Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solansz

POLITYKA/REAKTYWACJA KACZEK/

Polecane posty

" Razi bardziej to pierwsze, obywatelu. " Potem dał mi wykład że to nie ma nic wspólnego z moją matką , a niejaka otulona snem mu w tym przyklaskiwała . No to pojechałem mu od pijaków :D za co mi się dostało od pomarańcz

A taki był raz poirytowany, jak sobie dyskutowaliśmy pewnego razu. No cóż.... Póki co ja na dzień dzisiejszy biadolę, że nie mam na kogo głosować. 22, a żaden mi "politycznie" bliski.

" no szkoda obywatel, ze nie miales okazji poczytac kaczki na taczki i kaczki z taczki... moze mialbys inne zdanie co do niektórych osób...a tak zostało Ci to, ze sugeruje Ci tylko Shatyn... " Bzdury piszesz :d mam własną ocenę więc nie tylko sugestie shatyna a na Kaczki na taczki pisałem :D umówmy się nie podsumowuj już mojej osoby bo robię się drażliwy :D piszesz po prostu bzdury na mój temat. przepraszam za szczerość

Gość wyborcza jest be..
no tak Cie odbieram obywatelu...

Ale kaczki naprawdę czasem były ciekawe, choć dla niektórych na pewno kontrowersyjne czy nawet niestrawne, jeśli każde słowo wodza traktowano jako sacrum

Gość wyborcza jest be..
np on wawa....

Gość wyborcza jest be..
jestem pod wrazeniem Twojej łaskawosci...

Widzisz, mi nie chodzi o towarzystwo, którym się otaczają, ale o meritum, czyli wizje, poglądy i wartości... A swoją drogą dziś na kawie z moim kolegą tworzyliśmy zręby dowcipów o kocie Aliku. Mimo że lubię koty jako takie, choć mam na nie nieziemską alergię.

Gość wyborcza jest be..
wole kota niz bronka...

Obywatelu, na wszystko przyjdzie czas;) Póki co na razie biadolę, że ni ma mojego "politycznego oblubieńca".

Gość wyborcza jest be..
obywatel , wyluzuj juz z tym, w koncu jestes facetem czy nie..

anouk oczywiscie masz racje dlatego dawno to wykluczyłam i decyzje tutaj juz raczej pozostawialam otoczeniu, bo ani jeden ani drugi niczym innym popisac się już nie może a jak widac nawet z otoczeniem maja na bakier. :D

Nie, to weberowski typ idealny. Nie ma na razie takiego. Uwzględniając moje zapatrywania zdroworozsądkowe, ekonomiczne, społeczne i ideologiczne, a także ekologiczne...sporo wody uplynie w Wiśle, jak się takowy pojawi w PL.

Gość wyborcza jest be..
bo nazwij go tak samo. a nie przezywasz...

Gość Levotyroxyna
Shatyn napisał"zrobi się miejsce dla porządnej lewicy i liberałów":O Boshe..... Shatyn. Ty nie udajesz.....ty naprawdę w to wierzysz......:O Kolejne aeqilibrium na scenie politycznej. Ludzie o mentalności sklepikarza-pseudoliberałowie i coś czego nie można inaczej nazwać jak trup sld który wyszedł z szafy jak to ujął onegdaj prof Bugaj.(tyle że bez betonu starego bo się rozkruszył)i to jest ta alternatywa.

wyborcza jest be.. bo nazwij go tak samo. a nie przezywasz... Droga koleżanko nazwałem :D mam szukać tego postu ? Ja nie przeżywam tylko jakoś TY nie potrafisz uznać faceta za GNOJa więc ci od godziny tłumaczę .... niczego nie przeżywam skąd w ogóle wiesz jaki jest stan moich emocji ? żal.pl :-O

O, ja mogłabym na przykład na Zdrojewskiego, bo go bardzo cenię i szanuję. Mimo że nie moja opcja polityczna i Tusk wyciął go z MON-u. Ale facet jest z dystansem, rozsądkiem i wielką kulturą osobistą. I parę innych cech.... Na dodatek potrafi mieć wizje. Z obecnych wolałabym już, żeby PO go wystawiło. Nie miałabym wówczas takiego dylematu.