycyjną, moja żona sklep z używaną odzieżą ze spedycji mamy miesiecznie ok. 12 tys., ze sklepu najczescie ok. 9 tys, czasem kilkanascie.

Gość a w tak zwanym
międzyczasie przesiadujemy na kafeterii...:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość junkers piekny jak mlody bog
ja tez prowadze firme spedycyjną,ale w gdyni, nie mam tyle kasy, wiadomo to nie wwa, srednio na miesiac w lapie zostaje mi góra 10 tys, no ale firma jest nieduza wiec i kasa nie jest oszołamiajaca

Gość na uzywanej odziezy
można zarobić kilkanaście tysięcy? to po co ja dwa kierunki studiów kończyłam?

Gość do marzena- wawa
jaki kurs zrobilas w londynie?

z zawodu technik, firma istnieje 2 lata, zarobki dziele na pol ze wspolwlascicielem, bedzie moze z 5 kafla na lapke,łapki mam dwie :) wiek 26 niedlugo.Utrzymac sie na rynku to raczej kwestia pomysłowości i szczescia a nie ciezkiej pracy.Ciezko pracuja to pracownicy moi i odpowiednio do tego zarabiają.

kornel z wielkopolski Bardzo mnie ciekawi jak to wasze manie na czysto wygląda... Te firmy to za darmo pozakładaliście? Lokale urządziły się same? Owszem część firm dość tanio się zakłada ale już specjalistyczne trzeba dozbroić w koszmarnie drogi sprzęt ładować w szkolenia itd. itp. Jak bym nie prowadził od lat firmy to bym wierzył bez zastrzeżeń w te wasze średnie ale niestety albo jesteście farciarzami (albo jeszcze nie dopadło was spowolnienie) że tak od początku było świetnie albo nie umiecie liczyć albo koloryzujecie... No chyba że macie firmy które z założenia zajmują się lewymi interesami. Mam klientów liczonych w setkach i widzę jak mieli jak mają... Specyfika mojej pracy ma to do siebie że mam w wielu firmach styczność z dokumentami finansowymi firm i nieraz wiem więcej o ich finansach niż właściciele. Nieraz grzebie się hurtowo w danych finansowych firm. Więc ciekawostką jest że widzę tu same świetne wyniki.... A w realu jakoś tak cieniutko jest.... Teraz jest strasznie ciężko w wielu branżach firmy padają jedna po drugiej tylu pustych lokali nie było od lat... Ale może tu same rekiny siedzą :D Z tym że ponawiam pytanie dlaczego tych wielkich tak załamują faktury ode mnie? Prawnicy też kwiczą że nie ma ruchu i kasy.... A tak z podwórka firmy to liczyć średnią jest dość ciężko. Dzisiaj może mi wyjść świetna a jutro kupie dwa mierniki do sieci i 120000 idzie się paść :D i średnia już nie wygląda tak ładnie.... Ale skoro wasze firmy tyle zarabiają to nic tylko winszować :D Aż marzy się mieć takich klientów jak wy pewnie nie macie egzystencjalnych problemów czy kupić sprzęt dobry czy tani chłam :D Tylko pod którym kamieniem wy się chowacie :D I ciekawe dla czego jak przedstawiam tym wielkim krezusom biznesu ofertę to zaczynają się nerwowo uśmiechać a przecież chcieli mieć dobrze i porządnie :D. A kończy się tanio i byle by działało i jakoś znika im z ust nonszalancki uśmieszek który mieli jak mówiłem że to jest droga impreza porządny sprzęt.... A swoją drogą ciekawe ile leży u was na biurku niepopłaconych faktur..... :D Znam wielu takich co zarabiali świetnie przez wiele lat. A teraz są ciency jak dupa węża. Zachłyśnięci wielkim sukcesem nie przewidzieli że to może się skończyć. Chełpili się jak wy :D A teraz się proszą żeby było trochę taniej :D Bogacze jak "z koziej dupy trąba" i tyle...

Gość taa niedobra pupa
Mój facet pracował kiedyś w firmie komputerowej.... Ich szef zatrudniał kilkanaście osób łacznie. Sekretarce płacił 1000 zł - była po studiach, znała 4 języki. Miał jeszcze kilka osób - i płacił większości po 800 zł na umowę i 200 dawał do kieszeni... Tylko księgowa i dwóch handlowców zarabiali lepiej... Kiedyś wiara policzyła z księgową ile gość miał dochodu na mc. I po odliczeniu wszystkiego -= na czysto zarobił 300 tys. złotych. Było to kilka lat temu, i bezrobocie było wtedy większe... I nie każdego miesiąca miał takie dochody, bo było bardzo różnie... Ale gośc miał jeszcze energię, że jak pracownik prosił o 200 zł podwyżki, to udowadniał mu czepiajac sie wszystkiego, że nie zasługuje....

Gość kornel z wielkopolski
do mysliciel999 nie wiem co robisz,ze tak ci słabo idzie jesli jestes w czyms specjalistą - kryzys cie nie dotyczy, swiat toczy sie dalej ja kryzysu nie odczułem w ogole Dziwne te twoje teksty,ze trzeba pieniadze wlozyc w interes, zupelnie jakbym film "Ziemia obiecana", gdzie faccei zakładają fabrykę, kupują maszyny i zaciagają olbrzymie kredyty. Puknij się w głowe! gdzie ty żyjesz? Ja gdy zakładałem firmę zainwestowalem w nią 5 tys. zl, kupilem laptopa, rzutnik, wynająłem pokoj w biurze u znajomego, mały kącik, 2 tys. mialem na rozruch, metrialy reklamowe i opłaty. Od razu zacząłem zarabiac i to jak na pocztek niezle, bo w pierwsze 3 miesiace zarbilem ok. 15 tys, wazna jest wiedza, nmotywacja, energia, pomysl i dążenie do celu. Ja zaplanowalem firmę krok po kroku przez ponad 8 miesiecy.

Gość cuchnący bąk dziewicy
myśliciel ma pod gorke bo za duzo myśli

Gość śmierdziel autobósowy
niezlą kase robicie ja nie mam tyle handluje czesciami do maszyn rolniczych, ściagam je z białorusi i litwy. W najlpeszym miesiacu mam 12 tys,ale sa tez takie posuchy,ze mam ledwo 6 tys,

Gość taa niedobra pupa
No bo tak jest - tylko na własnej firmie można dobrze zarobić... Ale doradztwo - to wykorzystywał wiedzę prawniczą przecież - to nie dla każdego... Jestem tylko ciekawa, jak go studia do tego przygotowały bo tam zdobywa się wiedzę ogólną

Gość Lalalaaaa
Świetny topik w temacie "życie uczuciowe" :)))

Gość mnbmghjkryuj
a mnie najbardziej rozsmieszyla kobitka która na poczatku pisała że prowadzi salon fryzjerski i ma 13 tys.miesięcznie. Moze w salonie fryzjersko-kosmetycznym... ale tez mi sie w to wierzyc nie chce.

Gość taa niedobra pupa
więc jak gość nie miał nic do zaproponowania pracodawcy a tu BĘC, kupił laptopa i kosi kasę większości polakom niedostępną to są bajki dla naiwnych. Skoro miał skończone prawo to miał na pewno sporo do zaproponowania... Tylko skoro w samym Poznaniu co roku wypuszczają 2 tys, prawników, to nie dziwota, że nie ma dla nich stanowisk pracy... Ciekawe ile ty zarabiasz - bo z pewnością zszokowałeś pracodawcę swoimi umiejętnościami....

Gość piszcie
tyle ile wam sie nie marzy

kornel z wielkopolski A gdzie ja napisałem że mi źle cienko idzie? :D "jesli jestes w czyms specjalistą - kryzys cie nie dotyczy, swiat toczy sie dalej" No to skoro jesteś doradcą i takie masz poglądy to powinszować.... Bredzisz. Na rynku jest mniej pieniędzy i wszystkie firmy oszczędzają co za tym idzie ja muszę odczuć spadek. A przynajmniej silne spowolnienie wzrostu. "ja kryzysu nie odczułem w ogole" Jest spora szansa że odczujesz jak na rynku będzie dobra koniunktura bo wtedy nie będzie co naprawiać i ty nie będziesz potrzebny.... "Dziwne te twoje teksty,ze trzeba pieniadze wlozyc w interes" "Ja gdy zakładałem firmę zainwestowalem w nią 5 tys" Wiesz za 5 tyś to mogę sobie kupić zaledwie podstawowe narzędzia bo o wyposażeniu serwisu nie mówiąc o jakimkolwiek sklepie ie wspomnę. A gdzie towar? Kompletne minimum to 20-30k więc o czym ty piszesz? Masz pojęcie o dużym biznesie? O kosztach i potrzebach? Masz firmę z rodzaju aktówka i tani garnitur ale nie da się tak wiecznie... Zatrudnisz 4 osoby i musisz wyposażyć firmę w chociaż by biurka i krzesła żeby mieli na czym dupy posadzić do tego te 4 laptopy sieć oprogramowanie.... Wiem ty skoczysz do Saturna i kupisz za 1500 jakiś szajs niech się pracownik frustruje.... Chłopie wypisujesz farmazony że aż boli :D Wypożyczenie porządnego testera sieci na kilka dni będzie mnie kosztowało więcej niż ciebie cały budżet na założenie firmy :D Krezusie biznesu :D "taa niedobra pupa" Wiesz aż mnie rozwalił gromki śmiech z tymi 300k weź się dziewczyno zastanów bo przykro się czyta... Chyba ten twój facet nie wszystko wiedział... Popatrz sobie na wyniki finansowe największych dystrybutorów w branży a potem pisz takie farmazony.... Nową mitologie byście mogli napisać była by na pewno śmieszna :D

Gość 1100010100101
To może warto się zastanowić, na ile uczciwie handluje ten twój wujek:/