Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solansz

POLITYKA/REAKTYWACJA KACZEK/

Polecane posty

Witam. Jarek odczekał, pochował Natalii-Świat i ogłosił, że kandyduje. Już miał mocne wejście, a pewnie niejedno jeszcze szczeknięcie nastąpi.

A poza tym to niestety nie mam na kogo głosować. Znów wybor będzie, żeby tego nie wybrali.

obywatel z tym agresorem to bardziej musisz się rozkręcić :classic_cool: Shatyn pis nie zniknie tak z dnia na dzień i może to lepiej, pomyśl sobie jak było by nudno wtedy :D a poza tym potrzebny jest ktos kto ma inne zdanie i inne racje. Inaczej faktycznie skończyło by się zalizaniem na śmierc a tak być nie może.

Gość wyborcza jest be..
20:55 [zgłoś do usunięcia] Shatyn (Shatyn@chello.pl) Odpuśc sobie 'Alicję" Obywatelu... To taka wawcia... i to sie nazywa, ze jestesci tolerancyjni. obywatel nie moge byc ksiedzem, bo jestem kobieta.. ale na pewno bym wawcie rozgrzeszyla. a po tym co czytam na tej stronie, to sami robicie podział...

tak wyborcza ma racje z góry kazdego kto nie jest za pisem traktujecie " brzydko" nie ładnie Panowie . Uważam że rzeczowa dyskusja powinna wygląd inaczej niz te teksty "ignor, moher itp"

wyborcza jest be.. --->>> nie odpowiedziałaś na moje pytanie jak byś mnie traktowała gdybym cię tak brzydko nazwał .... w ogóle nie udzielasz odpowiedzi na pytania .... ale cóż powodzenia , chyba się nie dogadamy :-( XSCAPE SCREAM PRIVACE ---->>>>>> " Uważam że rzeczowa dyskusja powinna wygląd inaczej niz te teksty "ignor, moher itp" " IGNOR wobe wawci i 2 innych osób . Z powodów o których pisałem . Nie mogę prowadzić dyskusji z kimś kto mnie notorycznie obraża , a TY ?

Wyciagacie jakieś absurdalne wnioski . Mogę rozmawiać ze zwolennikiem PISU dopóki dopóty mnie nie obraża i nie pisze totalnych bzdur :-) więc łaskawie proszę mnie tak nie oceniać bo to fałszywa ocena i niezgodna z prawdą :-) z góry dziękuje

IGNOR to skrajny przypadek i stosuję go w skrajnych przypadkach... więcej nie zamierzam się tłumaczyć albowiem wiem co piszę , jak piszę , znam swoje posty i nie mam nic do osób mających odmienne zdanie dopóki rozmawiamy na poziomie , ale jak mi wyjedzie z tekstem że JA to Shatyn to wybaczcie ale to dla mnie oszołom

mnie tez czasem ktoś wkurzy obrazi ale ja ładnie się odwdzięczam po czym zapominam o sprawie. Nie lubie w nieskończonośc drzec kotów póżniej bedzie jak z Wałęsą - " 77 razy wybaczam" poza tym lepiej zapobiegac niz leczyc, ewentualnie dajcie sobie po gebie i bedzie :classic_cool:

Nie wiem jak Obywatel ale ja... "Nie rozmawiam z : Maaagdaleka Alicja z krainy Tusk wawcia_powraca2 ----->> TAK otulona_snem -------> TAK smok ---------> TAK Gienek tusk resztę za słabo znam , ale dodłbym Myrevina za obrażanie mojej matki :-O

Gość wyborcza jest be..
Shatyn --->>> odpuszczę chyba juz sam zauważyłem że moherem zajechało ( ostrzegałem że włączam agresora ) a czym niby alicja cie obraziła..?? obywatel, jakbys mnie obraził tak jak piszesz, to bym tez po Tobie pojechała...

Gość wyborcza jest be..
21:04 [zgłoś do usunięcia] Shatyn (Shatyn@chello.pl) "i to sie nazywa, ze jestesci tolerancyjni." Nie masz racji... Owa Alicja to osoba mi znana (na szczęście dla niej nie osobiscie) i jej chamskie zagrywki też mi sa znane... Shatyn, ale po co sygnalizujesz obywatelowi kogo ma sobie odpuszczac, to jest chore i jak sie z wami dogadywac?? :O

Teoria że forum dopuszcza agresywne wypowiedzi jest tylko czesciowo prawdziwa , albowiem nawet forum powinno rządzic się cywilizowanymi prawami XSCAPE SCREAM PRIVACE --->>>> my nawracamy do tego tematu bo jakoś nie idzie ciebie przekonać że podłość nalezy nazywać po imieniu a nie relatywizować

" Shatyn, ale po co sygnalizujesz obywatelowi kogo ma sobie odpuszczac, to jest chore i jak sie z wami dogadywac?? " To prawda ale shatyn jedynie sugeruje mając na uwadze swoje doświadczenia ale FAKT : Shatyn pozwól że sam poznam smak pisania z pewnymi osobami :D :D

Gość wyborcza jest be..
obywatel, dlatego Shatyn jest "prowokujacy" i Ty niestety jakos dajesz sie mu "prowadzic"

ujjjjj, a tak się zarzekał, że nie będzie obrażał.... jak się z nim ściełam....

nikomu się nie daję prowadzić :D :D mogę się co najwyżej zasugerować albowiem wiem co przeszedł shatyn z paroma osobami tutaj ale ostatecznie decyduje moja własna ocena i jeśli jest zbieżna z oceną shatyna to wychodzi jak wychodzi ale zbiezna być nie musi

wiesz może to dlatego że mam dystans do siebie do forum i do ludzi stąd i nie biorę wszystkiego na poważnie. Ale fakt jak ktos mnie wkoorwi to wtedy oddam z tym że ja nie umiem długo się gniewać :D

Gość wyborcza jest be..
no szkoda obywatel, ze nie miales okazji poczytac kaczki na taczki i kaczki z taczki... moze mialbys inne zdanie co do niektórych osób...a tak zostało Ci to, ze sugeruje Ci tylko Shatyn...