Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejna staraczka

kolejny temat : "ciąża i okres"

Polecane posty

Gość kolejna staraczka

Witam. Staram sie od dziecko już od roku. W tym cyklu w czasie owulacji bardzo mocno bolały mnie jajniki, ale bolą mnie tak właściwie co miesiąc... Po jakimś czasie przez dwa, trzy dni bardzo bolał mnie brzuch, a z kolei po około tygodniu dostałam okres- pierwszy dzień był "normalny", drugiego dnia krwawienie (nie plamienie) było juz słabsze, dziś jest trzeci dzień i dalej krwawię, ale słabo, słabiej niż zazwyczaj... Nie bolą mnie piersi, zmiany nastrojów owszem, są, ale równie dobrze to wina okresu, apetyt standardowo- raz większy, raz mniejszy, żadnych objawów niby nie mam, ale i tak się zastanawiam czy tym razem się nie udało... Takich bólów brzucha nigdy nie miałam, mialam cichą nadzieję że tym razem się udalo... Jak dostałam @ to uznałam że znowu nic z tego, ale teraz znowu sie zastanawiam, zawsze miesiączki miałam bardzo obfite, tyle że choćbym nie wiem jak chciała sobie wmowić ciążę, to nie są to plamienia tylko krwawienia Przepraszam, że tak chaotycznie, ale proszę o jakieś wypowiedzi które albo potwierdzą moją paranoję albo podsycą nadzieję ;) pozdrawiam

Gość kolejna staraczka

Wiesz, teraz miałam identycznie jak ty... też myślałam, że tym razem wyszło... Myliłam się... Gin mi powiedział, że to hormony:/

Gość kolejna staraczka
Co dokładniej Ci powiedział? Rozsądek też mi mówi, że nic z tego, ale rozsądek rozsądkiem, a nadzieja swoją drogą ;)

Gość kolejna....
podnoszę