Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solansz

POLITYKA/REAKTYWACJA KACZEK/

Polecane posty

Gość najlepszy smaczek był wczoraj
kompleksy, mania wielkości i pycha go zgubiłły

Gość taka jedna zagladajaca osoba..
iftar Niespełna rozumu to jest osoba, która biega po necie od paru lat za kims, kogo nie zna, i wyszukuje jego danych. Ja nie wiem ile lat ktos tam za nim biegał, ale wystarczy wpisac maila czy nick osoby w google, by wyswietlilo sie gdzie dana osoba "bywa"

Gość Apel poparcia
http://niegdysiejszy.salon24.pl/ Na stronie Jarosława Kaczyńskiego ukazał się kolejny apel tych, którzy czują się „wykonawcami poetyckiego testamentu Zbigniewa Herberta, o poparcie dla kandydatury Jarosława Kaczyńskiego na urząd prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej. Ponieważ obawiam się, że apel ten zostanie zagłuszony krzykami Głównego Specjalisty od Dewiacji RP, a nazwiska podpisanych zostaną umieszczone na liście Ziejących Nienawiścią oraz Zawłaszczających Poezję Polską, pozwalam sobie, bez wiedzy i woli właściciela strony oraz bez wiedzy i woli podpisanych pod apelem, na opublikowanie apelu na mojej stronie. Oto link do apelu: http://jaroslawkaczynski.info/aktualnosci/artykul/a,41 Wielkim jest człowiek, któremu wystarczy Pochylić czoła, Żeby bez włóczni w ręku i bez tarczy Zwyciężył zgoła! Cyprian Norwid, Wielkość Dlaczego Jarosław Kaczyński? Apel poparcia Apel ten adresujemy do ludzi, których łączy fascynacja osobą i dziełem autora Pana Cogito. W ciągu dwunastu lat jakie mijają od śmierci Poety określanego mianem sumienia narodu uformowało się środowisko herbertowskie podejmujące wiele inicjatyw, wśród nich wystawy, sesje naukowe, koncerty, spektakle teatralne, konkursy recytatorskie. Wszystkie te wydarzenia stworzyły więzi między ich uczestnikami. Dzisiaj zgłaszając nasze poparcie dla kandydatury Jarosława Kaczyńskiego na urząd prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej, czujemy się wykonawcami poetyckiego testamentu Zbigniewa Herberta. Patriotyzm i postawa obywatelska Jarosława Kaczyńskiego pozwalają nam żywić nadzieję, że jako Prezydent kraju będzie On wcielał w życie myśl wielkich naszych przodków, wieszczów i narodowych bohaterów, którzy marzyli o Polsce prawej i sprawiedliwej. Jednocześnie pragniemy zaprotestować przeciw agresji osób publicznych kierowanej w stronę popieranego przez nas kandydata, którą odbieramy jako wyraz pogardy dla wartości konstytuujących polski naród. A gniew twój bezsilny niech będzie jak morze / ilekroć usłyszysz głos poniżonych i bitych - pisał Zbigniew Herbert w Przesłaniu Pana Cogito. W czasie niezwykle ważnego wyboru ten gniew będzie dodawał nam sił. Tak, Panie Jarosławie, Polska jest najważniejsza! Halina Herbert-Żebrowska - siostra Zbigniewa Herberta Maria Dorota Pieńkowska - kustosz Muzeum Literatury im. Adama Mickiewicza Katarzyna Pechman - „Herbertiada Lidia Ujazdowska - filolog Józef Maria Ruszar - redaktor i wydawca Rafał Dzięciołowski Przemysław Gintrowski - bard, kompozytor Ewa Dałkowska - aktorka Tadeusz Sikora - pieśniarz Piotr Załuski - reżyser, scenarzysta Alina Czerniakowska - reżyser prof. dr hab. Jacek Trznadel - pisarz, poeta, historyk literatury Mariusz Olbromski - poeta, dyrektor Muzeum Narodowego Ziemi Przemyskiej Jerzy Narbutt - pisarz dr Józef Szaniawski - publicysta, wykładowca akademicki dr Bohdan Urbankowski - pisarz, publicysta Paweł Piekarczyk - pieśniarz Tomasz Radziwonowicz - skrzypek, dyrygent Karol Radziwonowicz - pianista prof. dr hab. Grażyna Halkiewicz-Sojak polonistka, UMK Toruń prof. dr hab. Krzysztof Rutkowski pisarz, historyk literatury Piotr Szczepanik pieśniarz Monika Rasiewicz aktorka, profesor PWST i Akademii Muzycznej, Kraków Krzysztof Bień aktor, Piotr Kajetan Matczuk pieśniarz, kompozytor Jerzy Biernacki publicysta Konrad Turzyński publicysta, bibliotekarz Witold Błażejewski artysta plastyk Dominika Świątek pieśniarka, kompozytorka prof. dr hab. Marek Adamiec Uniwersytet Gdański, filolog Ryszard Czepulonis Katolicka Inicjatywa Kulturalna Krzysztof Legun radca prawny Jadwiga Maj filolog Eliza Kącka filolog Agnieszka Kramkowska-Dąbrowska redaktor prof. Tadeusz J. Żuchowski Uniwersytet Adama Mickiewicza, Poznań, historyk sztuki prof. dr hab. Jolanta Dudek Uniwersytet Jagielloński, Kraków, filolog prof. dr hab. Tomasz Jasiński Uniwersytet Adama Mickiewicza, Poznań, historyk prof. dr hab. Wojciech Suchocki historyk sztuki, Poznań dr hab. Mariusz Bryl Uniwersytet Adama Mickiewicza, Poznań prof. dr hab. inż. Jan Dziuban Politechnika Wrocławska prof. Marek Sikora astronom dr hab. Leszek Kleszcz Uniwersytet Wrocławski dr Barbara Wawro Piotr Kaszubowski poeta, historyk, kierownik Muzeum Historycznego w Przasnyszu Henryk Bienkiewicz emer. Wykładowca UJ, tłumacz, członek ZAIKS Natalia Kuncewicz-Bienkiewicz emer. Dypl. Nauczyciel fizyki Hanna Simbierowicz Zygmunt Simbierowicz Karol Hryniewicz filolog Wojciech Wencel poeta Krzysztof Dawidowicz Zuzanna Dawidowicz Małgorzata Peroń filolog Zofia Peroń filolog Barbara Cerazy Agnieszka Żurek filolog Tadeusz Witkowski filolog Beata Kazimierczak Bożenna Beata Parzuchowska poetka, animatorka kultury Kazimierz Michalczyk radiolog Agnieszka Pich

Gość A madzia z otulona czekały
sikajac w majtki na każdego nowego newsa iftar, oprócz ciebie nikt tego nie zauważył, ale za to wszyscy zauważyli że jesteś chorobliwie zazdrosna.:)

Gość i w miedzy czasie......
A madzia z otulona czekały sikajac w majtki na każdego nowego newsa. obie zdązyły wyjsc za maż, tylko ty jakoś nie masz farta:p:p:p:p

Gość i tak większość czasu z tego
małżeństwa spędza przed kompem na kłótniach z Shatynem. iftar, z tego co zauważyłem, otulona i madzia bywają na forum czasami wystraczy przejrzeć top Shatyna zaś i ciebie można spotkać tu o każdej porze Tak więc się może nie wygłupiaj więcej:) zazdrość jest brzydką cechą:(

Gość Anouk na pomarańczowo
Samo się zrobiło? Widzę, że błoto musi sprawiedliwie chlapać po wszystkich. Tu już nie chodzi o konkretną sprawę, ale o to, że wszyscy potrafią tu dość paskudnie traktować innych.

Iftar, jeśli chcesz porozmawiać o kwestii, to raczej nie tutaj. Wiesz, gdzie mnie znaleźć. Anouk, stara prawda życiowa. I w ten sposób zostałem odsądzony od czci i wiary. Bo napisałem swoje zdanie.

Gość taka jedna zagladajaca osoba
Iftar Wystarczajaco duzo zagladam, aby widziec jak osobnik "pokrzywdzony" nie byl lepszy od innych. I nie bron go tak i nie oczerniaj innych o to, ze stad zniknal, kazdy ma swoje zadnie na niektórych uzytkowników.

Ifka, ja wyraziłam swoje zdanie i zrobiłam to w sposób dość oszczędny. (Tak myślę), że nie podoba mi się, że tak czasem odnosi się do innych. Fakt, że dużo jest wrogich wobec niego postów, ale to moim zdaniem nie oznacza, że on ma lać ich równo, skoro oni go leją. Natomiast zdziwiła mnie reakcja Shatyna, w której domagał się on, bym napisała coś odnośnie jakiegoś postu pomarańczy. Ja takich pomarańczowych bzdur nie czytam. I nie mam co odnosić się do takich bzdur. A że doszukiwał się w moich słowach tego, czego w ogóle tam nie było i zarzucił mi pisanie nieprawdy...to odpisałam. Nie wiem, kto się kryje pod nickiem Shatyn i nie chcę wiedzieć. Mnie wystarczy, że lubiłam z nim pisywać.

Gość taka jedna zagladajaca osoba
zdanie*

Gość A madzia z otulona czekały
sikajac w majtki na każdego nowego newsa} iftar to jest twoja obsesja:(

Gość btw...szatyn odszedł
i obywatelka też wcięło:D:D:D

Iftar, sama widzisz, że z wersalem ten topik nie ma nic wspólnego. Jeszcze raz powtórzę - dyskusja na argumenty, nie na epitety. To mnie od razu odrzuca. Napisałem, co myślę i dostałem za to po łbie nie wiedzieć czemu. Ok.

Mnie się tez dostało, WeWo. Ja mam dość buntowniczą naturę i gdy ktoś naciska, że tak a tak powinnam zrobić, a ja w ogóle uważam, że to nie ma sensu i znaczenia, bo sprawa dotyczy czego innego, to potrafie dość dobitnie zamanifestować swoje zdanie. Pisałam z Shatynem o czymś innym, co w moim założeniu miało być konstruktywną krytyką, natomiast Shatyn wplótł inne wątki, które mnie w ogóle nie zajmowały, nie interesowały. Ja naprawdę nie mam zamiary odnosić się do głupot, które rozsiewane były w kolorze pomarańczy i które ja traktowałam nawet w kategoriach stalkingu. Szkoda też, że nożyce moderatorzyc tną wedle ich widzimisię, a nie regulaminu czy próśb składanych w wątku.

Gość hehe obywatelu
Razem z shatynem mieliście pół mózgu, jak sam sobie poradzisz? No właśnie jak sobie poradzisz??

Przede wszystkim działania nadzorcze niewiele mają wspólnego z Netykietą. Ale to już inna bajka.

Gość wewo nic nie rozumiesz
na tym topie trzeba się zgadzać z szatynem i jego klakierami nie zgadzanie się z nimi kończy sie epitetami najniższego sortu, najłagodniejsze z nich to "kundel" na tym topie ktoś kto ma odmienne zdanie od szatyna zawsze jest "kłamcą" A teraz to oczywiście wina przeciwników szatyna , że on ześwirował.:O A wystarczyło, żeby taka iftar wcześniej dała mu jakiś sygnał, żeby facet przestał pajacować,tak jak zrobiła to teraz Anouk, szkoda tylko,że tak póżno

Obywatelu heja. Niech opiszą ci, co byli wczoraj wieczorem. Ja spałem podczas tej jazdy. Iftar, moje poglądy to również moje zdanie co do takich, a nie innych norm zachowania. I każdemu, bez względu na orientację polityczną będę wytykał używanie epitetów i słowotok. Każdemu. Co też wczoraj uczyniłem. Nie po raz pierwszy zresztą w stosunku do Shatyna. Jeżeli o to chodzi.

Ifka, dystans. To też i mnie ratuje;) A wywieranie na mnie presji jest mało skuteczne, przynajmniej na forum. Szczerze;)

P.S. Sam doświadczyłem jeszcze gorszych ataków. W innym miejscu sieci. A co do wsparcia, bez przesady. Jeżeli ktoś jest kontrowersyjny, to musi sobie zdawać sprawę, że będą ataki. No a o prywatność powinno się dbać. Takie jest moje, subiektywne zdanie.

21.05.2010] 11:15 [zgłoś do usunięcia] iftar obywatelu Shatyna poniosły nerwy przez to ciągłe ujadanie pod jego adresem, szczególnie w ciagu ostatniego tygodnia. Przez czepianie się jego prywatności, żony, rodziców, dziecka, pracy. Miał tego dość. Wczoraj potrzebował wsparcia, nie dostał go, a wręcz przeciwnie. No to się wycofał. ----------------------------------- Poziom maltretowania tej osoby był zenujący :-O niezależnie od tego że mógł wkurzać swoimi poglądami. Wysoka moderatornia gówno zrobiła by takie osobniki blokować po IP .... ---------------------------------------- 11:14 [zgłoś do usunięcia] wewo nic nie rozumiesz na tym topie trzeba się zgadzać z szatynem i jego klakierami nie zgadzanie się z nimi kończy sie epitetami najniższego sortu, najłagodniejsze z nich to "kundel" na tym topie ktoś kto ma odmienne zdanie od szatyna zawsze jest "kłamcą" ---------------------------------------------------------------- Jakimi klakierami ? Ja się nie zgadzałem z Shatynem w wielu kweistiach . Proszę uczciwie czytać ten topik :-O ----------------------------------------------------------------- 11:12 [zgłoś do usunięcia] hehe obywatelu Razem z shatynem mieliście pół mózgu, jak sam sobie poradzisz? No właśnie jak sobie poradzisz?? --------------------------------------------------------------- Właśnie takie podłe indywidua jak ty psują opinię o forach internetowych w Polsce, nie stać cię na rzeczową rozmowę tylko na ujadanie w stosunku do obcych sobie ludzi ... :-O możesz sobie spojrzeć w twarz wiedząć że z ciebie zwykła menda ? Co ja tobie zrobiłem ????????

Obywatelu, ja przyznam się, że w pewnym momencie zgłupiałam i nie wiedziałam, o co Shatynowi chodzi. O yo, że napisałam 3 rzeczy, aby było milej. Czy o to, co rzekomo powinnam była napisać, a czego nie zrobiłam? Odniosłam się, że głupie pomarańczowe wpisy nie maja dla mnie najmniejszego znaczenia. A jesli ktoś szpera w necie z @, to świadczy o jakiejś manii poszukującego, a nie ofierze.

WeWo, jeszcze suchy;);) jestem chyba Twoim osobistym klakierem, bo znów głośno przyklaskuję w kwestii anonimowości. I przypominam, że jesteśmy dorośli. Choć morze to naciągane założenie:(

Gość Wczoraj potrzebował wsparcia
o czym ty piszesz kobieto? To jest wojna?

Gość hehe obywatelu
przecież tylko twoja stopke zacytowałem a tu z taką agresją zostałem napadnięty. Rozumiem rozgoryczenie po stracie najukochańszego wodza, dotknietego geniuszem shatyna. Menda to Ty jestes

Ifka, ja miałam na myśli Shatyna. Bo tak odebrałam niektóre z jego wpisów. Chciałam dobrze, a wyszło jak zawsze:( Więc i ja mam doła.