Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solansz

POLITYKA/REAKTYWACJA KACZEK/

Polecane posty

Gość IFTAR NIE JESTEŚ NA BIEŻACO
Poncyljusz JUZ WCZORAJ PRZEPROSIŁ za swoje bzdety może warto żeby facet wpierw pomyslał, a potem mowił A najlepiej niech milczy tak jak jego szef Jarosław

Gość wawcia_powraca3
moze i tak ale poncyljusz przeprosil :) w odroznieniu od tamtych chorych zestarzalych juz psychopatow w pewnym wieku ludzie nie powinni sie juz wypowiadac bo nie sa swiadomi po prostu

zwolennik określonych kręgów --> ale ty beton. Zrozum, osoba X powinna byc odpowiedzialna tylko za swoje słowa, a to co i kogo komentuje to już jej sprawa. Szanuj wolność komuszku.

Gość wawcia_powraca3
Kasia Cichopek doskonale wie, jak własne doświadczenia przekuć na sukces i pieniądze. Już jesienią do sklepów trafi jej książka. Aktorka opowie nam o swoich przeżyciach związanych z ciążą i doradzi, jak szybko wrócić do formy po urodzeniu dziecka donosi „Fakt. to trzeba byc dopiero debilem zeby kupic poradnik tego beztalencia :D

Gość jelonekk..
taki może mój apel , a może nawet i krzyk do Narodu :) : POzerskie PO POnownie POkazując Pokemońską Pomroczność, Pomimo Powrotu Postkomunistycznej Podległości Postsowietyzmowi , Powinna Podlegać Ponownie Ponadnarodowym POwiązaniom , Pozyskując POpleczników POłykających POprawnie Powielane POlityczne POwierzchowne POprawności. uuuuuurrrrraaaaaaa

smaugoll Nie rusza mnie twoje gadanie o betonie :D to pokazuje jak miałkim jestes rozmówcą w dodatku nie masz za grosz logiki Macie pisowscy zwolennicy problem z komentowaniem podłych słów waszych przedstawicieli i w tym problem zaś wypowiedzi np z PO komentujecie jak leci .... :-O Ta wypowiedź Poncyliusza zapewne zraniła te osoby które pisały ten list .... gdyby to ktoś z PO powiedział na pewno byłbyś pierwszy do komentowania :-O nie rozmawiam więcej z tobą SMAUGOLL nie jesteś dla mnie partnerem do rozmowy pozdrawiam

Gość zwolenniku ... to prawda
to całe Pis z szefem na czele :(

Gość jelonek a ty co sam
nie potrafisz nic napisac tylko sciągasz kogos teksty ?

zwolennik określonych kręgów--> ktoś chodził za toba po forum i sraał żebyś komentował bartoszewskiego??? Nie. To ty nie łaź i nie sraaj Ide bo nie chce mi się kuć betonu

Gość wawcia_powraca3
Macie pisowscy zwolennicy problem z komentowaniem podłych słów waszych przedstawicieli i w tym problem zaś wypowiedzi np z PO komentujecie jak leci .... a shatyn jest inny :D??

Gość Poncyliusz to rzecznik
Jarosława więc ranga jego słów jest duża , a skoro przeprosił to sam uznał że zrobił źle. :-(

Gość jelonekk..
widzisz ..ty tam ..sam nie wiem kto - to mój tekst - właśnie zauważyłem : brak dwóch przecinków i raz małe o zamiest O . nie doceniasz mnie :(

Gość akurat uznał, sa wybory
i dostał nakaz więc przeprosil

Gość obywatelek powraca3
13.05.2010] 17:01 [zgłoś do usunięcia] wawcia_powraca3 Macie pisowscy zwolennicy problem z komentowaniem podłych słów waszych przedstawicieli i w tym problem zaś wypowiedzi np z PO komentujecie jak leci .... a shatyn jest inny ?? ----------------------- Wawcia czyli ping-pong ? Ja jestem inny a przynajmniej się staram Skrytykowałem Bartoszewskiego na przykład Nie widziałem żebyś za cokolwiek krytykował PIS

Gość wawcia_powraca3
no nie dziwie sie ze nie widziales :D:D tak wyraznie czytasz

Gość obywatelek powraca3
Spoko :D ty za to sprawiedliwie oceniasz uczestników tego forum

Gość wawcia_powraca3
a o co tobie chodzi?

Gość Rodziny ofiar: nie ulegajcie
pokusie. [O nieuleganie pokusie prowadzenia politycznej gry żałobą i niewykorzystywanie smoleńskiej tragedii do realizacji celów politycznych zaapelowały w liście otwartym do polityków i dziennikarzy rodziny ofiar katastrofy smoleńskiej. Zrozumienie dla apelu rodzin ofiar deklarują przedstawiciele sztabów wyborczych kandydatów na prezydenta. Zastrzegają przy tym, że to nie oni są adresatami apelu. "W imię naszej wspólnej, lepszej przyszłości - nie ulegajcie pokusie prowadzenia politycznej gry naszą żałobą" - zaapelowały w liście otwartym do polityków i dziennikarzy rodziny ofiar katastrofy smoleńskiej. List przesłano we wtorek do Polskiej Agencji Prasowej. "Zwracamy się z prośbą do polityków i dziennikarzy: nie wykorzystujcie smoleńskiej tragedii do realizacji politycznych celów. Nie zawłaszczajcie wciąż świeżego bólu po śmierci naszych najbliższych. Teraz najważniejsza jest dobra pamięć o nich. Wszystkie sensacyjne i przedwczesne spekulacje na temat katastrofy uderzają w nasze uczucia i odbierają równowagę psychiczną, którą z wielkim trudem staramy się odzyskać" - czytamy. "Jesteśmy głęboko zasmuceni nieustającymi próbami wykorzystywania tragedii naszych rodzin do celów politycznych i medialnych. Nie oczekujemy wiele. Prosimy o uszanowanie naszej żałoby. To bolesne doświadczenie chcielibyśmy przeżywać we właściwej tak ogromnemu cierpieniu ciszy i zadumie. Każda z ofiar, niezależnie od swojej popularności czy wagi piastowanego stanowiska, pozostawiła zrozpaczoną rodzinę, żony, mężów, dzieci, matki, ojców, siostry i braci. Ukierunkowany politycznie szum medialny przypomina i pogłębia koszmar, daje też poczucie lekceważenia naszych uczuć" - głosi list. Pod apelem podpisało się 19 rodzin. Wśród nich wdowy po najwyższych dowódcach wojska wraz z rodzinami: Lucyna Gągor, Krystyna Kwiatkowska, Ewa Błasik, Maria Gilarska, Mariola Karweta, Marta Ptasińska; wdowy po parlamentarzystach wraz z rodzinami: Małgorzata Rybicka, Barbara Dolniak, a także rodziny członków załogi samolotu: Magdalena Protasiuk, Agnieszka Grzywna i rodziny stewardes, które zginęły: Natalii Januszko, Justyny Moniuszko, Barbary Maciejczyk. Sygnatariuszami listu są również: Ewa Komorowska, wdowa po Stanisławie Komorowskim, wiceministrze obrony narodowej z rodziną, Tomasz Komornicki, syn gen. Stanisława Komornickiego, Kanclerza Orderu Wojennego Virtuti Militari z rodziną, Janina Sariusz-Skąpska, wdowa po prezesie Zarządu Federacji Rodzin Katyńskich Andrzeju Sariusz-Skąpskim z rodziną, Joanna Krupska, wdowa po kierowniku Urzędu ds. Kombatantów i Osób Represjonowanych Januszu Krupskim z rodziną, Jolanta Przewoźnik, wdowa po sekretarzu generalnym Rady Ochrony Pamięci Walk i Męczeństwa, Andrzeju Przewoźniku, z rodziną, Bożena Mikke, wdowa po wiceprzewodniczącym ROPWiM, Stanisławie Mikke, z rodziną. Partie rozumieją apel, ale... Rzeczniczka kampanii wyborczej Bronisława Komorowskiego Małgorzata Kidawa-Błońska (PO) ze zrozumieniem odniosła się do apelu rodzin ofiar. Podkreśliła jednocześnie, że Platforma nie epatuje tragedią smoleńską] więcej ... http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,page,2,title,Rodziny-ofiar-nie-ulegajcie-pokusie-Rozumiemy-ale,wid,12255594,wiadomosc.html?ticaid=1a289&_ticrsn=3

Coś Wam powiem, tylko mnie nie zlinczujcie, sama sobie się dziwię, że to piszę :) Dla mnie Kaczyński już wygrał, ma świetną kampanię, pomijając moje osobiste do niej odniesienia. :)

Gość cuks!
Dzień dorby przyjaciele! Co tam słychać? Na jaki temat teraz debatujecie? Sledziłem Was trochę wczoraj, ale dziś zapisaliście tyle stron, że już wysiadam:):)

Gość cuks!
mustarn returns- Błagam CIe, nie odbiraj mi radości życia. Zwycięstwo Pana Kaczyńskiego będzie najgorzym co może nam się zdarzyć.

Poncyliusz to rzecznik Jarosława więc ranga jego słów jest duża , a skoro przeprosił to sam uznał że zrobił źle. Są dwie szkoły, falenicka i otwocka. Albo chlapnął sam z siebie, dostał reprymendę i przeprosił. Albo powiedział, to co powiedział, po uzgodnieniu oczywiście, a potem gdy stwierdzono, że jednak wypadło to kiepsko, musiał przeprosić. :D

Gość cuks!
offerma- "biorąc pod uwagę to co zrobili"--- wybacz, ale możesz mi wyjaśnić co takiego zrobili?

Ale zobacz co się dzieje... Ja osobiście w szoku jestem. W dodatku kampania PO, nie mówiąc o innych... szkoda gadać.

>>>może i jestem dziwakiem ale ja tam wole żebym nie musiał spłacać dziesiątków miliardów zł długów które zostawia mi pan tusk. choćby miało ci to odebrać radość życia. A co? J. Kaczyński za Ciebie spłaci, czy dodrukuje?

Gość cuks!
Ja natomiast wolę żyć w państwie, które ma coś do zaoferowania. Które może się pochwalić mądrymi, wykształconymi ludźmi, w państwie które jest nowoczesne i idzie do przodu, a nie tkwi w historii, nie trwa w wirtualnym świecie, nie jest monarchią dynastii Kaczyńskich. Chcę, żeby Kraj w którym żyję rozwijał się, prowadził nowoczesną, przyjazną politykę zagraniczną. Chcę, by doceniano nas na świecie. i długo, długo by pisać o wielu rzeczach, których z całym szacunkiem PiS ani wódz Kaczyński nam nie zapewnią.

Gość cuks!
Rozśmieszasz mnie. Minęło trochę czasu i widę, że umknęło Ci wiele faktów i afer które miały miejsce za rządów PiSu.

Gość wawcia_powraca3
afera z dorszem byla nagorsza:(

Gość cuks!
wiem, że obecny rząd nie jest idealny i w kilku sprawach może zawodzi. A odnośnie tego, myślę, że nie ma ludzi, którzy staną na czele państwa i będą rzadzić tak, że wszyscy będziemy zadowoleni. Porównując jednak rządy PO i PiSu stanowczo wybieram PO. Nie są idealni, ale nie są to ludzie chorzy na władzę.

Gość wawcia_powraca3
Nie są idealni, ale nie są to ludzie chorzy na władzę. nie no skad:D:D a pis jest chory na wladze :D fajne arguymenty :D