Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelcia77

studia podyplomowe po szkole policealnej

Polecane posty

Gość Ewelcia77

Hey Czy możecie mi powiedzieć czy można po szkole policealnej iść na studia podyplomowe????

Gość a byl ktos w ksiegowosci
nie mozna trzeba miec studia skonczone na pewno mgr a czy licencjat wystarczy to nie wiem

Gość dreamdream25
licencjat wystarczy. szkola policealna nie. jak sama nazwa wskazuje, studia podyplomowe mozna zaczac PO uzyskaniu dyplomu ukonczenia studiow wyzszych (niewazne, czy zawodowych, czy magisterskich).

Gość Ewelcia77
To w takim razie, gdzie mogę iść po szkole policealnej???

Gość po szkole policealnej
masz zawod, jak zdasz mature mozesz isc na studia lub dalej kontynuowac nauke w szkolach policealnych na innych kierunkach.

Gość gość
po szkole policealnej trzeba zapisać sie na studia I skończyć licencjata I potem na 2 letnie magisterskie I dopiero wtedy możesz się zapisać na studia podyplomowe. Ja właśnie jestem na pierwszym etapie, czyli zapisałam się do szkoły policealnej http://www.wzspgdynia.pl/ w Gdyni na kierunek higienistka stomatologiczna. Potem po skończonej 2 letniej edukacji chce iść na studia kierunkowe i pracować w zawodzie.

Gość gość
Do szkoły policealnej nie jest wymagana matura :) Więc to jest plus bo jeśli komuś podwinie się noga to zawsze może tam pójść :) A teraz jest tyle tych szkół - od groma. Można wybrać kierunek który będzie Cie interesował. Maksymalnie nauka w takich szkołach trwa 2 lata, więc to nie jest dużo a myślę, że mimo wszystko warto :) :D Fajną szkołą jest szkoła Delta Edukacja :)

Gość gość
Słyszałam o wielu szkołach jednak najbardziej przypadła mi do gustu Delta również ze względu na opinie różnych osób i z czytania różnych opinii na forach. Jeden kierunek w takiej szkole już mam technik organizacji reklamy, a teraz uczę się na kierunku technik weterynarii :)

Gość gość
Ja obecnie robię studium http://www.dental.szczecin.pl/ , kształcąc się na asystentkę stomatologiczną. Jak dla mnie poziom jest naprawdę fajny.

Gość gość
Ja chodzę do szkoły Delta Edukacja i jest faktycznie tak jak inni mówią. Same plusy widzę w tej szkole :) Polecam !

Gość KamilaMilecka
Ja akurat za rok kończę technika usług kosmetycznych i myślałam o jakiejś podyplomówce ale nie wiem czy się zdecydują. Na razie skończę te darmowe studia jakie robię w poznanskim Progresie :)

Gość gość
Nie masz matury? Przerwałeś edukację i nie wiesz co dalej? U nas możesz zdobyć zawód technika już w rok! CZESNE i WPISOWE 0 zł. Polecamy kierunki: administracja, BHP, Florysta, informatyka, kosmetyka i wiele innych. U nas rekrutacja trwa cały czas. Rozpoczynasz w lutym lub wrześniu ! Zapisz się do NOVA Centrum Edukacyjne ul.Dworcowa 39/1 Zielona Góra tel 683070678, 883070678 mail: zielonagora@nova.edu.pl lub zarejestruj się ON-LINE: www.nova.edu.pl Zapraszamy!

Gość gość
Nie masz matury? Przerwałeś edukację i nie wiesz co dalej? U nas możesz zdobyć zawód technika już w rok! CZESNE i WPISOWE 0 zł. Polecamy kierunki: administracja, BHP, Florysta, informatyka, kosmetyka i wiele innych. U nas rekrutacja trwa cały czas. Rozpoczynasz w lutym lub wrześniu ! Zapisz się do NOVA Centrum Edukacyjne ul.Dworcowa 39/1 Zielona Góra tel 683070678, 883070678 mail: zielonagora@nova.edu.pl lub zarejestruj się ON-LINE: www.nova.edu.pl Zapraszamy!