Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykla osiemnastolatka

Mam 18 lat i 3 dzieci

Polecane posty

JA NIE TWIERDZE ZE NIE KOCHASZ DZIECI...ALE JESTES BARDZO NIE ODPOWIEDZIALNA...JAK DOROŚNIESZ ZROZUMIESZ SWOJE BLEDY... ALE WLASNIE MOWISZ ZE NIEMASZ NA NIC CZASU...ZEBY GDZIE KOLWIEK ISC... A NA DYSKOTEKE DOBRZE ZE NIEMASZ CZASU IŚĆ...CHCESZ MIEC 4 DZIECKO

Gość gupeek
dziewczyno - chodzi o to, że Ty wciąż traktujesz dyskotekę jako miejsce na poznanie odpowiedzialnego faceta, który byłby ojcem dla Twoich dzieci.

a gdzie niby mam poznac ojca moich dzieci ?? w necie ??

Gość młoda mamusia dwójeczki smyków
Olka---a Ty jesteś naiwna jak 5 -cio latek, walnęłam sobie ot taki post prowokacyjny, z ciekawości jaka będzie reakcja :P Ty się popisałaś wyzwiskami :P buhahahhahha :D :D :D i wyłącz capsa bo jakieś zasady nawet na kafe obowiązują

Gość a ja zamiast pipki czy cipki
ty lepiej psychiatry szukaj :D

młoda mamusia - czyli co, to nieprawda ze masz dzieci ?

Gość Kathhhhsssssxxxxxx
@Ola Kobieto nie bądź taka agresywna... ze dziewczyna narobila sobie dzieci bez uzywania antykoncepcji fakt głupota i brak wiedzy (tu rola rodziciw) ale nie wypominaj jej az takiego braku odpowiedzialnosci, bo dzieci ani nie usunela ani nie oddala, a wychowuje je i kocha jestem pewna ze kiedys wyjdzie na prosta za glupote trzeba placic. dopoki dziewczyna nie dojrzeje (bo jest dziecinna) bedzie jej ciezko, ale pozniej ulozy sie na pozytyw

nie wychowuje a hoduje - a to jest różnica!

moze ty hodujesz albo matka cie hodowala !!! nie rozumiem co ja wam zawinilam tymi dziecmi...przeciez nawet mnie nie znacie

Gość gupeek
" 00:51 [zgłoś do usunięcia] zwykla osiemnastolatka a gdzie niby mam poznac ojca moich dzieci ?? w necie ?? " na przykład w szkole, w pracy. na trzezwo i umyslem (wierze, ze jednak jakis masz) a nie za przeproszeniem cipa. 🖐️

Gość Kathhhhsssssxxxxxx
nie chwale jej za to... zmieniam zdanie z kazdym jej postem, dziewczyna glupia jak but. mam nadzieje ze to prowokacja, bo jesli panna chce dalej na jakies wiejskie dyskoteki chodzic zeby poznac faceta to wymiekam... niedlugo napisze post mam 19 lat i 4 dzieci ;] wspolczuje dzieciom tak tępej mamy...

hodowanie - czyli podstawowa opieka, podanie jedzenia itp natomiast wychowanie to ogromna róznica. Wychować mogą osoby dojrzałe, mądre i doswiadczone życiowo. Póki co Twoja mama sie tym zajmuje. A Ty tylko zmieniasz pieluchy i sliniaki - sama jesteś dzieckiem wiec sobie odpowiedz na to pytanie. I nie bulwersuj sie bo ci zle nie radze .

to co mam niby isc do pracy tylko po to zeby poznac faceta ? to moze sie w warsztacie samochodowym zatrudnie hehehe , bo sami faceci tam są dyskoeka miejsce jak kazde inne i od razu wiadomo, ze w celach towarzyskich sie przyszlo wiec od razu wiadomo i jakos latwiej zaczac

Gość i mądra Ola się zmyła
Olu nie uciekaj od nas :)

ty w celach towarzyskich to do agencji zapierdzielaj:D tylko o tabsach nie zapomnij -jestes starsza wiec mozesz brac :D durna ta prowokacja ale wybitnie mi sie nudzi dzis wiec sie udzielam :classic_cool:

młoda mamusia dwójeczki smyków ...MA DZIECI....TYLKO JEJ SIE TAK GLUPIO ZROBILOPO MOIM WPISIE....CHYBA ZACZELA SIE WSTYDZIC SWOICH DZIECI...ZE ZROBILA JE W WIEKU 14-15 LAT...I TO JEST WLASNIE PRZYKLAD SZCZYTU GLUPOTY I BEZMYSLNOŚCI BOZE TAKIM JAK WY POWINNO SIE ODBIERAC DZIECI...

to zamiast mnie wyzywac poradzcie mi gdzie szukac ? czemu nie na dyskotece ? tam od razu wiadomo czego sie szuka

Gość gupeek
wyobraz sobie, ze na dyskotece 3/4 facetow mysli wylacznie o tym, bys za rok byla 19-letnia matka 4 dzieci. szkola, praca - uczeszczanie do takich miejsc cechuje ludzi ODPOWIEDZIALNYCH - takich, którzy myślą o swojej przyszłości i którzy chcą być odpowiedzialni za swoje życie, samodzielni. Ty taka nie jesteś. chcę wierzyć, że JESZCZE nie jesteś - mało któr(a/y) 18-latka ma takie cechy. Ale jesli masz juz dziecko, to musisz przejsc kurs przyspieszonego dojrzewania. a w zasadzie powinnas byla przejsc go 2,5 lat temu. jesli nie przeszlas tego do dzisiaj, to znaczy jedynie, ze na matke 3 dzieci sie nie nadajesz.

ta - na tych twoich imprezach to pewnie sie szuka szybkiego bzykania w męskim kiblu na oszczanym sedesie po czym ma sie 4 dziecko i kolejne.... hahaha

zona o co ci chodzi ??? czy jamowie, ze chce tam isc sie bzykac ? zreszta tabletki teraz zaczne brac profilaktycznie, wiec juz nie wpadne

Gość gupeek
piguly powinnas zaczac brac po wpadce z pierwszym dzieckiem w wieku 15 lat. twierdzisz ze niezdrowe - w sumie racja. ale stosowanie gumy w niczym zdrowiu nie zagraża.

rozplodowiec - żona :classic_cool: gupeek nie wysilaj sie tak ona i tak pewnie jeszcze pierwszego posta nie skończyła literować:D a Ty osiemnastko profilaktycznie to powinnaś sie u dobrego specjalisty znaleźć :D

masz 3 trojke malych dzieci..i juz cie pipka swedzi...ty chyba nie mozesz zyc bez tych facetów....poczekaj chwile...nie szukaj na sile..

gupeek wszystko w tym wieku jest zdrowsze niż ciąża poród i macierzyństwo!

Gość gupeek
jasne ze w tym wieku to zdrowsze, ale jesli ma argument, ze piguly szkodza, to dlaczego do cholery nie zabezpieczy sie czymkolwiek innym? chocby stara poczciwa guma. chce wierzyc ze to prowokacja :O