Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ufnimfxrupamzsgpzrf

Krzywda wyrzadzona innym zawsze powraca... Musze to powiedziec

Polecane posty

Gość ufnimfxrupamzsgpzrf

Opowiem Wam jak było ze mna. Musze sie komus wygadać bo dusze to w sobie od dawna. Miałam kiedyś 2 "pseudo" kolezanki. Wyrzadziły mi w zyciu wiele złego... Sprawiły że chciałam popełnic samobójstwo jako 17 letnia wówczas dziewczyna. Naśmiewały się ze mnie, nastawiały wrogo otoczenie, skłucały, pobiły, upokorzały w najgorszy wówczas dla młodej dziewczyny sposób. Sprawiły ze straciłam wiare w siebie i uwazałam się za śmiecia, który nic w zyciu nie osiagnie. Nie chce tu opisywac co mi robiły bo wspomnienie tego okresu wciaz boli... Ja mimo wszystko nigdy nie życzyłam im źle. Gdy w wieku 21 lat zaszłam w ciąze potrafiły mi zyczyć aby moje nienarodzone dziecko zgniło w moim łonie, smiejąc sie przy tym. Ale los jest sprawiedliwy ja wyszłam za biednego chłopaka, sami dorobilismy się domu. Maz jest dla mnie dobry, czuły i wyrozumiały. jedna z nich wyszła za maz z majatku 2 miesiace po narodzinach jej córki miała wypadek i zgineła w nim, kierowce podobno oslepiło swiatło.. Jej 2 miesiączne dziecko zostało ciezko ranne. Tydzień przed jej weselem ojciec jej zapił się na śmierć. siostra straciła dziecko, urodziła chore przez dwa dni patrzyła jak umiera. Nie życzę nikomu xle modle sie za ta która zgineła, jednak dalej mi ciezko z tym zyc co przezyłam dawno temu...

Gość a ja mam wrażenie
że pan Bóg zabiera do siebie najpierw tych dobrych ludzi... oczywiście fajnie by było, gdybys miała rację i złych ludzi w koncu dosięgała kara, jednak życie pisze inne scenariusze i rzadko jest sprawiedliwie

Gość ufnimfxrupamzsgpzrf
ja tylko chciałam napisac co przezyłam i to jacy ludzie potrafią być podli

Gość ufnimfxrupamzsgpzrf
ja w tych chwilach zawsze się modliłam przykro mi że to ją spotkało. Też przeszłam cięzką chorobę której skutki mogły być złe, ale zawsze sie modliłam i prosiłam Boga o sprawiedliwośc, niekoniecznie taką jaka ona była... Może dlatego Bóg miał mnie w swojej opiece

Gość ufnimfxrupamzsgpzrf
dzisiaj napewno nie dałabym tak soba pomiatac, nigdy się nie postawiłam im i może dlatego tak mnie traktowały.

Gość ufnimfxrupamzsgpzrf
w duchu ciesze sie jednak ze ona zgineła w tym wypadku a jej dziecko jest kaleką

Gość ufnimfxrupamzsgpzrf
to ostatnie to podszyw, wcale tak nie jest

Gość POlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to co napisałaś to bzdury, myslisz ze zgineła bo kiedyś przesladowała Ciebie ?? nie zartuj, na swiecie chodza rózne gnidy i kara ich nigdy nie dosiega

A ja uważam, że tzw. boża sprawiedliwość nie istnieje. Zawsze największe szuje mają się doskonale, a uczciwym i poczciwym wiatr w oczy...:(