Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciernistykrzew

jakk podstępnie zajść w ciążę???????

Polecane posty

Gość Być może nawet Twój plan się
powiedzie. I co z tego? Facet do tego stopnia nie chce dziecka, że w sytuacji gdy 'brałaś' pigułki założył gumkę. Sądzisz, że nie sprawdza po seksie, czy gumka jest cała? :O W tej sytuacji pewnie stwierdzi, że dziecko nie jest jego

Gość marzenamarzyomarcu
nie masz czasu dla faceta a chcesz miec dziecko? to ty głupia jakas jestes? dziecko to podwójne zycie! musisz sie ubrac + dziecko ubrac, wysikac sie+ przewinąc dziecko, zjesc+nakarmic dziecko i cala lista innych rzeczy. Przez pierwsze 4 lata musisz non stop siedziec przy dziecku,zeby wszystko mu tlumaczyc i uczuc go zeby wyrósł na mądrego człowieka. A mzoe masz zamiar urodzic i po 3 tyg.wrócic do pracy a dziecko niech sobie mowi do niani mama, bo ty jestes przeciez karierowiczką... Nie ma sie czasu to sie dziecka nie planuje. To ogromne poswiecenie i odpowiedzialnosc! ze nie wspomne o tym,ze bedziesz musiala zrezygnowac z wyjsc do znajomych, imprez, spotkan,koncertow itd. mowi sie łatwo,gorzej wykonac. a czy ty wogóle o tym wszystkim masz odrobine pojęcia?

Gość ja zrobiłam tak
od razu uprzedzam ,że z mężem. Miał opory ,że jeszcze nie ,a teraz jest szczęśliwym ojcem dwulatka. Kupiłam prezerwatywy o różnych smakach , barwach, wypustkach. Wszystkie pożądnie podziurawiłam. Gra wstępna, lodzik, pokazałam mu jakie ubranko chce założyć itd. Po 3miesiącach niespodzianka. Jestem w ciąży. Dodam ,że ściągałam mu prezerwatywe( mówiąć ,że mnie podnieca jego bezbronny ogierek)a faktycznie sprytnym ruchem pakowałam sobie do małej. Kochaliśmy się bardzo często.

Gość pro-angel
kornalekowa mamooo Kochałaś kiedyś kogoś tak bardzo, że poszłabyś za nim na koniec świata? Albo czy ktoś ciebie kochał tak mocno, że dzień bez ujrzenia Twojej twarzy był dla niego dniem straconym? Bo ja tak. I nadal kocham. I jestem kochana. Człowiek o, którym piszę to moja PIERWSZA miłość. Moja jedyna miłość. Mój mąż i ojciec moich dzieci. Dzieci spłodzonych z miłości. Za obopólną zgodą i radością. Nie po cichaczu, strzykawką, w kiblu!

Gość mozesz probowac ale...
gorzej, nie tylko panna do sexu ale taka z ktora on nie cche zakladac rodziny po prostu. Jaby chcial to by sie na tyle sposob nie zabezpieczal, proste ;)

Eh kobiety tylko wyzywać potraficie.... Dla ciekawskich mam 28. Mój facet zakłąda prezerwatywę bo ja mu każę, bo poetem chcę wykorzystać ten materiał biologiczny, czesto nie stosujemy żadnego zabezpieczenia tylko po prostu on wychodzi ze mnie przed wytryskiem, raz gdy miałam okres nie wyszedł wcale tylko wytrysnął w środku, więc tak do końca to nie jest tak że on uważa podwójnie...

Gość kornelkowa mamaaa
pro -angel "Dzieci spłodzonych z miłości. Za obopólną zgodą i radością. Nie po cichaczu, strzykawką, w kiblu!" a do mnie tes słowa, jakas aluzja czy moze mnie wzeok myli co panienko?

Gość kornelkowa mamaaa
28 to juz czas najwyzszy i tak ci sporo at juz uciekło, dzieci beda mialy 20 a ty dalej sobie nie odpoczniesz bo bedziesz je mialana garnuszku. działaj szybko wiec bo wiek juz starawy masz.

"Ostatnio powiedziałam że biorę tabletki anty, nawet mu pokazałam opakowanie ( koleżanka mi pożyczyła swoje ) a on itak wyszedł przed wytryskiem i d**a blada"- Taaak, to ewidentnie zachowanie faceta, który skrycie marzy o dziecku :O

Dobra laski teraz to już mnie wasze pie..pszenie z równowagi wyprowadziło. nie znacie ani mnie ani mojego faceta więc nie macie prawa mówić kim ja dla niego jestem. Jestem jego jedyną partnerką sexualna i jestem tego pewna. Mało tego on czuje do mnie dużo tylko nie potrafi tego wyrazić, ale bywają dni kiedy po prostu wiem, że gdyby nic nie czuł nie byłoby tak jak jest. Poza tym ja nie chcę ślubów ani żadnych tam przysięg na całe życie. Kocham go i chcę z nim byc po prostu.... I nie potrzebuję widywać się z nim codziennie i mówic sobie czułych słówek typu : jesteś najpiękniejsza itp.bzdury....to tylko słowa

Gość pro-angel
"Panienki" to sobie poszukaj w rodzinie. Nie zniżę się do Twojego poziomu! Możesz bić pianę, obrażać i próbować robić ze mnie dziwkę. Spływa to po mnie jak po kaczce. Już Ci nie odpiszę. Żegnam!

ja znam taki przypadek że dziewczyna policzyłam swoje dni płodne mniej wiecej w tym czasie udawała że dostała okres a w okres wiadomo można iść na całość więc go namówiła na sex w ciotę [której tak na prawdę nie miała] miała oczywiście założoną podpaskę pomalowaną lekko farbką czerwoną na dowód że ma ciotę jednak i ten jej się spuszczał nic nie świadomy do środka całe 2-3 dni BAŚKA MA DZIŚ 11 LAT ale oni nie są razem

Gość kornelkowa mamaaa
no patrzcie pro-angel jakze uznawana tu usoba juz mi nie odpisze :) normalnie łzy rozpaczy cisną mi sie do oczu :D co za idiotka :D

A poza tym to ja rozpoczynając temat nie pytałam co sądzicie na mój temat tylko jakie znacie sposoby więc chyba ktoś tu ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Pierwsza klasa podstawówki sie kłania.

Gość kkkasaass
ja wiem!!! ZROB MU LODA, POTEM MYK DO ŁAZIENKI, SPERMA Z BUZI NA RĄCZKE, A POTEM JUZ WIESZ :p

Gość no sorrki ale...
kornelkowa aco ty zes sie tak przyjebala do tej pro-angeil co? fajna babeczka jest.

Oki reasumując to nie dowiedziałam się niczego od was czego bym wcześniej nie wymyśliła :( Może ktoś mi jeszcze coś ciekawego podpowie.............. Tylko bładam nie krytykujcie mnie już....

Gość kornelkowa mamaaa
tak wiem ze ejstes fajna babeczka :)

hehehe będę biegła ze spermą w ustach do łazienki :( A nie słyszałaś o tym że ślina ma kwaśne ph i zabija plemniki. Poza tym jak to by wyglądalo jakbym pobiegła szybko do wc z ustami pełnymi spermy. Jeszcze by pomyślal że pędzę zwymiotować :( Nie ten pomysł odpada....

Ja mam niezawodny sposób- porozmawiać z nim i wytłumaczyć, że chcesz mieć z nim dziecko. Pewnie się nie spodoba?

Gość no sorrki ale...
to chyba normalne z emoze ci sie chciec zygnąc sperma, ja np tak mam wiec u mnie spuszczanie sie do buzi odpada ;/

Gość no sorrki ale...
dlaczego nie mozesz??

A co w tym złego!! JA lubię smak spermy w swoich ustach :) i nie uważam to za coś obrzydliwego......Sperma jest fuj a penis nie jest fuj ???????

CAMPARI : Ale jak mam to zrobić żeby on nie zobaczył że zbieram ręką spermę z brzucha? Poza tym on mnie często wyciera chusteczką jak mi się spuści na brzuszek....