Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaraczejkk

Czy przeciwieństwa rzeczywiscie sie przyciagaja? Co myslicie?

Polecane posty

Gość szaraczejkk

?

Gość siostrzyczka zyczliwa
tak przyciagaja sie, ale wytrzymac juz raczej im ciezko razem.

Cóś w tym jest. Z moich doświadczeń - kiedy zaprzyjaźniałam się z kimś bardzo do mnie podobnym, niż z tego nie wychodziło. Natomiast osoba, która okazała się być prawdziwym przyjacielem, jest zupełnie ode mnie inna. Ja i mój mąż to też zupełnie dwa światy.

Gość ja dzis pomaranczowa
No ja sie przyciagam z takim jednym przeciwienstwem.. zadne z nas nie widzi plaszczyzny porozumienia na dluzej mimo, ze przepadamy za soba totalnie.... :(

Gość no nie bardzo...
mały gruby chłopak i wysoka chuda dziewczyna, widział ktos kiedyś? albo blondynka ze Szwecji i murzyn z Mozambiku

Małych grubych chłopaków z wysokimi szczupłymi dziewczynami znam wiele :P Oj przyciągają się :) Ja i mój narzeczony też bardzo się od siebie różnimy. Ja grzeczna, on mniej.

Gość elblagujss
A wysoki chlopak z malenka kobietka? Gracz pilki siatkowej i dziewczyna nie potrafiaca odbic pilki? To chyba zalezy w jakiej kwestii hehe

Gość Nununu01
Tak, przyciągają się. Sama jestem w takim związku- on zwariowany, imprezowicz, wygadany i śmiały do wszystkiego, ja- cicha, grzeczna, wrażliwa, nieśmiała.

Gość Nie przyciągają sie bo
nie pasują do siebie. Związek musi sie opierać na zgodności charakterów. W przeciwnym razie rozmowa nie będzie się między nimi kleić, będą mieć odmienne zdania i przez to siebie wzajemnie nie rozumieć. To będzie prowadzić do kłótni między nimi i może tak się zdarzyć że partner powie swojej partnerce lub na odwrót "głupio mówisz". W związku powinno się nadawać na tych samych falach. Słyszałam o przyczynie jednego rozwodu (choć myśle że była to też przyczyna nie jednego rozwodu) - była to niezgodność charakterów.

Gość to zalezy co kto lubi
przeciwieństwa mogą sprawiać że partnerzy sie wzajemnie uzupełniają...lub jedynie że po kilku latach znajomości nie mogą zniść wzajemnie przywar partnera.... mój mąż to moje przeciwieństwo: on rozrywkowy, towarzyski, buja głową w chmurach ja domatorka, nie lubię zmian i lubię wszystko planować wytrzymujemy ze sobą bo on mnie rozkręca do zabawy a ja sprowadzam go na ziemię gdy za bardzo fantazjuje, pilnuję też przyziemnych dupereli, o których o nigdzy nie pamięta

Gość Nie przyciągają sie bo
Ale jak w związku partnerzy mają odmienne poglądy to związek nie przetrwa.