Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emotion green

kiedy test przy tabletkach na regulacje?

Polecane posty

Gość emotion green

wiem e jest całe mnóstwo tematów o tym kiedy zrobic test ale nigdzie nie moge znalezc odpowiedzi na moje pytanie. biore tabletki na regulacje progesteronu i mam brac 21 potem 7 dni przerwa na okres i 8 dnia kolejne opawanie zasada podobna do anty . jutro biore ostatnia tabletke i od poniedzialku zaczyna sie przerwa. kiedy moge zrobic test zeby był wiarygodny? okres miałam 05.04 kochaliśmy sie z narzeczonym 11, 12, 16,17,18,19, 20 04. ktos mi podpowie w sprawie testu. moja ginka mowi ze dzieki tym tabletkom bede mogla szybciej zajsc.

Gość Jakto jakto????
bierzesz progesteron przez 21 dni w cyklu i chcesz zajść w ciążę????? Chyba żartujesz:D:D:D Czy ty w ogóle wiesz jak działa progesteron? No chyba że masz cykle ponad 40-dniowe, to przepraszam.

Gość Jakto jakto????
Jak się nazywają te tabletki, bo chyba coś źle zrozumiałam?

Gość emotion green
cyclopregynova. mialam robione badania hormonalne i wyszlo mi ze mam za malo estradiolu i progesteronu, w takich ilosciach co kobiety po menopauzie reszta hormonow w normie. dostalam 3 opakowania tego leku i mam sie starac o ciaze bo on nie hamuje owulacji a ma mi pomoc uregulowac te niedobory.

Gość emotion green
cykle mam co 29-31 dni , okres trwa ok 4/5 dni. wczesniej podczas usg stwierdziła ze mam owulacje.

Gość emotion green
pomoze ktos?

Gość emotion green
bardzo prosze o rady kolezanki które miały podobne problemy. bo ja jestem dopiero na poczatku drogi w staraniach o dzidzie

Bez obserwacji cyklu niczego więcej niż Ty - nie wiemy.Możesz zaryzykować, bazując na poprzednich cyklach i zrobić test po 30 dniach od ostatniego krwawienia ale nie ma gwarancji, że w tym konkretnym cyklu owulacja wystąpiła tak samo, jak w poprzednich - tym bardziej, że jesteś w trakcie kuracji hormonalnej która mogła mieć wpływa na odbycie się owulacji w innym terminie.