Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykla osiemnastolatka

Mam 18 lat i 3 dzieci

Polecane posty

wychowuj dzieci...skonczy szkole idz do pracy ...a potem zacznij myslec o poznaniu kogos powarznego... jak facet sie dowie ze masz 18lat i trojke dzieci bedzie spieprzal gdzie pieprz rośnie

Gość młoda mamusia dwójeczki smyków
Olka --- oj dziecko, dziecko... pisz jeszcze te swoje wzniosłe myśli bawisz mnie coraz bardziej :D :D :D czyżby zabolała cię naiwność 5 latki? A dziecko mam owszem, ale mam też znacznie więcej lat niż w poście prowokacyjnym :P Przetrzyj oczy, tu jest kafe :P

Gość zwykla osiemnastolatka
kiedys kobiety w tym wieku za maz wychodzily i rodziły po kilkoro dzieci !!! to na pewno zdrowsze niz jak teraz 30 i 40 letnie babcie rodzą !!! wychowanie inna sprawa i utrzymanie, ale nie mowcie mi ze urodzenie dziecka w wieku 18n lat jest niezdrowe lub mniej zdrowe niz po 30 jhahahahaha

zwykla osiemnastolatka --> no to po co ci facet z dyskoteki? meza tam chcesz szukac? ja bym na twoim miejscu w domu posiedziala kilka lat i poczekala, zeby dojrzec psychicznie do zwiazku jakiegos - inaczej sobie tylko wiecej klopotow narobisz. na dzien dzisiejszy jestes nieodpowiedzialna jak taka typowa nastolatka.

Gość a ja zamiast pipki czy cipki
no byle detke w tej remizie tez by znalazła więc sama nie wiem czemu jej nie użyła :D to na bank prowokacja:D wiesz to tak samo prawdziwe jak brak odsetek w GE many banku :classic_cool:

Gość gupeek
urodzenie w wieku 18 lat to jedno, a rodzenie dzieci praktycznie bez przerwy od 15 roku zycia to co innego. tak, kiedys kobiety tak robily i wiesz co? co trzecia przy porodzie umierala.

Gość gupeek
hahaha dobre z tymi odsetkami :D

ta w wieku 18 lat a w wieku 15 to chyba różnica czy może odejmowac też nie potrafisz ? a na argumenty typu kiedys napisze tak internetu tez kiedys nie bylo to po co ci teraz, pralek nie bylo a dzis korzystasz, malo tego wyobraz sobie że nie było tez prądu gazu a czasami wody pitnej. To po co teraz z tego korzystac skoro kiedys mozna bylo żyć bez... ??????????????????

jej mama pewnie ma lat 32 i jest babcia 3 raz z rzędu ... szoke

młoda mamusia dwójeczki smyków ..TAK TAK 17 DZIWKO...TY TEZ MASZ DZIECI Z DWOMA RÓZNYMI FACETAMI.TAK... GRATULUJE ROZUMU... LASKA KTÓRA ROBI DZIECI W WIEKU 15 LAT, WYBACZ TAKIE GÓWNO JAK TY NIE JEST WSTANIE MNIE OBRAZIC

Gość gupeek
chyba pojde po popcorn :classic_cool: zaczyna byc coraz ciekawiej :D

z debilami życie jest ciekawsze to prawda - aż mi się spać odechciało z wrażenia :classic_cool:

Olka-- dawaj,dawaj, jeszcze coś wymyśl bo to było kiepskie :P :D

Gość olka nie kazdy seks to
kuurwienie, skumaj to :O chyba ze ty jak uprawiasz seks to sie kuurwisz :D :D :D ale w to nie wnikam, to twoja prywatna sprawa, jak bardzo wyruchana kuurwa jestes :classic_cool:

Gość ogarnijcie sie
to prowokacja! przed wczoraj pisala bujdy,ze chce sprzedac dziewictwo za aparat fotograficzny

młoda mamusia dwójeczki smyków ....idz dziewczynko na dyskoteke moze bedziesz miala szczescie i społdzisz trzecie dziecko...na dyskotece tak jak pierwsze.... a w ogole wiesz kto jest tatusiem tego pierwszego wątpie... dobra pomśmialiśmy się a teraz wypad..lachociągu.... mozesz sobie pisac i tak nie bede tego czytac

Gość gupeek
dzieki Olka za wylaczenie capsa - od razu lepiej sie czyta 🖐️ dajesz wiecej :D

Gość do Kathhhhsssssxxxxxx
a moze panna na miejskich dyskotekach chlopaka szuka, co? skad wiesz, ze na wiejskich? :O bo ze wiesz, to widac po twojej wypowiedzi: "bo jesli panna chce dalej na jakies wiejskie dyskoteki chodzic zeby poznac faceta". moze zastanow sie zanim cos chlapniesz obrazliwego :O a do autorki: czemu zastanawiasz sie, gdzie masz poznac ojca swoich dzieci? chyba juz tych ojcow poznalas, skoro zmajstrowali ci wesola trojeczke :D ?

uuuu, szkoda, że już nic nie napiszesz :P tak fajnie się czyta te twoja wypociny :P aż z wrażenia dziś nie zasnę ;)

olka nie kazdy seks to -mloda mamusia dwojeczki smyków..jedna i taka osoba zalosna jestes pa kurwiszonie

hahaha ja pierdole - ten aparat fotograficzny bardziej do mnie trafia niż te dzieci :classic_cool: a co do tego koorwienia wiec tak w wieku 15 lat to moze nie koorwienie ale ciekawośc, brak wiedzy i chęć zaimponowania innym to za pierwszym razem ale za każdym kolejnym to już szczyt debilizmu i koorwienie bez odpowiedzialności skoro nie mysli sie o antykoncepcji i innych skutkach ubocznych z jakimi wiążą się wiejskie potupanki w remizie z byle kim i byle gdzie!

Gość gupeek
autorko, gdzie sie podzialas? :classic_cool:

Gość olka nie kazdy seks to
nie jestem zadna mamuska, lachociagu :P ale wkuurwiam sie jak czytam twoje wyjebane w kosmos madrosci, w ktorych co rusz podkreslasz ze dzieci sa efektem kuurwienia sie. dlatego cie uswiadamiamn ze nie kazdy seks to kurwienie. skumalas juz? w sumie nie zdziwilabym sie gdybys okazala sie 35letnia dziewica, ktorej dotknac przez szmate nie chcial wieprz sasiada, nie mowiac juz o ruchaniu :P

Gość olka była u lekarza
ale on też jej nie chciał :D :D :P