Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solansz

POLITYKA/REAKTYWACJA KACZEK/

Polecane posty

Gość Gdybys jeszcze dodał gdzie na
świecie jest państwo funkcjonujace wg zasad Korwina-Mikke, czyli gdzie to co on opowiada sprawdziło sie w praktyce ?

Widzę to codzienie niestety.

Gość znowu ten sam dzień
Co do Kościoła, to pragnę nieśmiało stwierdzić, że księżom jak dotąd nikt nie zabrał praw obywatelskich, zatem mogę wyrażać swoje poglądy polityczne kiedy chcą i jak chcą. A jeśli komuś to się nie podoba, to niech nie chodzi do kościoła. Taka jest prawda.

Gość Racja. Niech nie chodzi do
kościoła. I niech państwo nie płaci kościołowi 5 miliardów zlotych rocznie. Niech wywali koscielne przepisy z kodeksu karnego np o aborcji.

Gość Racja. Niech nie chodzi do
koscioła. Niech uroczystosci państwowe odbywaja sie bez kościółkowych katavasów.

Gość Gdybys jeszcze dodał gdzie na
świecie jest państwo funkcjonujace wg zasad Korwina-Mikke, czyli gdzie to co on opowiada sprawdziło sie w praktyce ?

Nie dodam. Po prostu lubię gościa.

Gość znowu ten sam dzień
A skąd ta suma 5 miliardów? Wow. Kościelne przepisy w kodeksie karnym?:D To chyba też jakieś nowum. Mnie się zawsze wydawało, że przykazanie "nie zabijaj" mieści się w etyce ogólnoludzkiej, bez względu na wyznawaną religię, ale oczywiście mogę się mylić:O

Gość Bo aborcja jeśli sie nie jest
kattolikiem nie jest zabijaniem.

Gość Moze to dla ciebie nowum.

Gość znowu ten sam dzień
ŻE CO???? Masz chyba 12 lat.

Gość W państwach gdzie katolicyzm
nie włazi do kodeksu karnego aborcja jest legalna.

Gość obywatelek powraca
19:56 [zgłoś do usunięcia] High fedef Post Offermy 10/10-wszystko w temacie. I dalej możecie się produkować tu razem z musztarda szatynem i innym głupim gminem. Over. No to przypomnimy sobie post z 09.12 z dnia 05.05.2010 offermy :D " nie obywatelku, za twoją nienawiść, pogardę i urojenia nie są odpowiedzialni "bracia kaczyńscy", "bracia cugowscy" ani jacykolwiek inni "braca". to ty sam jesteś za nią odpowiedzialni. oczywiście giewu i tvn umiejętnie te nienawiść w tobi podsycały ale to że nie potrafiłeś na ich propagandę spojrzeć krytycznie lecz kupowałeś ją "w ciemno" jest tylko i wyłącznie twoją winą. nic dziwnego że skoro nie poddałeś żadnej refleksji te wszystkie "finezyjne" teksty o "polowaniu na kaczki" czy "pan jest zerem" czy "można być prezydentem ale można być też chamem" to tak pielęgnowane ziarno obsesyjnej nienawiści do kaczyńskich wydało obfite plony. " :-O powiem dosadnie : 1. GŁUPCZE !! :D MAM SWÓJ ROZUM I GÓWNO MNIE OBCHODZI TVN , WYBORCZA ITP. 2.KOPIESZ PONIŻEJ PASA BO INACZEJ NIE POTRAFISZ. OD PIERWSZYCH POSTÓW W MOJĄ STRONE KOPIESZ PONIŻEJ PASA. 3.SZANUJ INNYCH TO I CIEBIE BEDA SZANOWAC . 4.WE MNIE NIE MA NIENAWISCI DO LUDZI O ODMIENNYCH POGLĄDACH DOPÓKI MNIE NIE OBRAŻAJĄ .... COŚ CI SIĘ W GŁOWIE MIESZA CHŁOPIE . 5.ZA TO PIS I KACZYŃSCY PODSYCILI PODZIAŁY I NIENAWISC W POLAKACH A POTEM JAK TA AGRESJA DO NICH WRÓCIŁA - ZACZELI NARZEKAC ŻE JEST NA NICH NAGONKA 6. NIE PISZ SZMONDAKU CZY POTRAFIĘ KRYTYCZNIE PATRZEĆ NA [PRZEKAZ Z TV CZY NIE BO GÓWNO O MNIE WIESZ PRZEWROTNY SMUTASIE 7. WIELOKROTNIE TUTAJ KRYTYKOWAŁEM PO - NIE ZAUWAŻASZ TEGO - TWOJA ZŁA WOLA JESTEŚ WYJATKOWO ANTYPATYCZNYM MANIPULANTEM , ŚWIĘCIE OBURZONYM NA NIEKULTURALNE POSTY ALE SAM STOSUJĄCY KŁAMSTWO I POMÓWIENIA .... łaskawie odkoleguj się ode mnie , przestań judzić i mędzić na tym topie :-O :-O :-O :-O

Trancja, Anglia, Hiszpania, Belgia, Holandia itp. Czy one maja po 12 lat ?

Gość obywatelek powraca
" Co do Kościoła, to pragnę nieśmiało stwierdzić, że księżom jak dotąd nikt nie zabrał praw obywatelskich, zatem mogę wyrażać swoje poglądy polityczne kiedy chcą i jak chcą. A jeśli komuś to się nie podoba, to niech nie chodzi do kościoła. Taka jest prawda. " Mylisz pojęcia .. agitacja polityczna nie idzie w parze z misją Kościoła :-O

Trancja, Anglia, Hiszpania, Belgia, Holandia itp to kraje lewackie / USA też ? Niemcy tez ? Czyli prawie cały cywilizowany świat ?

Gość znowu ten sam dzień
Obywatelku, Kościół tworzą nie tylko księża, lecz także chodzący do niego ludzie, więc całkowite odcięcie się Kościoła od realnego życia uważam za niemożliwe. Zresztą kwestie polityczne niejako zazebiają się z nauką Kościoła (patrz: problem np. aborcji), więc księża są w pewnym sensie zobowiązani zabierać głos w takich sprawach. Mnie to nie przeszkadza. A jeśli Ty nie chodzisz do kościoła, to tym bardziej nie powinno Ci to doskwierać.

Gość znowu ten sam dzień
W państwach ... tja, cywilizowane kraje zabijają swoich obywateli, a Ty uważasz to za cholernie postępowe i trendy, tak? Pewnikiem popierasz też eutanazję, która wg Ciebie też nie jest zabijaniem? Pochodzimy z innych światów i raczej się nie dogadamy

Gość Jak to jest w prawie całej
Europie ? Wszystkie te kraje sa krajami fanatycznych lewaków ?

Gość Nie zabijaja obywateli
bo zygota obywatelem nie jest.

Gość Powtarzam pytanie.
Wszystkie te kraje sa krajami fanatycznych lewaków ?

Gość Powtarzam pytanie.
Wszystkie te kraje sa krajami fanatycznych lewaków ?

Gość znowu ten sam dzień
O jakich zygotach Ty prawisz, człecze? W krajach wymienionych na poprzedniej stronie można dokonywać aborcji nawet w sytuacji, gdy kobieta jest już w zaawansowanej ciąży. Radzę trochę poczytać, zanim się zabierze głos w jakiejś sprawie. No ale nie tego dotyczy ten topik.

Gość Wszystko w temacie
Do Obywatelek Powraca-znacznie lepiej byłoby uchwycić to jak myślisz gdyby swą histeryczno - patetyczną wypowiedź ograniczył do PUNKTU 5. Bo to tę bzdurę masz zaszczepioną najsilniej. A to czy Cię obchodzi jakąś telewizja czy gazeta to już inna sprawa. Pewnie Cię nie obchodzi. Ale Twój mózg podkorowo chłonie i tak każdą rewelację tam przedstawioną:-D

Gość Powtarzam pytanie.
Wszystkie te kraje sa krajami fanatycznych lewaków ? I CZEKAM NA ODPOWIEDŹ.

Gość znowu ten sam dzień
Shatyn, podobno człowiek wraz wiekiem nabywa wiedzy i mądrości, ale ty jesteś wyraźnym odstępstwem od tej reguły.

Galeria ludzi obsesyjnie nienawidzących braci Kaczyńskich wydaje mi sie dość barwna i różnorodna. Prym wiedzie niejaki poseł Zbigniew Nowak, zoologiczny antysemita, autor słynnego "Raportu Nowaka". PRZYPADEK ?

Galeria ludzi obsesyjnie nienawidzących braci Kaczyńskich wydaje mi sie dość barwna i różnorodna. Prym wiedzie niejaki poseł Zbigniew Nowak, zoologiczny antysemita, autor słynnego "Raportu Nowaka". PRZYPADEK ?