Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga0077a

Czy związek ze starszym ma sens?

Polecane posty

Gość nikotyna
Kusza -> BABCIU !!! :P

Gość irysówka
18 lat różnicy to bardzo dużo, prawie pokolenie. Za stary jest dla ciebie. W tym wieku ma sie swoje przyzwyczajenia i różne nawyki. Z czasem to bedzie denerwować. Ja bym sie rozstała.

Gość głupie jesteście
te, co tak myślą, że ma. Nie ma, nie ma , nie ma. Kiedy wy młode to pojmiecie. Jesteście młode, ładne, czemu chcecie żeby wykorzystywał was jakis obleśny staruch, który może być waszym ojcem. Bo ma kasę? Na to lecicie? To porażka jak dziewczyna myśli, że jest w super związku i kłamie sama sobie, że to takie super. Guzik prawda, stary cwany cap będzie zwodził, że się rozwiedzie, bo przeważnie ma taki żonę i dzieci. Rodziny im rozbijacie, pchacie się starym capom do łóżka i jeszcze się cieszycie, że was wyrucha i potem zostawi. No czasem jest odwrotnie.

Gość Aga0077a
Znamy sie już Z rok przychodził do mnie do pracy cały czas a z pół roku temu zaprosił na kawę i tak to sie zaczęło miedzy nami

Gość Aga0077a
Ale ja nie zaliczam sie do tych co lecą na kasę.on nie zarabia bardzo dużo ,dla mnie liczy sie jego charakter i osobowość.a teraz chociaż ma 40 to wygląda o wiele młodziej tak na około 30

Gość Aga0077a
Odpowiadam na pytanie. On ma kilka wad-pali czasami papierosy,i przeklina ale to chyba jak każdy facet:-)

Gość viggga
Nie skreslaj go przez wiek jak Ci radza,? ale zasanow sie czy z tym czlowiekiem chcesz spedzic zycie,mie dzieci...i czy dobrze go znasz z charakteru ?