Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ROPUCHA ŻABOLINA

WYKRZYCZ TO ! TERAZ MASZ OKAZJE TU I TERAZ!!!

Polecane posty

Gość ROPUCHA ŻABOLINA

Po prostu napisz to, wykrzycz, wyduś to co leży Ci na wątrobie. Na pewno jakoś w pewnym stopniu ulży. A może ta osoba o której mowa to przeczyta :) A niech czyta niech zna prawde !!!!! :D To ja bede pierwsza. Ty pieprzony egoisto !!! Mam Cie juz serdecznie dosc. Myslisz tylko o swojej d**ie. Nie interesuja Cie moje problemy, moje zle samopoczucie. Odzywasz sie tylko wtedy kiedy chcesz aby przyjechala na noc ! Wiadomo czemu !!! Ehhhhhh !!!!!!!!!!!!!

Gość zallllllllllllllllllllllll
ulzylo? chyba nie :D

Gość do dupisty
TY DUPKU OBYŚ MIAŁ WRZODY I Żygał cały dzień z bólu po mojej stracie :D

Gość no to może ja...
M. -> Ty szmato. Zajmij się swoim życiem, a nie swoim byłym facetem, a moim obecnym. Po co mu mieszasz w tej głowie? Co z tego, że jesteś w jego typie? MIałaś już swoją szanse ale zmarnowałaś ją. Nikt CIe nie chce to z powortem robisz wszystko by on do Ciebhie wrocil ???????????

Gość no to może ja...
M. Znajdz se inny cel niz mojego chlopaka !!! Nie zabieraj mi mojego szczescia !

Gość wszystko sie zmienia wszystko
krzycze!!! spojrzeniem oddechem ale glosu wydac usta nie potrafia:( odejdz i pozwol mi zyc

Życie jest tak pojebane, że kurna mać niby chce kupić 2 rzeczy na allegro a tu kurwa miało być, że jedną ! Iiii do cholery dlaczego Pani Br. narzuca się mojemu facetowi? ! On jest mój i nigdy na nią nie spojrzał a ona to kurna dupe wystawia i myśli, że on na nią poleci. A tu guzik !! Mam ochote rozwalić jej łep o asfalt, pustej dziwce !

Gość wszystko sie zmienia wszystko
bobieto nade mna:O zal mi ciebie skoro o innej piszesz szmata:O:O

Puszek nie poszedł do wojska! on zdechł!!!!!! :( :p

Gość ja tez dołączam
T. ty dupku!!! myslisz ze ja bede na ciebie czekac az sobie łaskawie o mnie przypomnisz?? tak bez slowa zniszczyc nasza przyjazn i nie tylko... zbyt dlugo to trwa... milczenie mowi samo za siebie... mam dosc czekania na twoj krok!! zycze ci zebys znalazl sobie kogos z taka cierpliwościa jaka ja miałam. MIAŁAM!! już nie czekam...

Gość aha i ach
Pierdolę te niesprawiedliwosc świata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość 87fjvt7yr6e
tak tak ten w lustrze

Gość kurde nooooooo. . . . .
Nie mogę coś schudnąć, a widze , że moje uda i tylek strasznie sie ostatnio rozlozsly..... Uwielbiam slodycze i biore tabsy antykonpecyjne. Chyba nigdy nie dam rady SCHUDNAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość smerfetka tu i teraz
a ja chce zmienic swoje zycie, obudzic sie z tego letargu i nie moge!! czuje sie do niczego, czekaja na mnie wazne rzeczy a ja odkladam ich realizacje i odkladam kuzwa no!!!!! a Ty palancie ktory siedzisz w mojej glowie spadaj raz na zawsze!!!!!

Gość to ja też w takim razie...
Spieprzajcie zbędne kilogramy, mam was dość!!! Spieprzaj głupku jeden, raz na zawsze, nie baw się wciąż ze mną w kotka i myszkę!!! Chce mieć w końcu kogoś, kogoś wartościowego, na kogo zasłużyłam!!! Chce zmienić swoje życie i przestać być taka beznadziejna w niektórych sprawach!!! :D

Gość pepsikola
chce sie stad wyprowadzic, zaczac noew zycie z dala od was, moze wtedy mnie docenicie!!! a ciebie nie chce kochać, bo próbujesz mnie zmienić, zrobić kimś, kim nie jestem, nie byłam i nigdy nie będę!!!! chce zebys kiedys, kiedy zmienie swoje życie, stanę się pewna siebie, żałował wszystkiego co mi zrobiłeś. tak w ogóle to nienawidze swojego życia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość majka ty glupia kur.wo
odwal sie od mojego faceta i przestan udawac taka wspaniala przyjaciolke !!!!!! bylas z nim, puscilas sie zostawil sie to sie pogodz z tym A NIE wpieprzaj sie w nasze zycie po chamsku (z checia dalabym ci w morde)

Gość juy7ttdjhikj

Gość KOCHAM CIĘ DO CHOLERY !!!!!!!!

Gość zdradzam i nie mam wyrzutów!

Gość zdradzam i nie mam wyrzutów!
CHOLERA!!!!

Gość KOCHAM CIĘ DO CHOLERY !!!!!!!!
I nigdy Cie nie zdradziłam!!!!!!!!!!! nawiązując do przedmówcy :-o

cz n m...I tak nie mogę Cie zatrzymać... Leć do szybkiego!! I pogadaj z nim znowu jak z dobrym znajomym... W końcu tyle dla Ciebie zrobił i tak bardzo Ci pomógł. Ja tego nie zrobiłem, bo po prostu do mnie nie przyszłaś z kłopotem. A myślałem, że coś jednak dla Ciebie znaczę.... Teraz WYP...ALAJ do tego swojego super samca!! P.S. Przecież to normalne, że 40sto letnia kobieta daje dupy 20kilku latkom, nie?? To zabawa tylko taka..:D:D:D:D

Gość jokkoo
Ty pieprzony egoisto, snobie i zaborczy palancie nawet nie wiesz jak bardzo cie nienawidzę i jak bardzo chce żebyś zniknął z mojego zycia. Tylko złość i nadzieja że kiedyś cie przy mnie nie będzie utrzymuje mnie na powierzchni i daje siłę by żyć.

Gość krzycze ale Ty nie slyszysz
kocham Cie i dlatego potrzebuje ...

Nie chce żebyś mi cokolwiek i kiedykolwiek narzucał.Kocham Cię i nie potrafie bez ciebie zyć chodź nie raz mam już cię cholernie dość!!!!!!!!!Ciebie i tych twoich pieprzonych zasad!!!!!!

Gość ja chce spokoju z powrotem!!!
wyrzucic tego palanta z glowy,niech wraca do swojej, niech wypierdala z mojego myslenia, chce byc wolna znow!