Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ROPUCHA ŻABOLINA

WYKRZYCZ TO ! TERAZ MASZ OKAZJE TU I TERAZ!!!

Polecane posty

Gość mi sie wszystkie moje plany po
posypaly bo wykladowca zmienil termin egzaminu. Pod koniec stycznia mialam wyjechac zagranice, spotkac sie z chlopakiem (niewidzielismy sie od pazdziernika) a tu sie wczoraj okazalo ze ten facio zmienil termin egzamiu ktory mial byc pod koniec lutego:( i dupa z mojego wyjazdu. Obys chuju wdepnal w lego na bosaka!!!!!!!! :(

Gość konie na betonie
hehe..półtora roku później:D

Gość czasem trzeba
wrzasnac znowu

Gość wannika
teraz ja: i co suczyska ,niby mial mnie moj facet rzucic po dwoch tygodniach i co ??? NADAL Z NIM JESTEM os siedmiu lat i co zatkalo was krowa....a wiecie co jest najlepsze ,ze jestesmy zaj..... szczesliwi, a tak nagadywaliscie na mnie ,ze on za stary ,ze on mnie zdradzi itd. i co ...gowno hehe :) obie grube teraz jestescie ,jedna mezusia w pace ma i dziecko niema za co utrzymac, a druga gruba beczka ochajtala sie z facete ktory ja ciagle zdradza.....haha ten sie smieje ,kto sie smieje ostatni:) wiedzialam ze nadejdzie ten dzien w ktorym ja bede gora :)

Gość Cieszę się ogromnie bo
Zdałam prawo jazdy :D zero błędów, to było moje drugie podejście :)

Gość vibiowi
Kur*a! Jak mnie wszystko wk*rwia, niech to du*pa ścisnie! Czemu te kobiety są takie, czemy to facet zawsze musi się starać i zabiegać o to by było dobrze. Co wy kur*a macie zakaz zabiegania o faceta i wykonywania pewnych czynności ułatwiających życie obojga partnerów. Do tego to życie jest takie pieprznię*e. Niech to piorun strzeli!

Gość a mnie wkuwia
że na mikołaja niczego nie dostałam😭

Gość gość
mam w dupie ten z****** rzyg g****a o nazwie kościół a w szczególności w niedziele.Pluje tym sraczem do kibla a nawet i rynsztoka w dupie to mam że jutro ta zasrana policyjna w d**e przez lucypera rąbana zaraza o nazwie niedziela chuj mnie to obchodzi w dupie mam ten z****** policyjny zapluty gównem wymiotny sracz o nazwie kościół w dupie mam to gówno policyjne może mnie serdecznie z papieżem dziś w nocy w d**e pocałować ten pierodlony w d**e pierdel szatana rzygam na to chujostwo pierodlone nie pójde tam jutro moja sprawa czy bede palił d**e w piekle czy też i nie moja sprawa niczyja inna...predzej oddam ja hołd lucyperowi aniżeli tym szmatom w sukienkach te d***** p********e przez chuja diabła a nawet i lucypera serdecznie w d**e rzygam wami do rynsztoka do watykanu s******lajcie z****** p********y w d**e watykan rzygam tym gównem i tą zasraną nic nie wartą niedzielą też aaa!!!! jak ja tego g****a p**********o w d**e nienawidze jak ja nienawidze....

Gość gość
kościół to gówno ustanowione przez lucypera.rzygam niedzielą rzygam kościołem ubieraniem sie jak pajac do burdelu tego d****arskiego predzej oddam ja hołd lucyperowi aniżeli tym wstrtnym i obrzydliwym klechom chuj wam w d**e d***** j****e aaa!!!!!.Predzej was zatłuke młotkiem na rozchlapciałe gówno wy śmieci p********e aniżeli tam ja jutro do was pójde sami sie módlcie do tego waszego fikcyjnego boga co mnie z niebem serdecznie w d**e może pocałować to z****** rąbane w o***t dziadisko niebiańskie niech s*******a palić swe plugawe policyjno-dozorcze dupsko w piekle aaaa!!!!!

Gość gość
9:07 - twój krzyk du/py nie urywa. jest za to świadectwem twojej kultury osobistej. w necie można wszystko, a tak naprawdę współczuję słownictwa, patologia! :P

Gość gość
A chüj wam w d**e i dajcie mi święty spokój.