Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solansz

POLITYKA/REAKTYWACJA KACZEK/

Polecane posty

Gość echja Ty nie polemizuj z
tłukami, bo to że maja inne zdanie ok i do zaakceptowania ale np " opóźnionej " bardzo często zdarza się przeczytać tekst i go nie zrozumiec, po czym gwiazda odnosi się do tylko jednego zdania z calej dyskusji badz posta więc sama rozumiesz że dyskusja z takim imbecylem nie jest na miejscu. Ty jej ładnie wszystko napiszesz a ona i tak nie zrozumie. To jest niezwykle ciężki przypadek skrajnego debilizmu wiec musisz go unikac bo to ponoć zaraźliwe!

Gość Jaki Jar jest uczuciowy
to widać wyraźnie Całe nieszczęście spłynnęło po nim jak woda z kaczki Liczy się władza dla niego, a nie jakieś tam uczucia

a co miał niby jarosław robic ? Mial sobie włosy z głowy wyrywac ? Kazdy tragedie po swojemu przezywa. To dla niego na pewno duza strata wiec tutaj akurat nie powinnismy go oceniac. Moim zdaniem facet w ciagu 4 dni postarzał sie o jakies 5 lat :( szkoda mi go jako człowieka bardzo ale prezydentem to on raczej dobrym nie bedzie.

shatyn - ty weź sie zastanów nad soba proszę :)

Niejaki Jarosław K. przed oczami ma tylko "wadze". On nie mpotrafi chyba myślec o czyms innym. Otoczenie dworem, ochrona, itp to jest to co niejakiego rajcuje. Chyba wtedy czuje sie wiekszy. buahaha a tusk to nie ma parcia na wladze :D:D on nawet nie chce rzadzic:D:D

Gość hyhyhyhy...........hy
17:19 [zgłoś do usunięcia] echja Ty nie polemizuj z tłukami, bo to że maja inne zdanie ok i do zaakceptowania ale np " opóźnionej " bardzo często zdarza się przeczytać tekst i go nie zrozumiec, po czym gwiazda odnosi się do tylko jednego zdania z calej dyskusji badz posta więc sama rozumiesz że dyskusja z takim imbecylem nie jest na miejscu. Ty jej ładnie wszystko napiszesz a ona i tak nie zrozumie. To jest niezwykle ciężki przypadek skrajnego debilizmu wiec musisz go unikac bo to ponoć zaraźliwe! cały obywatel, bedzie teraz na pomaranczowo doradzał, smiech na sali:D sam odpowiadaj jak sie ciebie pytaja, a nie medrkujesz.

no akurat nie obywatel tym razem. A co tylko obywatel może uważać że "opóźniona" nie potrafi czytac ze zrozumieniem ????

Gość Shatyn ......
["Niewielki fragment skrzydła rozbitego prezydenckiego samolotu znalazła i przywiozła na Jasną Górę siostra zakonna.] To niemozliwe Każdy moze sobie przynieśc kawalek blachy i powiedzieć, że to skrzydło ... ble ble ble :-D Nie wiem jak to możliwe, że RM ciągle istnieje, okłamuje, tumani, żeruje na starszych ludziach :(

Gość hyhyhyhy...........hy
dobra dobra, łatwo cie rozpoznac dzieciaku obrazalski:D

Gość a pamiętam takie czasy
jak Kaczor leciał do Gruzji i wszyscy się śmiali że "może go tam ustrzelą" kraaaaa kraaaaa "były prezydent Lech Kaczyński" :) nie szkoda mi go jako prezydenta bo był wyjątkowo kiepskim prezydentem jako człowieka też nie bardzo bo ani on mój brat ani swat ani nawet sąsiad dlatego nie rozumiem PiSowskiej histerii w tym względzie, choć jak umarł Stalin to podobno w Rosji też wielu płakało więc może to normalne 🖐️

Gość ///////////////////////////
/////////////////////////////////////////////////////////

shatyn - czy ten post o zaślepionym władzą j.k byl odpowiedzią do osobnika ktory uważa że j.k smiercia brata sie nie przejął ? hyyy - słuchaj co do opóźnionej to zarówno ty jak ja i wiele innych osób w tym obywatel wyciagamy jakieś wnisoki prawda. W końcu udziela sie ona w temacie i można zaoobserwowac u niej owe zjawisko o ktorym wczesniej wspominalam. Czyli brak czytania ze zrozumieniem, odnoszenie sie tylko do jednego zdania (dla niej wygodnego) - oczywiscie owe zdanie w całej dyskusji ma inne znaczenie a inaczej może zostac interpretowane" na sucho".

To było moje ogólne zdanie na temat niejakiego Jarosława K. a to w takim razie przepraszam za " zastanawianie się nad soba". Myślałam że to byla odpowiedz na poprzedniego posta i że podobnie jak tamten uważasz że śmierc brata miał w dupie... :( sorry

KOCHAM WSZYSTKICH LUDZI ❤️ a teraz ....: 1. 29.04.2010] 17:19 [zgłoś do usunięcia] echja Ty nie polemizuj z tłukami, bo to że maja inne zdanie ok i do zaakceptowania ale np " opóźnionej " bardzo często zdarza się przeczytać tekst i go nie zrozumiec, po czym gwiazda odnosi się do tylko jednego zdania z calej dyskusji badz posta więc sama rozumiesz że dyskusja z takim imbecylem nie jest na miejscu. Ty jej ładnie wszystko napiszesz a ona i tak nie zrozumie. To jest niezwykle ciężki przypadek skrajnego debilizmu wiec musisz go unikac bo to ponoć zaraźliwe! SAMA PRAWADA i TULKO PRAWDA :-) Otulona jest niestety jaka jest.. każdy widzi 2. otolona : " a moze znowu zanim zaczniesz wklejac, kolejne obrzydlistwa, za ktore ci placa chwile sie moze mala zastanowisz, chociaz w przypadku urbana na to nie licze " No cóż --->> urojenia paranoidalne są chorobą , nie wolna się śmiać :-(

shatyn ja tez staram sie jej nie czytac ale niestety chwilami tak sie rzuca w oczy że nie mogę się oprzeć :classic_cool: chociaż bardzo bardzo się staram :D wawci czasem( oprócz wyzwisk) zdarzy się napisac cos godnego uwagi. Gdyby jeszcze był milszy dla innych to byłby ciekawym kompanem do takich "popisowskich" dyskusji

3. " cały obywatel, bedzie teraz na pomaranczowo doradzał, smiech na sali sam odpowiadaj jak sie ciebie pytaja, a nie medrkujesz. " Kolejny przykład tym razem urojeń przesladowczych ( obywatel wszędzie ... itp. itd. ) nie wolno się śmiać :-( 4. 17:31 [zgłoś do usunięcia] echja Ty nie polemizuj z no akurat nie obywatel tym razem. A co tylko obywatel może uważać że "opóźniona" nie potrafi czytac ze zrozumieniem ???? Właśnie , dobrze że inni tez to widzą 5. " hyyy - słuchaj co do opóźnionej to zarówno ty jak ja i wiele innych osób w tym obywatel wyciagamy jakieś wnisoki prawda. W końcu udziela sie ona w temacie i można zaoobserwowac u niej owe zjawisko o ktorym wczesniej wspominalam. Czyli brak czytania ze zrozumieniem, odnoszenie sie tylko do jednego zdania (dla niej wygodnego) - oczywiscie owe zdanie w całej dyskusji ma inne znaczenie a inaczej może zostac interpretowane" na sucho". Brak czytania ze zrozumieniem plus te urojenia , nie wolno się śmiać :-(

tak mi osobiscie tez pomysl kandydowania się nie podoba wcale - takze uznaję to za jakąś mniejsza czy też większą gre. Ale na pewno ta tragedia wstrząsneła nim bardzo mocno i być może własnie on tak to odreagowuje , kto wie ???? Szkoda go jako człowieka i wszystkich tych których bliscy zginęli w tej katastrofie :(

Poza tym.. ja tego co opóźniona z siebie wydali nie czytam. Podobnie jak postów niejakiej wawci itp. Szkoda oczu.. znowu klamstwo jakbys nie czytal to bys na smietnik donosic nie latal gamoniu.

Shatyn Ja kocham wszystkich ludzi ❤️ i doprawdy nie powinnismy sie śmiać :-( Co do Jarosława ... Shatyn nie uważam żeby on teraz wykorzystywał smierc brata - tu sie róznimy , działacze pisiowi może tak ... ale nie on

To było o otulonej ❤️ a co do wawci Shatyn to wybaczam mu, człowiek się totalnie pogubił ... :-( z nienawiści się pogubił ... ponadto myśli że jak pokaże w sieci że jest GIEROJ to inni nie zauważą jego problemów ... no cóż prawdopodobnie tam po drugiej stronie siedzi biedny smutny człowiek, dlatego również nie wolno się śmuiać :-(

ja sie tylko zastanawiam dlaczego pis za podpisy rozdaje zdjecia tragicznie zmarłej pary prezydenckiej a nie np Jarosława Kaczyńskiego ? KTO ZNA ODPOWIEDŹ ???????? Obywatel - ja od dluższego czasu sledze ten topki, nie często się udzielam ale czytać potrafię w przeciwieństwie do niektórych . Dlatego np jeśli nie jestem czegos pewna to wole 5 razy przeczytac niż pozniej udawać "MONDRĄ" I czepiac sie tak by sie czepic bo wypada :D I własnie z tego powodu opóźniona jako jedyna na tym topiku ma ogromnego minusa !

wezcie wy sie cioty ode mnie odczepcie i zajmijcie sie dalej wklejaniem tych wypocin szczegolnie ty dziadu pseudo patrioto bo tamten to sobie niech szczeka i tak mam go w dupie.