Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykla osiemnastolatka

Mam 18 lat i 3 dzieci

Polecane posty

młoda mamusia - a ty jestes samotna czy masz ojca dzieci przy sobie ?

Olka pierwszy raz wpadłam, bo byłam młoda i głupia, nie pomyslalam o zabezpieczeniu dwoje kolejnych dzieci to juz z innym chlopakiem, pierwszy raz nie zdarzył a za drugim razem zaszlam w ciaze, mimo ze karmilam piersia - co myslalam, ze jest niemozliwe, bo jest praktycznie nie mozliwe...

Gość Dawno temu w Karpatach.Rzecz o
Miałam szczęście, że mój chłopak zachował się godnie i nie zwiał. Był w szoku, że ciąża i do tego mnoga. Miał 21 lat, przerwał studia i musiał iść do pracy na cały etat.

czy mozesz mnie nie obrazac czy to ja usunelam dziecko albo sie jak to nazywasz ulotnilam ? Nie odpowiadam za postepowanie innych ludzi

Gość młoda mamusia dwójeczki smyków
Moje dzieciaczki mają innych ojców. Z pierwszym to była wpadka, uwiódł mnie na dyskotece, ale z ojcem mojego drugiego dziecka jestem cały czas w szczęsliwym związku :)

Gość a ja zamiast pipki czy cipki
zwykłą osiemnastką to Ty juz nie jesteś niestety :( wiesz pomyslisz że chce Ci ubliżyc ale to nie prawda ja chce Ci tylko napisac że jesteś głupia bo najpierw robisz a później myślisz. Lepiej jest zapobiegac niż leczyc. Ciesz sie że ma cie kto wspierac - inni mają gorzej ale nie zasraj tego i nie rób 4 dziecka. Bo sprawisz przykrość i mamie i sobie i innym dzieciom. Ja mam kase mam męza mam 2 dzieci a i tak ciężko dziś życ na jakimś poziomie a co dopiero w twojej sytuacji????????? Pewna tez jestem że 1 facet nie jest ojcem wszystkich dzieci - ja rozumiem potrzeby seksualne ale następnym razem się doucz o antykoncepcji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zwykla osiemnastko - NA BYLE JAKIM FORUM W BYLE JAKIEJ GAZECIE CZY U BYLE JAKIEGOKOLWIEK GINEKOLOGA DOWIESZ SIE ŻE KARMIENIE PIERSIĄ NIE JEST ŻADNĄ METODĄ ANTYKONCEPCYJNĄ. Kochana zamiast z a siuraki łap się za książki bo marnie to widze.

JA PIERDOLE RĘCE OPADAJĄ...A TO CI NAGADAŁ DZIECKO TAKICH GŁUPOT ZE JAK KOBIETA KARMI NIE MOŻE ZAJŚĆ W CIĄZKE.... FAJNIE POWIEDZIALAS,,,PIERWSZE DZIECKO BO BYŁAŚ MŁODA..... HAHAH TY MASZ 18 LAT I NADAL JESTEŚ DZIECKIEM.. MASZ DZIECI DWOMA RÓŻNYMI MĘŻCZYZNAMI...A Z ZADNYM Z NICH NIE JESTEŚ...O CZYM, TO SWIADCZY... BO ZA POZNO WYJĄŁ...DZIEWCZYNO NIE ZNASZ INNYCH METOD ANTYKONCEPCJI..TYLKO PREZERWATYWA>>>??? ZUPELNIE JESTEŚ NIE ODPOWIEDZIALNA, JAK TY MOŻESZ BYĆ MATKĄ, TAK TO JEST JAK GÓWNIARA , PRÓBUJE BYĆ DOROSŁA... TWOJE ŻYCIE I ZDECYDOWANIE JE ZMARNOWLAŚ... PO TWOICH WYPOWIEDZIACH WIDAC ZE JESTEŚ NIE DOJRZAŁA. A O TYM ZE JESTES NIEODPOWIEDZIALNA ŚWIADCZA...DZIECI Z DWOMA RÓZNYMI FACETAMI

olka mozna miec dzieci z 2 facetami - różnie sie w zyciu układa . Jednak seks w tym wieku jest nieodpowiedzialny to fakt...

przeciez to oni mnie zostawili a nie ja ich, wiec czemu ja nieodpowiedzialna

TAK TO JEST JAK GÓWNIARY SIE RUCHAJĄ W WIEKU 15 LAT..A POTEM RODZĄ DZIECI...I ALBO JE ZABIJAJĄ, ALBO JE PORZUCAJĄ....ALBO JE WYCHOWUJĄ ALE NIEMAJĄ ZA CO....

ta oni cie zostawili - ale wina lezy też po twojej stronie. Moglas myslec o tabletkach chociażby.

HAHA A ILE ONI MIELI LAT ..PEWNIE BYLI TAKIMI DZIECIMI JAK TY.. CZEMU JESTES NIEODPOWIEDZIALNA...JUZ SAME TAKIE PYTANIE ŚWIADCZY O TWOJEJ DOJRZAŁOŚCI...

O fakk dogra 18 naprawde sobie życie zamotałas;/ Ja myśle,że mam przewalone majać 24 lata ,2 letnie dziecko ,studiując zaocnzie i tkwiąc w beznadziejnym małżeństwie;/ Ale Ty to dopiero masz hardcore ,życze dużo wytrwałosci:*

przeciez bylam za mloda na tabletki, to nie zdrowe o czym ty mowisz ??

SAMA JESTES SOBIE WINNA ....PIERWSZA WPADKA..OK...KOLEJNE CIAZE NIEWYBACZALNE...WIEDZIALAS JUZ CZYM TO PACHNIE ZRESZTA UWAZAM ZE NA 3 CIAZACH NIE SKONCZYSZ JESZCZE BEDZIESZ MIALA PEWNIE Z 2 DZIECI

Gość gupeek
@Olka11305 - umyj klalwiature, Shift Ci sie przykleil :O nie daje sie czytac Twoich postow 🖐️

kocham moje dzieci nie uwazam ich za zmarnowane zycie, chciałabym tylko jakos je sobie ulozyc, znalezc chlopaka, zakochac sie, a teraz ? naet nie mam czasu gdzies wyjsc, zeby kogos poznac, na dyskotece juz nie pamietam kiedy bylam' gdybym miala kogos bliskiego byloby mi latwiej

Gość młoda mamusia dwójeczki smyków
Olka--- ty tak nie pierdol bo i tobie dzieci przybędzie od tego pierdolenia :P już ci ręce opadają to zaraz pewnie opadną ci majtki i wyłącz capsa

Gość do ojojoj
na dyskotece juz nie pamietam kiedy bylam' no comment

hahahaha ja pierdole - nie zdrowe sa tabletki ale bzykanie się po katach w wieku 15 lat i poród to zdrowe twoim zdaniem :D:D:D Ty sie ciesz że jakiegos hiva nie zalapałas i spadam stad bo mi tu prowokacją zapierdala albo debilizmem w kazdym razie nie chcę dłużej w tym uczestniczyc :classic_cool:

Gość gupeek
" na dyskotece juz nie pamietam kiedy bylam'" oł maj gad :O

a co w tym dziwnego??? jakbyscie mialy 3 dzieci to mialybyscie czas na disco ? to dopiero jestewcie odpowiedzialne...

młoda mamusia dwójeczki smyków ...TY DZIECKO SIE NIE WYPOWIADAJ TY JESTEŚ JESZCZE LEPSZA...KURWIC SIE W WIEKU 14 LAT..NA DYSKOTECE .GRATULUJE TWOJEJ MAMUSI

hahaha anie mówiłam że prowokacja hahahaha jak sie ma troje dzieci i chooj nie pieniądz to się mysli o tym co do gara włożyć a nie o tym by na impreze iść hahaha :classic_cool:

18-ko ja tez kocham swoją córke nad życie, ale gdybym wtedy była taka mądra jak teraz to bym wolała mieć ja za kilka lat ,po skończeniu studiów, żebym nie musiala jej niczego odmawiać. Miłoscią dzieci nie wykarmisz;/ Zastanow się jak pojda do skzoly ,czy będzie Cię stac na wszystko czego chcą?